Astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje - mesečni horoskop za maj 2019. godine!

OVAN

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili braku, mesec maj će za vas biti predivan period. Na početku meseca ćete sa voljenom osobom zakopati ratne sekire i u ostalim danima ćete maksimalno pažnje posvetiti jedan drugome. To vam izuzetno prija pa samim tim i vaše raspoloženje je bolje i svi u vašoj okolini to primećuju. Takođe, i komunikacija sa emotivnim partnerom će biti na izuzetnom nivou. Ali nemojte previše da se opustite, jer samo jedna nesuglasica će moći vaš bajkovit odnos da poljulja. Slobodni Ovnovi će svu svoju energiju usmeriti ka druženju, provodu i upoznavanju novih osoba. Takođe, moguće je da ćete stupiti u kontakt sa osobom iz prošlosti sa kojom do sada niste imali dobar odnos.

Posao: Svi pripadnici ovog znaka će u maju posao obavljati na potpuno drugačiji način od uobičajnog. Izaći ćete iz svoje rutine, što za vas može da predstavlja veliki izazov ali i veliku priliku da iskusite nešto novo. Bićete uplašeni na početku jer će vam sve biti nepoznato, i nećete biti sigurni da li ćete novim tehnikama uspešno obaviti vaš deo posla. Ne brinite, na kraju meseca će sve biti baš onako kako ste planirali.

Zdravlje: Pripazite grlo.

BIK

Ljubav: Bikovi koji su zauzeti će na početku meseca imati blage turbulencije u vezi ili braku. Iako je na prvi pogled sve u vašem odnosu sa emotivnim partnerom odlično, vaš subjektivni osećaj vam pokazuje drugačije. To vas izuzetno zbunjuje i ne znate šta da radite. Većinu vremena provedite sa prijateljima i porodicom, razbistrite misli i onda uradite onako kako osećate. Ali povedite računa, nemojte učiniti nešto zbog čega biste mogli kasnije da se pokajete. Bikovi koji nisu u braku ili vezi će početkom meseca ostvariti kontakt sa osobom iz prošlosti, koji će vremenom prerasti u nešto više od prijateljstva. Nemojte da se ustručavate, opustite se i dozvolite sebi da se zaljubite.

Posao: Na poslovnom planu, maj će biti veoma aktivan i turbulentan mesec. Imaćete mnogo posla, mnogo obaveza, sastanaka, neplaniranih poslovnih putovanja i neočekivanih poziva za saradnju. Nemojte da vas to uplaši. Potrudite se da se maksimalno skoncentrišete i da uložite veći trud nego do sada, i do kraja meseca ćete biti izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Zdravlje: Mnogo ste napeti u poslednje vreme, potrudite se da više odmarate i da kvalitetnije spavate.

BLIZANCI

Ljubav: Zauzete Blizance očekuje jedan delimično lep ali i turbulentan period. Sa voljenom osobom ćete u prvoj polovini meseca imati skladan odnos. Odluke ćete donositi zajedničkim pregovaranjem, razumećete se u potpunosti i nećete dolaziti u napete situacije. Međutim, u drugoj polovini meseca bi to moglo da se promeni. Imaćete osećaj da vaša voljena osoba želi sve sama da reši i uradi što se vama neće dopasti, te je najbolje da porazgovarate sa njom o tome, iskreno i bez reči skrivenog značenja. Jedino tako ćete ponovo naći zajednički jezik. Ukoliko ste slobodni, za vas je maj mesec zabave, druženja i maksimalne fokusiranosti na sebe i svoje želje.

Posao: Na poslovnom planu vam neće sve ići onako kako ste planirali. Na početku meseca imaćete osećaj da svi projekti i poslovni zadaci koje ste započeli nemaju svetlu budućnost. Međutim, varate se. Već u drugoj polovini maja će vam se otvoriti nove poslovne prilike, a sve poduhvate ćete završiti u predviđenom roku.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

PageBreak

Mesečni horoskop za maj 2019. godine: predivna ljubav za Ovna, a Lavu se otvaraju velika vrata uspeha
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-maj-2019-godine-predivna-ljubav-za-ovna-a-lavu-se-otvaraju-velika-vrata-uspeha3

RAK

Ljubav: Zauzeti Rakovi će ovog meseca biti promenljivog raspoloženja što će se odraziti na njihov ljubavni život. Emotivni partner, kao i svi u vašoj blizini će to primetiti. Odnos sa voljenom osobom će biti nestabilan i biće trenutaka kada nećete moći jedno bez drugog, ali i kada je jedna reč dovoljna da izazove svađu i neslaganje. Obratite pažnju na to šta izgovarate i na koji način komunicirate sa ljudima iz vaše okoline tokom meseca maja, kako se kasnije ne biste kajali. Rakovi koji nisu u braku ili vezi ponovo će stupiti u kontakt sa bivšim partnerom, ali će njihova pažnja biti usmerena ka prijateljima i porodici.

