Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - šta nam u narednih 10 meseci donosi Jupiter u znaku Strelca: mnoga srca će napokon uspeti da pronađu mir

Saznajte šta vaš podznak očekuje u vladavini Jupitera u znaku Strelca - horoskop do 2. decembra 2019. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Planeta Jupiter, najveća planeta sunčevog sistema i astrološki najveći benefik, u jednom znaku boravi oko godinu dana, a celi zodijački krug pređe za dvanaest godina. Jupiter je sreća, spas, nagrada, novac, znanje, pravda, mudrost i moral. Jupiter je putnik koji nas tera da naučimo nešto novo. On je volja za životom, optimizami osmeh, planeta mudrosti i dobrote, visokog obrazovanja i dalekih putovanja. Njegova energija vodi istini, pravdi, toleranciji, strpljenju, znanju i razumevanju.

Povezane vesti

Ovaj benefik vlada i sportom, slobodnim vremenom, lovom i životinjama, dalekim putevima, velikim uspjesima, bogatstvom, nadmoći, ugledom i dostojanstvom, on je sudija, vlast i onaj koji pruža pomoć. Jupiter je traganje za smislom, on je svrha života, on nam otvara vrata optimizma, prosperiteta, ekspanzije. Jupiter nam daje odgovor na pitanje gde nas čekaju najveće mogućnosti, najbolje šanse. Naravno, pogrešno bi bilo verovati da će sam tranzit doneti sreću sa neba. Rezultati tranzita zavise od individualnog horoskopa, kao i od aspekata koje prave sa našim planetama.

Strelac predstavlja religiju, filozofiju, visoko obrazovanje, strane zemlje i kulture, putovanja. Strelac je sinonim za vedrinu, optimizam, promenljivost, prilagodljivost, fleksibilnost, duhovnost, poštenje , pravednost, direktnost. Strelac je princip humanosti, miroljubivosti, plemenitosti, slobode, nezavisnosti, druženja, duhovnosti, ali i nestrpljivosti, nedostatka koncentracije, nestalnosti i rasipanja snage na previše planova.

Strelcem vlada planeta Jupiter, pa se isti nakon 12 godina vratio u svoje sedište, svoj dom, mesto dobrih namera, da nas natera da naučimo nešto novo, da nam daruje spas ili nagradu, pruži šanse, vrati volju za životom i sabere dela prethodnih iskustava, proceni, pa kome ekspanziju i blagostanje, kome nemiri besciljnost. Jupiter u Strelcu ističe pravdu i istinu. U Strijelcu će boraviti od 08. novembra 2018. do 02. decembra 2019. godine.

Ono što ćemo sigurno svi osjetiti, bez obzira na to kojim nam poljem tranzitira, jeste ogromno rasterećenje u odnosu na 2018. godinu, gde smo imali energiju Jupitera u Škorpiji. Godina koju ispraćamo, pod uticajem Jupitera u Škorpiji, mogla je biti godina velikog učenja, ko je na pravi način iskoristio energiju"kopanja" po najskivenijim delovima duše, emocija i želja. Mnogi su doživeli ne tako lepe stvari, došli do granice nakon koje dolazi drugačije poimanje i života i smrti.

Jupiter u Škorpiji je tunel, Jupiter u Strelcu svetlo na kraju istog, zaštita nakon teških trenutaka, spoznaja stvarnosti, cilj, stremljenja, sreća i ispunjenje, nakon prethodnog iskustva komuniciranja sa samim sobom i zavirivanja u nepregledne dubine. Narednih godinu dana imaćemo priliku da se duhovno čistimo, rušimo granice i ograničenja, osetimo beskonačnost u sebi i svetu koji nas okružuje. Pronađite svoju životnu filozofiju i živite je, jer će vam Jupiter širom otvoriti vrata.

