Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - u avgustu više novca, a u aprilu sudbina menja ljubav: saznajte šta vas očekuje do februara 2020. godine

Šta nam kretanje planeta donosi iz meseca u mesec do februara 2020. godine - saznajte koji će mesec biti najpovoljniji za vaš horoskopski znak!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop do februara 2020. godine - Ovogodišnja situacija na nebu je mnogo bolja nego prošle godine. Na dosta mirnije i harmoničnije načine ćemo biti spremni i u mogućnosti da ostvarujemo svoje ciljeve. Prema svemu sudeći, mesec u kom ćemo imati najmanje potencijala za ostvarivanje ciljeva koje zamišljamo je jul. Jun će nam predskazati na što trebamo obratiti pažnju u julu mesecu kako bi situacija bila povoljnija. Najpovoljniji mesec će biti avgust, kada većini sledi ostvarenje nekih finansijskih ciljeva na koji su bili fokusirani.

Februar mesec nudi dosta intuitivne komunikacije koja je u stanju dati tajna uputstva za ostvarenje nekih dogovora koji su potrebni kako bi se prilagodili nekim nama bitnim osobama. Jako je bitno razmisliti o tome da li uopšte treba da se prilagodimo. Najbolji “indikator” nam je naša intuicija. Ukoliko nam ona govori da trebamo, onda je to istina.

Povezane vesti

Mart je jako povoljan za osetljive, kreativne i intuitivnije ljude. Moramo paziti da se u toku ovog meseca Merkur počinje kretati retrogradno, pa će neki odgovori koje nastojimo dobiti malo kasniti ili će se iskomplikovati. Predlaže se da kroz ovaj mesec polako idemo i polako ostvarimo ono što nam je potrebno.

April će biti optimističan mesec u kom bi mogli samoinicijativnim delovanjem mnogo toga postići. Ovaj mesec može dosta biti povoljan za stvari u kojima su žene uspešne. Za svakoga od nas, ovaj mesec će nositi po neku situaciju suđenu za naš ljubavni život. Ovo je vezano za karmu, za ono što smo dobili delujući u ovom životu u pozitivnom kontekstu, ili nam se vraća zasluženo dobro delo iz prošlog života.

Maj će prema svemu biti mesec u koji ćemo morati uložiti mnogo truda kako bi postigli ono što smo zamislili. Ovog meseca nam generalno može nedostajati optimizma i samopouzdanja, ali se to lako može nadoknaditi ukoliko budemo sledili intuiciju, ali samo u momentima kada naša osećanja ne budu negativna.

Jun mesec ne stoji dobro sa dogovorima i komunikacijom, a to će takođe imati negativan uticaj na disciplinu. Ovog meseca treba izbegavati postavljanje dominacije i delovanje u dominantnom smeru. Budite pasivniji, te koristite iskustva i sposobnosti koje imate iz prošlosti. Baš sada vam takva iskustva mnogo mogu biti korisna.

Jul je poprilično komplikovan mesec u kom i Merkur ulazi u retrogradni hod. Postoji opozicija Plutona na Sunce, pa na taj način svi možemo biti suočeni sa činjenicama koje će nas usmeravati da okončamo i prekinemo određene situacije za koje mislimo da nas sputavaju. Kako god, odluke koje budete donosili nemojte donositi ukoliko ste ogorčeni ili ljuti. I dalje ostaje otvoreno delovanje prema iskustvima i znanjima iz prošlosti. Nije vreme za delovanje prema novim veštinama i znanjima.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj