U petak 5. aprila u 10 i 50 časova dolazi mlad Mesec u Ovnu. Naš je karakter sad na testu: podstiče nas da budemo snažni i nezavisni, ali da ne zaboravimo svoje dužnosti

Ovaj mlad mesec u Ovnu "donosi prilike za čast, bogatstvo, napredak, dobre prijatelje i poslovni uspeh. Ali prvo, bilo kakav strah, sumnja u sebe ili pesimizam mora se nadvladati sa strpljenjem, upornošću i marljivim radom", kaže astrolog Jamie Partridge.

Zbog Mesečeva kvadrata sa Saturnom, mogući su izazovi koje treba savladati da se ostvare spomenute prilike. Ili možete osećati da vas neke dužnosti i odgovornosti sprečavaju da ostvarite željeni uspeh: ako je tako, ovaj bi mlad Mesec mogao biti test vašega karaktera. "Težite da ispunite svoje odgovornosti sa strpljenjem, odlučnošću i snažnom radnom etikom", savetuje astrolog.

Mlad Mesec uvek se veže uz kraj jednog i početak novog ciklusa dugog 28 dana, uz mnogo podsticajne energije i inicijative. "Stoga je ovo odlično vrijeme za novi početak, okretanje novog lista ili započinjanje novog projekta", kaže astrolog.

U potrazi za novim načinima napredovanja, sada možemo preispitati svoje navike, ponašanje i uverenja. Najbolje vreme za delovanje su prve dve nedelje nakon mladog Meseca.

PageBreak

Horoskop za mlad Mesec u znaku Ovna: period kada misli postaju stvarnost- pazite šta želite (od 5. aprila 2019.)
Foto: Shutterstock horoskop-za-mlad-mesec-u-znaku-ovna-period-kada-misli-postaju-stvarnost-pazite-sta-zelite-od-5-aprila-2019

Naučite lekciju iz prošlosti

"Ovaj spartanski mlad Mesec uči nas da budemo snažni i nezavisni pa ćemo odbaciti ljude ili projekte koji se čine previše zahtevni, kaže astrolog Marina Macario. Tokom ovog mladog Meseca porodicu bismo mogli doživljavati kao okove, naročito oni koji vole biti aktivni i putovati bez puno prtljage, doslovno i metaforički.

U ovo će nam vreme biti teško bilo gde da pustimo korene. Takođe, dok sa uzbuđenjem gledamo u budućnost, ostali činioci od nas zahtevaju da u obzir uzmemo i prošlost, da učimo iz nje i ne dopustimo da se ponove loše stvari.

Naime, mlad Mesec želi da podejemo novo seme i započinjemo iznova. Međutim, u stvarnosti radimo na slepo "bez svetla Sunčeve mudrosti". Sa mladim Mesecom 100 odsto radimo iz svojih instikata, zato se bilo kakva odluka koju u to doba donesemo temelji na navikama ili infantilnim željama pa je moguće da zapravo ne bude u našem interesu, upozorava astrolog.

Povrh svega, mlad Mesec može biti moćan kada je reč o manifestovanju "jer Mesec je najdalje od Zemlje i to oslobađa maštu od materijalnih granica". Zato će i seme posejano u mislima za mlad Mesec rasti – pazite šta želite!

Izvor: Sensa.hr