Svemu ćemo pristupati sa dozom optimizma, otvorićemo se za nova iskustva i sa radošću pokušavati da proniknemo u smisao života. Ovaj period obeležiće napredak u sferi obrazovanja i učenja, putovanja u cilju dodatne edukacije, novih saznanja i interesovanja, te za otvaranje i prepoznavanje novih prilika. Jačaće potreba za učenjem i širenjem znanja, stizaće vesti iz daljine, a trgovina sa inostranstvom, kontakt sa strancima, izdavaštvo i javna delatnost doživeti ekspanziju. Čuvajte se samo da preterani optimizamne pređe u svoju suprotnost, te da osećaj bezbrižnosti i dragoceno vreme ne potrošite na uzaludne stvari. Princip “kako ćemo – lako ćemo” ne može se primeniti na sve što zamislite da postignete.

Jupiter u Strelcu otvoriće veće mogućnosti za putovanjima, probuditi želju da se posećuju i proučavaju strane zemlje, proširiti poslovanje vezano za izdavaštvo, turizam, podučavanje, inspirisati na stvaranje novih zakonodavnih, religijskih i filozofskih normi. Želja za edukacijom, nadograđivanjem znanja, napredovanje u karijeri, rad na sebi su izvesni. Jupiter otvara puteve ka inostranstvu pa će mnogi, baš u narednih godinu dana, odlučiti da promene iz korena svoj životnitok, ne oslanjajući se više na već određene principe. Drugima će se otvoriti mogućnost velikih putovanja, učenja, proširiti horizonti, otvoriti um, promeniti vidiči i sopstvena životna filozofija.

Naša životna filozofija će se menjati, a pogled biti usmeren ka širinama, a ne ka svakodnevnoj rutini. Izađite iz zone komfora, dajte glas za velike ideje, jer bez velikih dela nema ni velikih nagrada, ni života dostojnog življenja. Ono što dajemo, to nam se i vraća, pa darujmo dobra i velika dela, iskrenost, otvorenost, širinu, dobronamernost, toleranciju i velikodušnost, a Jupiter u Strelcu će se beskrajno odužiti.

Pojačaće se odgovornost prema religiji i naše shvatanje iste, duh zakona, filozofije, i svih teorijskih razmišljanja, visoko obrazovanje, istraživanja, duhovni i materijalni prosperitet. Povoljne prilike se pružaju i predstavljaju dobrobit za onoga ko neguje prave vrednosti, a upozorenje je da ne preterate u trošenju, rasipanju, ekcentričnosti u svemu, nametanju svog mišljenja, drskom, nepokolebljivom i tvrdoglavom ponašanju.

Jupiter u Strelcu je energija optimizma, entuzijazma, širine i inspiracije da se otvorimo za nova iskustva koja će nam doneti nova znanja i razumijevanje sebe i okoline. Ovo je pravo vreme da se zapitamo kako možemo iskoristiti svoje talente, znanje i potencijale u svrhu poboljšanja kvaliteta sopstvenog života. Vreme je da menjamo duboko ukorenjene loše navike, proširimo granice svoga uma i suštinski rešimo probleme koji nas blokiraju da ostvarimo svoje ciljeve. Ono što je najbitnije je da pronađemo fokus, donesemo odluke i pripremimo tlo na kojem možemo zasaditi seme.

Istražujte i razjasnite sebi koje sfere života vam više ne predstavljaju radost i motivaciju, jer je neophodno da načinite promene koje će vas odvesti u smeru u kojem nesigurnost ne postoji. Verujte, ne gubite veru. Obrazujte se i širite svoje znanje, jedino nam znanje niko ne može uzeti.. Radite na sebi. Tragajte za svojom istinom. Otvorite se za avanture. Delite sa drugima nesebično. Meditirajte, brinite o svom telu, fokusirajte se na pozitivno, usredsredite se na ono što je važno, razgovarajte sa sobom, pričajte, pišite, širite um i vjeru, budite produktivni, ne odugovlačite, ne tražite izgovore i zapamtite da su uspešni ljudi uvek optimisti.

Uticaj Jupitera u Strelcu na podznake:

Podznak Ovan – Ovnovima će ovo biti izuzetno dobra godina u kojoj će se otvoriti mnoge mogućnosti, posebno kada su u pitanju daleka putovanja ili mogućnost odlaska u inostranstvo radi rada ili učenja. Optimizam i vera će vas krasiti tokom cele godine, a posebno povoljan period za one koji se bave prevodilaštvom, izdavaštvom, publikacijom, reklamom, koji su studenti ili uče.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj