Tarot karta za danas za 14. februar 2019. godine - Kraljica diskova -ukazuje na žensku moć, ljubav, brižnost i nežnost. Ova karta savetuje da se oslonimo na poruke srca i zanemarimo na kratko razum. Moguće da vas uskoro očekuje rađanje deteta ili odnos pun ljubavisa ženskom osobom, ali i da ćete u narednim danima biti previše emotivni.

Karta ukazuje na povoljan period na polju karijere, jer ćete imati puno ideja i bićete kreativni. Na poslu se oslonite na stariju žensku osobu koja može pomoći da pronađete pravi put. Poslušajte fengšui savete i donesite neki lični upečatljiv predmet na posao koji će učiniti da se osećate sigurnije i lepše u prostoru u kojem radite.

Da li ste spremni za period Vatrenog Tigra: kineski horoskop otkriva kakva nas karma prati do 6. marta 2019. godine

Ovo je idealan period za ljubav, naročito ako ste usamljeni. Preko prijateljice upoznaćete osobu sa kojom ćete imati puno zajedničkih tema i vaša ljubavna konekcija biće magična. Zauzeta srca jačaju odnos sa partnerom i bude staru strast.

Na polju finansija je trenutno stabilna situacija, ali najbolje energiju privlačite ako pomognete nekome ko je u nevolji. Priuštite i sebi malo zadovoljstvo, ali nemojte ulagati veliku sumu novca u neproverene poslove.

Intuicijašalje važnu poruku - poslušajte u svakom trenutku unutrašnji glas!

Izvor: Lovesena