Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - Merkur u znaku Ovna pretvara život u najlepši san: sada imate šansu da ostvarite velike želje (do 5. maja 2019.)

Merkur u Ovnu je prikaz brzih misli, aktivnosti i sprovođenje želja u stvarnost, ali i u njegovoj vladavini postoje i neke negativne strane! Pročitajte šta vam predviđa horoskop do 5. maja 2019. godine...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Merkur će se nalaziti u znaku Ovna od 17. aprila do 6. maja 2019. godine. Merkur u znaku Ovna je izuzetno dobra pozicija za Merkura. Znak Ovna je Marsov znak, a Mars se raduje u Merkurovoj, 6. astrološkoj kući.

Ovaj Merkur u Ovnu biće u još snažnijem dodiru sa Marsom, iz razloga, što će sve vreme Merkurovog boravka u Ovna biti prisutna sedišna recepcija između Merkura i Marsa.

Merkur u Ovnu je slika brzih misli i direktne komunikacije, bez ikakvog uvijanja. On je taj koji razmišlja logički, koncizno i precizno. Tako da, eto nam jednog velikog mentalnog rasterećenja. Sve one misli, koje su se nakupile u nama, tokom zime, a koje nam ne služe, koje nam stvaraju stres, sada se počinju izbacivati, kroz nove aktivnosti, koje nas očekuju.

Povezane vesti

Merkur i Mars u sjedišnoj recepciji govore da je vrlo živ i dinamičan period pred nama. Nove ideje, nove aktivnosti, novi poslovi, nova poznanstva, novi ljudi u našim životima, nova mesta. Sve je novo. Sve vodi ka promenama. Imajući u vidu ostale aspekte, sve vodi ka pozitivnim promenama, koje su vrlo krupne, velike, koje su vrlo značajne za naš dalji životni put.

Pitanje je samo, koliko ste otvoreni za promene? Mada, koliko god da ste otvoreni za promene, ovaj period Merkura u Ovnu nas uči da možemo još više biti otvoreni za promene. Ovo je period, koji će dati novu vakcinu protiv straha od nepoznatog. Tog, duboko ukorenjenog straha u svakom čoveku. Tog, najvećeg neprijatelja pozitivnim promenama, pokretu, progresu i ekspanziji.

Upravo put u nepoznato stvara one promene, koje su prave za nas. Ako težimo sve logički objasniti, mi onda težimo upoznati promenu, koju želimo. Bitno je da znamo o njoj, ali to mora imati meru. Zapitajte se, kakvo će nam onda to zadovoljstvo prirediti promena, koja dolazi, ako mnogo toga znamo o njoj.

Čak, ako mnogo znamo o promeni, koju želimo, možemo upasti u bujicu misli, koja dalje stvara konfuziju, a sa konfuzijom u glavi, nikada ne možemo dati svoj puni potencijal. E, sada se oslobodite i krenite. Naučite se već jednom, kako život i sve što čini život, nije opasan, već suprotno, život je sjajan i život nas voli. U to da je život opasan, u to da trebamo po tri puta premeriti neku novu priliku, pa tek onda seći, kao i u to da trebamo biti mnogo obazrivi prema nepoznatim ljudima, u sve to su nas naučili.

Hajde u novi život, hrabro, ne pitajući se šta je, kako je i zašto je. Hajde, hrabro sa puno želja, ideja, entuzijazma i otvorenosti za sve najbolje. Ovaj period Merkura u Ovnu, povoljan je za apsolutno sve novo. Probudiće genijalne i inovativne ideje, kao i težnju za njihovom realizacijom. Doneće brojna nova poznanstva, sa ljudima koji su mnogo drugačiji od onih, kakve imate u svom bliskom okruženju. Mnogo pokreta, akcije i putovanja.

Što se tiče poslovne strane, sada se trebaju preduzeti krupni koraci, koji vode ka velikim promenama. Predstoje ogromni profesionalni zaokreti i maksimalno se fokusirajte na njih. Menjajte sve što želite. Uvedite sve novine, koje želite. Predstoje promene posla, brojna zaposlenja, proširenja poslova, profesionalna usavršavanja. Posebnog uspeha će imati oni, koji se bave inovacijama, savetodavnim poslovima, trgovinom, komunikacijama, saobraćajem, niskogradnjom, IT sektorom, zatim inženjeri, predavači i izumitelji.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj