Nedeljni horoskop do 7. aprila 2019. godine - Merkur više nije retrogradan, ali nove izazove zadaje dinamičan Mars u znaku Blizanaca!

OVAN

LJUBAV: Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate što želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće vam malo više takta i strpljenja da bi vam se iskristalisali stavovi. Budite umereniji.

KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju prepotentnosti. Vaša samoprocena treba da bude realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje da prepustite drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

ZDRAVLJE & SAVET: Mali pad imuniteta.

BIK

LJUBAV: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da poverujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte preterati sa ličnom prezentacijom.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje sa mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami ćete pripremati i nove, bolje uslove rada.

ZDRAVLJE & SAVET: Osećaćete da možete više i bolje. Potrudite se.

BLIZANCI

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani. Biće dobro na kraju.

KARIJERA: Zaposleni u svim delatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom da dođu do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zanimljivi.

ZDRAVLJE & SAVET: Budite ono što jeste i ne bojte se.

RAK

LJUBAV: Imperativ u vašem privatnom životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne po svaku cenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se sa mladim društvom, pa će se zajedno provoditi. Biće dobro.

KARIJERA: Moguće je da ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša dostignuća. Kriterijumi bi mogli da budu strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. To će pokrenuti neke transformacije.

ZDRAVLJE & SAVET: Manje se naprežite, više se odmarajte.

PageBreak

Horoskop za sledeću nedelju: Jarca očekuje napredovanje u karijeri, A Ribe prave krupne grške u ljubavi
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-jarca-ocekuje-napredovanje-u-karijeri-a-ribe-prave-krupne-grske-u-ljubavi5

LAV

LJUBAV: Uviđate da ne vredi mrzeti niti se svađati jer to ne vodi nikuda. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem emotivnom životu. Naći ćete nešto.

KARIJERA: Tehnika da se jednim udarcem ubiju dve muve ovog puta neće sasvim upaliti, ali vaša sposobnost da radite dve stvari u isto vreme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se kroz to i borite za svoje ideje.

ZDRAVLJE & SAVET: Naspavajte se. Treba vam.

DEVICA

LJUBAV: Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan i vedar stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će razumeti vašu povećanu potrebu za društvenošću. Neki će se tako ludo zabavljati sa poznanicima bez nekog naročitog plana.

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i s više prijatnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Tako će biti još ove nedelje. Zato zasucite rukave i ne postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE & SAVET: Prošetajte pre spavanja.

VAGA

LJUBAV: Elokvencija i otvorenost biće vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onome kog volite, a najviše zato da kasnije ne biste zažalili. Ljubav je možda daleko, ali vi ste tu.

KARIJERA: Ključ uspeha u poslu ovih dana nalazi se u saradnji i prihvatanju ponekog kompromisa. Ne terajte po svom jer glavnu reč zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE & SAVET: Eliminišite frustracije kroz sport.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Oni koji vole, voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.

KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi želeli da sarađuju sa vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite efikasniji organizacioni plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto sledite. Vi to možete.

ZDRAVLJE & SAVET: Analizirajte svoje stavove.

PageBreak

Horoskop za sledeću nedelju: Jarca očekuje napredovanje u karijeri, A Ribe prave krupne grške u ljubavi
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-jarca-ocekuje-napredovanje-u-karijeri-a-ribe-prave-krupne-grske-u-ljubavi6

STRELAC

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traže. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će biti potrebno da sarađujete sa drugima.

ZDRAVLJE & SAVET: Budite strpljivi.

JARAC

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

ZDRAVLJE & SAVET: Ne treba da smanjujete svoje kriterijume.

VODOLIJA

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete da živite. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti ka svetlu ili ka tami.

KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da biste to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Sarađujte uz diplomatiju.

ZDRAVLJE & SAVET: Izdržite.

RIBE

LJUBAV: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, pravićete greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole zavisiće uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pri tom budite realni.

KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte da divljate, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrećete još više.

ZDRAVLJE & SAVET: Istražite svoje talente.

Izvor: Ehoroskop