Horoskop do februara 2020. godine - Ovogodišnja situacija na nebu je mnogo bolja nego prošle godine. Na dosta mirnije i harmoničnije načine ćemo biti spremni i u mogućnosti da ostvarujemo svoje ciljeve. Prema svemu sudeći, mesec u kom ćemo imati najmanje potencijala za ostvarivanje ciljeva koje zamišljamo je jul. Jun će nam predskazati na što trebamo obratiti pažnju u julu mesecu kako bi situacija bila povoljnija. Najpovoljniji mesec će biti avgust, kada većini sledi ostvarenje nekih finansijskih ciljeva na koji su bili fokusirani.

Februar mesec nudi dosta intuitivne komunikacije koja je u stanju dati tajna uputstva za ostvarenje nekih dogovora koji su potrebni kako bi se prilagodili nekim nama bitnim osobama. Jako je bitno razmisliti o tome da li uopšte treba da se prilagodimo. Najbolji “indikator” nam je naša intuicija. Ukoliko nam ona govori da trebamo, onda je to istina.

Mart je jako povoljan za osetljive, kreativne i intuitivnije ljude. Moramo paziti da se u toku ovog meseca Merkur počinje kretati retrogradno, pa će neki odgovori koje nastojimo dobiti malo kasniti ili će se iskomplikovati. Predlaže se da kroz ovaj mesec polako idemo i polako ostvarimo ono što nam je potrebno.

April će biti optimističan mesec u kom bi mogli samoinicijativnim delovanjem mnogo toga postići. Ovaj mesec može dosta biti povoljan za stvari u kojima su žene uspešne. Za svakoga od nas, ovaj mesec će nositi po neku situaciju suđenu za naš ljubavni život. Ovo je vezano za karmu, za ono što smo dobili delujući u ovom životu u pozitivnom kontekstu, ili nam se vraća zasluženo dobro delo iz prošlog života.

Maj će prema svemu biti mesec u koji ćemo morati uložiti mnogo truda kako bi postigli ono što smo zamislili. Ovog meseca nam generalno može nedostajati optimizma i samopouzdanja, ali se to lako može nadoknaditi ukoliko budemo sledili intuiciju, ali samo u momentima kada naša osećanja ne budu negativna.

Jun mesec ne stoji dobro sa dogovorima i komunikacijom, a to će takođe imati negativan uticaj na disciplinu. Ovog meseca treba izbegavati postavljanje dominacije i delovanje u dominantnom smeru. Budite pasivniji, te koristite iskustva i sposobnosti koje imate iz prošlosti. Baš sada vam takva iskustva mnogo mogu biti korisna.

Jul je poprilično komplikovan mesec u kom i Merkur ulazi u retrogradni hod. Postoji opozicija Plutona na Sunce, pa na taj način svi možemo biti suočeni sa činjenicama koje će nas usmeravati da okončamo i prekinemo određene situacije za koje mislimo da nas sputavaju. Kako god, odluke koje budete donosili nemojte donositi ukoliko ste ogorčeni ili ljuti. I dalje ostaje otvoreno delovanje prema iskustvima i znanjima iz prošlosti. Nije vreme za delovanje prema novim veštinama i znanjima.

PageBreak

Horoskop - u avgustu više novca, a u aprilu sudbina menja ljubav: saznajte šta vas očekuje do februara 2020. godine
Foto: Shutterstock horoskop-u-avgustu-vise-novca-a-u-aprilu-sudbina-menja-ljubav-saznajte-sta-vas-ocekuje-do-februara-2020-godine

Avgust nudi poboljšanje samopouzdanja i optimizma. Logičke i komunikacijske prilike će krenuti na dosta bolje i perspektivnije nivoe. Ego većine u našoj okolini može biti dosta zdraviji u odnosu na prošli period, te stoga iskoristite što pozitivnije ovaj period. Ovog meseca bi se moglo isplatiti sve ono u šta smo ulagali našu aktivnost u julu i junu.

Septembar nam se već ističe kao mesec u sklopu kog moramo jako naporno i direktno delovati. Predlaže se da intuiciju ne koristimo kao mehanizam pogona na delovanje. Meditirajte o onome što osećate, te se nakon meditiranja uskladite sa tim. Neke stvari koje su vas kočile ćete u ovom mesecu povesti sa mrtve tačke dalje, a neke koje smatrate da trebate okončati ćete ovaj mesec završiti.

Oktobar mesec nam nudi dosta nekih duplih standarda. Prema ovom mesecu, postoji problematika da ćemo osećati i duboko u sebi biti sigurni u nešto, a da će nam se predstavljati nešto sasvim drugačije. Naša intriga i osjećaj nezadovoljstva zbog nepravde će nas terati da odmah djelujemo, ali to nije mudro. Budite strpljivi!

Novembar nam daje više prostora u kom će potreba za disciplinom i programiranim delovanjem biti manja. Optimizam i samopouzdanje će se dodatno graditi. Problem sa “duplim standardima” iz prošlog meseca će biti aktuelan, ali će dobiti drugo mesto. Nemojte činiti grešku da radi ispada iz prioriteta, napadnete opet na to da se stvari ubrzano reše. Budite spontani i idite polako. Sve će se samo na kraju posložiti.

Decembar mesec nosi rešenje situacije iz prethodna dva meseca koja je vezana bila za dvostruke standarde. Ovog meseca će se dosta toga otkriti na jedan relativno povoljan način. Ostaje standardna životna situacija, pri kojoj kad se sve sazna, odgovorni neće biti sankcionisani, ali postoji aspekt koji će kroz suđene stvari prirediti svima ono što zaslužuju.

Januar naredne, 2020. godine pokazuje da ćemo jako dobro uneti praksu u usklađivanje discipline sa onim što dogovorimo. Ovo je jako bitno kako bi određene poslovne stvari ostvarili. Ljubavna i finansijska situacija neće biti dobra, ali postojaće planovi koji će nam omogućiti da stvari budu usmerene onako kako je korisno za sve.

Izvor: Astro portal