Dnevni horoskop za 21. februara 2019. godine - astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Ukazaće vam se prilika da rešite probleme koji vas već dugo opterećuju. Poslovna atmosfera će danas biti pozitivnija nego obično. Danas ćete otvorenije prići osobi sa kojom duže vreme flertujete. Prija vam fizička aktivnost.

BIK

Moguće je da počinje faza u kojoj će se smenjivati promena za promenom. Situacija će postati jako konfuzna. Osećate kao da se voljena osoba hladi prema vama, ali ona je samo zaokupljena problemima. Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

Teško dolazite do rešenja komplikovane situacije. Pikazujete nestrpljenje i impulsivnost koji vam mogu napraviti problem. Dan nije povoljan za početak nove veze, ali vas očekuje zanimljiv flert. Problemi sa plućima.

RAK

Nepromišljenim ponašanjem ste napravili štetu na poslu koju sada pokušavate da popravite. To će biti teže nego što se čini. Trenutni partner ne ispunjava vaša očekivanja i odlučili ste da stavite tačku. Disbalans hormona.

LAV

U ovom periodu ćete morati da pokažete veću posvećenost ako želite da sačuvate radno mesto. Od voljene osobe očekujete iskrenost i maksimalnu posvećenost iako je vi prvi ne pokazujete. Čuvajte svoje oči i vid.

DEVICA

U dilemi ste da li da zadržite trenutnu poziciju ili prihvatite novu ponudu koja vam se ukazala. Vidite i prednosti i mane obe opcije. Imaćete šansu da stupite u vezu koja se može pokazati kao značajna. Mogući su problemi sa zubima.

PageBreak

Horoskop za sutra, četvrtak 21. februar 2019. godine: Strelca čeka savršen dan, a Ovan rešava probleme
Foto: Shutterstock horoskop-za-sutra-cetvrtak-21-februar-2019-godine-strelca-ceka-savrsen-dan-a-ovan-resava-probleme2

VAGA

U potrazi ste za podrškom za svoje ideje koje ne možete da realizujete sami. Osoba prema kojoj već duže gajite osećanja će danas pozitivno da vas iznenadi i još više vam probudi veru u ljubav. Zdravlje je sve bolje.

ŠKORPIJA

Novi poslovni preokreti kakve niste očekivali do nedavno će zakomplikovati situaciju između vas i vaših kolega. Osećate da i vi i vaš partner želite kraj veze, ali se oboje plašite da prvi pokrenete temu. Problemi sa zglobovima.

STRELAC

Pred vama je dobar dan. Ako ste u potrazi za poslom, moguće je da ćete ga naći. Moguće je da nećete ostvariti vezu sa osobom koja vam se dopada. Njena osećanja prema vama su površna. Posetite stomatologa.

JARAC

Današnji dan vam nije povoljan za pokretanje bilo kakvih novih dešavanja. Suzdržite se od toga neko vreme. Pred vama se ukazuje šansa za flert sa npoznatom osobom koja vas čudno privlači. Povedite računa o holesterolu.

VODOLIJA

Važne poslovne promene koje vam dolaze vas mogu dodatno opteretiti obavezama, što će vam pasti jako teško. Ne slažete se idealno sa voljenom osobom. Borite se sa istim problemima već dugo. Problemi sa kičmom.

RIBE

Sreća danas nije na vašoj strani, posebno ako ste imali neke planove vezane za inostranstvo. U vašu vezu sa voljenom osobom se sve više mešaju porodica i prijatelji, što se njoj nikako ne dopada. Generalno bez problema.

Izvor: Stil/Kurir