Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološka prognoza za februar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Numerološka prognoza za februar 2019. godine - izračunajte svoj broj i sznajte šta vas očekuje do kraja meseca...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečna numerološka prognoza za februar 2019. godine - evo šta nam numerolozipredviđaju do kraja meseca na polju ljubavi, posla, novcai zdravlja!

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Ovo je odličan mesec za one koji planiraju odlazak za inostranstvo, započinjanje novih poslova sa strancima, ugovaranje novih projekata. U prvoj polovini meseca verovatno ćete završavati sve ono što je već trebalo da učinite u prethodnom mesecu a u drugoj polovini ćete verovanto biti spremni da se upustite u neke nove projekte. Veliki entuzijazam će preovladati tokom celog meseca ma čime da se bavite a najviše uspeha imaće oni koji u radu intenzivno koriste znanje stranih jezika. Ljubavni život može biti izuzetno uspešan i uzbudljiv, naročito ako ste gospodin Jedinica. Dame Jedinice će biti veoma aktivne na polju ljubavi i pokazivaće inicijativu ka jednoj Petici.

Povezane vesti

DVOJKA

Naporan mesec za sve koji nemaju bar tri neparna broja u svojoj numerološkoj kombinaciji, to jest, u datumu rođenja. Velike ambicije, mnogo kontakata sa novim kolegama, mogućnost odlaska na put, novi poslovi, sve će vas to okupirati tako da možete ući u drugu polovinu meseca prilično neraspoloženi jer nećete uspti ni polovinu planiranog da ispunite. Potrebni su vam saradnici koji u svojoj numerološkoj kombinaciji ili u datumu rođenja imaju Osmicu ili Devetku. Sa njima ćete uspeti da uspešno organizujete rad. U ljubavi ovaj mesec takođe može biti veoma uzbudljiv ali ako ne budete držali kontrolu nad događajima, teško da ćete uspeti da ostvarite koliko toliko zadovoljavajuću vezu.


TROJKA

Bićete veoma angažovani i najverovatnije ćete dobiti nov posao o kome ste samo mogli da sanjate. Ipak, još uvek novac nećete videti, bar ne do druge polovine meseca. Oslonite se u radu na žene, ma kog pola da ste. Verujete u sebe jer povremeno možete imati osećaj da niste dorasli zadatku, a pretpostavljeni će od vas očekivati nemoguće. Ako ste mladi ili tražite posao, prihvatite ponudu za rad u nekom drugom mestu, čak i ako budete morali da često putujete. Bićete zadovoljni honorarom. U ljubavi ste prilično neodlučni i verovatno važne odluke nećete donositi pre kraja meseca. Moguće da će vam se dopasti neko ko se bavi ekonomijom ili sportom.

ČETVORKA

Pravo vreme za one inače prilično nepoverljive predstavnike ovog broja koje se ne usuđuju da rizikuju. Na vama je da prihvatite ponuđen posao pa tek kada budete zaista maksimalno angažovani da donesete zaključak da li ste se prevarili u proceni ili ne. Izuzetno povoljne šanse mogu se ukazati u radu sa osobama koje rade za velike firme ili za državne ustanove. Marketinški poslovi i rad u medijima može doneti satisfakciju. Ljubavni život će doneti mnogobrojne susrete na javnim mestima, verovatno romansu sa Trojkom ili Devetkom. Ako dobijete poziv na veliki skup, tamo vas čeka neko koga odavno želite da upoznate.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj