OVAN

Vreme da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cenjeni pa vam sledi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vesti koje će vam značajno podići samopouzdanje.

BIK

Od početka nedelje vas očekuje velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih.

BLIZANCI

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas jaka motivacija. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, niste bezgrešni.

RAK

Imate veliku šansu da ostvarite planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu.

LAV

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad se pokoriti.

DEVICA

Ambiciozni ste pa dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put.

PageBreak

Dnevni horoskop za petak, 15. mart 2019. godine: Raka očekuje novčani dobitak, a Vagu nova romansa
Foto: Shutterstock dnevni-horoskop-za-petak-15-mart-2019-godine-raka-ocekuje-novcani-dobitak-a-vagu-nova-romansa2

VAGA

Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite na posao i obaveze, nekoliko sati druženja učiniće da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan je trenutak za novo poznanstvo koje može prerasti u interesantnu romansu.

ŠKORPIJA

Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete.

STRELAC

Izloženi ste riziku povređivanja. Pravi razlog tome je potisnuta ljutnja koja vas može dovesti u situaciju da svojom nepažnjom napravite previd i izazovete veću štetu. Osim toga, izbegavajte službena lica kao i osobe koje su uniformisane.

JARAC

Ne počinjite nikakve nove poslove. Mogli biste usled nedostatka koncentracije napraviti greške zbog kojih ćete se u narednom periodu baviti popravljanjem učinjenog. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom.

VODOLIJA

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svog posla, a mišljenje zadržite za sebe.

RIBE

Dan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni i samouverenost preti da preraste u oholost. Obuzdajte euforiju, jer kada se bude nešto važno odlučivalo, biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate.

Izvor: Novosti