Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - šta nam donosi ples ljubavi Venere i Neptuna: u narednih 10 dana dogodiće se velika čuda - da li ste spremni?

Sa ovim aspektom planetarna nebeska mehanika nam pomaže da lakše zapazimo srodnu dušu, da shvatimo mistiku života i ljubavi, davanja i primanja. Saznajte šta vašem znaku donosi magičan spoj Venere i Neptuna...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Lepa zvezda, Venera, kako je veliki Dante prepoznaje, na istoku dok se rađa je astronomska pojava identična onoj početkom XIV veka kad je veliki renesansni pesnik stvarao Komediju, kao i sada na nebu od 11. aprila 2019. Ova jedinstvena pojava je u naše vreme još veličanstvenija jer se Venera spojila sa Neptunom, kojeg doduše ne možemo videti golim okom, ali njihov spoj svako od nas može osetiti.

Od davnina Venere se smatrala boginjom ljubavi i zadovoljstva. Poznatija u našem narodu kao zvezda Danica, valjda što se jedina jasno i sjajno vidi i kad je dan, ulivala je veru u bezgraničnu ljubav. Osim prepuštanju romantičnim ljubavnim odnosima, Venera u znaku svoje egzatacije, pokazuje najlepšu kreativnost i lepotu svoje telesne i duhovne spoznaje.

Povezane vesti

Zagrljaj Venere i Neptuna u znaku Riba se dešava u skorije vreme i trajaće do 2025. a to je period bezgranične ljubavi. Ono što su astrolozi Toskane znali i čekali je period kad se rađaju životne ljubavi, sad prst sudbine spaja dvoje ljudi. Ovde pleše u našim telima ono što je senzualno, Venera, i ono što je duhovno, Neptun. U svakog čoveka ovakav ples na nebu budi ne samo ljubav, već i sve naše talente kreativnosti, mašte.

Ovo je period koji će trajati 10-tak dana, do 21. apila .2019. u ovoj godini i ponavljaće se svake godine do 2025. od kada se vise ove dve planete neće sretati u znaku Riba, gde Neptun, viša oktava ljubavi, vlada, objašnjava za Kurir astrolog Boban Vujović.

Sa ovim aspektom na nebu, gde kreativnost, mašta i fantazija imaju svoju kulminaciju, pojačana je osetljivost, emotivnost i saosećajnost. Ovo je pravo vreme za praštanje i kajanje. Sa ovim aspektom planetarna nebeska mehanika nam pomaže da lakše zapazimo srodnu dušu, da shvatimo mistiku života i ljubavi, davanja i primanja.

Niko ne razmišlja jasno u ovom trenutku. Ljubav je slepa, ili lepa, samo dok se čeka, dok svoj nagoveštaj da. U ovom periodu verujemo u ideale i vanserijska dela. Tokom ovog vremena do punog meseca 19.04.2019. tražimo beskonačne vrednosti ljubavi, beskrajno inspirisani verom ili davnim predanjima o ljubavi, gde ljubav uvek pobeđuje, dodaje Boban Vujović.

Iskoristite ovaj planetarni dar na nebu i uživajte u svojoj ljubavi i mašti. Ako niste pronašli svoju srodnu dušu, naredni period vam uliva velike nade da ćete uspeti u tome.

Vredi se probuditi pre zore pre punog Meseca do 19. aprila i pogledati na istoku kako se Venera rađa. Njen sjaj svakome uliva bezgraničnu ljubav. Spoj zadovoljstva i hedonizma, Venere, sa idealizmom, altruizmom i maštom, Neptun, kao posledicu ima da svaka vidljiva mana kod partnera deluje ko da mu savršeno stoji.

Venera i Neptun sad se ponovo sastaju u promenljivom i vodenom znaku Riba. Živimo u vremenu u kome plovimo na njihovim talasima telesnih i emotivnih želja, ali i dostignuća. Njihovo zajedništvo svakome poboljšava percepciju ljubavi i zadovoljstva. Kad oba partnera shvate to, svako od njih završava preobraženjem i svojim odrazom u ogledlo onog drugog.

Podsećanja radi ova demonstracija nabujalih emocija i endorfina, hormona sreće, dešava se od aprila 2011. nadalje, oko 28. februara 2013., ili 11. aprila 2014. ili 1. februara 2015, 20. marta 2016, 12. januara 2017, i prošle godine oko 21. februara 2018.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj