Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - pun Mesec u Vagi otvara novi portal mogućnosti: evo kako da ostvarimo svetlu budućnost (od 19. aprila 2019.)

Horoskop za pun Mesec u znaku Vage - sada imate šansu da promenite perspektivu i uhvatite šanse za lepšu budućnost!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop - U petak, 19. aprila, u 13 i 12 časova nastupa pun Mesec u znaku Vage!

Aprislki punMesec drugi je pun Mesec u znaku Vage ove godine (prvi je bio u martu) i međusobno su povezani. Prvi je otvorio portal mogućnosti za promene, a ovaj će ih dovršiti.

Od 20. marta ta nas je energija usmeravala da pronađemo ravnotežu u životu i podignemo se na više nivoe svesti. Vodi nas i da ostvarimo određene promene u sebi. Da postanemo usklađeniji sa tokom i ritmom života i tako lakše otvorimo polje neograničenih mogućnosti.

Povezane vesti

Sada, kada se taj proces zaključuje, potrebno je da se okrenemo odnosima i detektujemo šta moramo promeniti, otpustiti, obnoviti?

Na šta nas upozoravaju trenutni konflikti u odnosima? Pun Mesec u martu podsticao nas je da pronađemo ravnotežu u sebi, ovaj nas podstiče da pronađemo ravnotežu sa drugima, odnosno u odnosima.

Kako nepoštovanje sebe komplikuje odnose sa drugima?

Da bismo to postigli, moramo najpre odrediti svoju istinsku vrednost. Spoznati da smo vredni ljubavi.
Da smo vredni poštovanja. Da smo vredni otpuštanja. Da smo vredni slušanja. Da su naša osećanja važna. Da smo mi važni. U svim odnosima sve to zaslužujemo.

Što više volimo i cenimo sebe, manje ćemo sebi dopuštati odnose koji nas izbacuju iz ravnoteže.

Ljubav prema sebi obično je puno zahtevniji zadatak od ljubavi prema drugima. A bez nje život je bolan i neodrživ. Uredimo li odnos prema sebi, automatski će se urediti i drugi odnosi.

Ono što se sad trebamo zapitati jeste kako da više volimo sebe? Razmislite kako vaše nepoštovanje sebe komplikuje odnose sa drugima. A kada razmišljate o odnosima, ne zaboravite odnose prema određenim stvarima ili idejama, ne samo sa ljudima. Na primer, odnos prema novcu, poslu, životnim vrednostima... i kako oni oblikuju vašu sreću ili nesreću.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj