Prisetite se svih teških ili kriznih trenutaka u svom životu kad ste morali da pokažete izuzetnu snagu, upornost, strpljivost, marljivost, inicijativu, hrabrost i još mnogo, mnogo toga! Vrlo verovatno sada sa ponosom možete da pričate o tome kako ste sve to izdržali i rešili. Sa ponosom, zato što ste savladali svoje strahove i pronašli blago – sposobnosti koje su dugo u vama bile skrivene.

Ako je vaš Saturn u nekom od zemljanih znakova (Bik, Devica ili Jarac), vaši su strahovi vezani za temu vrednosti. Možda niste sigurni u sopstvenu vrednost, pa se najčešće potcenjujete.

Kliknite na sliku ispod, uradite natalnu kartu i saznajte u kojem znaku je kod vas Saturn!

Horoskop otkriva tajne Saturna: evo čega se najviše plaše Bik, Devica i Jarac
Profimedia/Shutterstock besplatna natalna karta.jpg

Zato se mirite sa premalom platom, a tema novca uvek je posebno važna, bilo da ga imate premalo ili se bojite da ćete da ga izgubite. Stvaranje materijalne sigurnosti za vas je težak posao i pribojavate se neuspeha. Skrivena sposobnost Saturna u zemljanim znakovima je u tome da tačno znate koliko vredite, kako da dobro zarađujete i uspešno raspolažete novcem i materijalnim vrednostima.

Uz energiju Saturna nikada vam nije teško da radite, a to postaje još lakše kada znate da ste primereno plaćeni. U dogovorima o plati ili naplati svojih usluga nećete se plašiti da tražite više, a odgovornost i stabilnost kojom zračite sa lakoćom će da vam donese ono što želite. Kada upoznate taj skriveni talenat, razvićete sposobnost otkrivanja još delotvornijih načina zarađivanja. Tome doprinose i odlične organizacione sposobnosti i poseban osećaj za poslove i projekte koji će biti uspešni. Kada osvestite i razvijete svoju sposobnost zarađivanja, učvrstićete i svoj osećaj samopouzdanja i sigurnosti, i marljivo izgraditi svoje privatno i poslovno carstvo iz snova.

Izvor: Sensa