Nedeljni ljubavni horoskop za slobodna i zauzeta srca!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje biti u periodu kad će sa partnerom teže pronalaziti zajednički jezik, a oni sami mogu deloavati neodlučno. Oni koji imaju pred sobom važnu odluku mogu se više puta preodmišliati, a susreti sa osobama iz prošlosti i obnavljanje starih kontakata biće češći.

BIK

Bikovi će ove nedelje biti aktivniji u emotivnoj vezi i pokušavati da iz partnera izvuku neku reč. Neki stari emotivni problemi mogli bi ponovo da isplivaju na površinu i da zakomplikuju odnose. Neki Bikovi mogu imati tajni susret sa osobom koju znaju preko posla.

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje mogu osećati probleme u komunikaciji sa osobom do koje im je stalo, neki će delovati nervozno ili neće biti najbolje shvaćeni. Najbolje će proći oni kojim se u život može vratiti neka osoba od pre. Zauzeti će sa partnerom imati napetiji odnos.

RAK

Rakovi će ove nedelje prolaziti napete kroz emotivne situacije, a neki mogu i da se razočaraju. Ipak prisustvo Venere ući u njihovom znaku, popraviće odnos sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka će se više družiti i izlaziti, pa bi neki mogli da upoznaju pravu osobu za sebe.

LAV

Lavovi bi ove nedelje mogli češće vsretati neke stare prijatelje, ali je moguć i susret sa osobom koja im je nekada značila baš u prijateljskom društvu. Neki mogu razmišljati i o obnavljanju stare veze. Neki prIpdanici znak mogu biti skloni avanturama i tajnim vezama.

DEVICA

Device ove nedelje mogu osećati veću napetost u odnosima sa partnerom i teško da će biti spremni na neki kompromis. Neki će pogrešno tumačiti partnerove želje, tako da će u vezi biti napetosti, ali i razmirica. Slobodni pripadnici znaka će teže sklapati nove kontakte.

PageBreak

Nedeljni ljubavni horoskop: Vodolije će maštati o staroj ljubavi, a Devicu očekuje napet period
Foto: Shutterstock nedeljni-ljubavni-horoskop-vodolije-ce-mastati-o-staroj-ljubavi-a-devicu-ocekuje-napet-period4

VAGA

Vage će ove nedelje biti u periodu povećane napetosti u emotivnim odnosima, iako kod onih koji žele da se pomire sa osobom koja im je pre značila ovo može dati i dobar ishod. Neke veze mogu nailaziti na prepreke, pa i raskide. U odnosu sa partnerom biće nerazumevanja.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje mogu početi da osećaju veću potrebu da se osame, ili će biti skloni preispitivanju emotivnih odnosa, ali prema partneru neće biti naročito otvoreni. Neki se odnosi mogu zakomplikovati. Biće i onih koji bi mogli da se upuste u vrlo ozbiljnu, ali tajnu vezu.

STRELAC

Strelčevi ove nedelje intenzivnije osećaju svog partnera pored sebe, što će se u dužem periodu odzraziti na emotivne odnose mnogih pripadnika znaka, naročito ako su u dugoj vezi. Ovo može bti period preispitivanja i ozbiljnih promena.

JARAC

Jarčevi ove nedelje sa partnerom mogu imati kvalitetniji odnos ukoliko se i sami više potrude, iako neki mogu svojim postupcima komplikovati emotivne odnose. Slobodni će biti bolje sreće, imaće više šansi za nove susrete, a neki bi mogli upoznati osobu u koju će se zaljubiti.

VODOLIJA

Vodolije će ove nedelje osećati neke čudne promene oko sebe, što može imati veze sa komplikovanjem emotivnih odnosa, pa ovo svakao neće biti naročito povoljan ljubavni period. Slobodne pripadnike znaka može ponovo da zainteresira stara ljubav.

RIBE

Ribe ove nedelje osećaju veću napetost na privatnom planu, pa bi se partnerski odnosi ponekad mogli zakomplikovati, a kod nekih su moguće i razmirice. Neki pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja ih je nekada privlačila, ili bi mogli da obnove staru ljubavnu vezu.

Izvor: Conoplja news