Posao: Situacija na vašem trenutnom poslu vam ne prija i planirate da promenite radno okruženje. Međutim, plašite se da preduzmete prvi korak i da krenete u akciju. Previše ste statični i zavisite od vaše rutine. Međutim, pokušajte lagano da menjate na svom poslovnom planu, jer nećete još dugo izdržati na toj poziciji.

Zdravlje: Pripazite se prehlada i unosite što više vitamina u svoj organizam.

LAV

Ljubav: Prvi deo maja će vama i vašoj voljenoj osobi doneti nesuglasice i turbulencije. Iako ste svesni da konkretni razlog za svađu ne postoji, i dalje ne uspevate da zakopate ratne sekire. Biće dana kada će vaš emotivni partner potencirati sukob zbog ljubomore i nesigurnosti i to će vam izuzetno smetati jer znate da nema osnovu za takvo ponašanje. Najbolje je da otvoreno i iskreno porazgovarate sa njim kako bi rešili ova neslaganja. Slobodni Lavovi se mogu opasno i strastveno zaljubiti samo ako se prepuste svojim osećanjima.

Posao: Na poslovnom planu Lavovi mogu da očekuju neke stare projekte koji se vraćaju na velika vrata. Niste uspeli da ih u prošlosti realizujete, ali u maju će vam to poći od ruke. Ti zadaci u prošlosti nisu završeni, baš zato će tek sada doći na red. Ne razmišljajte unapred, već radite onako kako najbolje znate i sve će biti baš onako kako je i predviđeno. U poslednjoj nedelji će se sve srediti i dovesti u red. Moguće je da ćete dobiti dodatnu nagradu za odrađen taj deo pola.

Zdravlje: Bolovi u leđima, aktivirajte se fizički.

DEVICA

Ljubav: Device koje su u braku ili vezi će u ovom periodu biti maksimalno fokusirani na rešavanje svih ljubavnih problema, kako bi u potpunosti uživali sa partnerom. Vaša veza nije turbulentna, ali postoje neke sitnice koje utiču na nju. Dugi razgovori, konstantna preispitivanja i nalaženje rešenja je ono što će vašu vezu znatno poboljšati i ojačati. Sve ovo ćete uraditi u dogovoru sa voljenom osobom i zajedničkim snagama ćete vezu podići na viši nivo. Slobodne Device će ove nedelje dobiti poziv od osobe iz prošlosti koja će ih ponovo zainteresovati.

Posao: Iako vam posao ide od ruke, zaduženja rešavate u predviđenom roku i ne nagomilavate obaveze, vama ipak posao sve teže i teže pada. To je najverovatnije zbog loše komunikacije kako sa kolegama tako i sa emotivnim partnerom. Potrudite se da otkrijete razlog ovog problema, a zatim krenite u njegovu realizaciju. Ne sedite skrštenih ruku.

Zdravlje: Problemi sa varenjem i bolom u stomaku. Potrudite se da jedete što zdraviju hranu.

PageBreak

Mesečni horoskop za maj 2019. godine: predivna ljubav za Ovna, a Lavu se otvaraju velika vrata uspeha
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-maj-2019-godine-predivna-ljubav-za-ovna-a-lavu-se-otvaraju-velika-vrata-uspeha5

VAGA

Ljubav: U maju će svim zauzetim pripadnicima ovog znaka najviše prijati vreme koje provedu u društvu voljene osobe. Iako biste u nekim trenucima pobegli glavom bez obzira od emotivnog partnera jer ne možete da podnesete neke oblike njegovog ponašanja, sa druge strane su upravo te sitnice koje vas privlače. Hemija između vas je izuzetno jaka, strasti vam ne manja te i veza vam je izuzetno burna i zanimljiva. Vage koje nisu u braku ili vezi će upoznati novu osobu iz poslovnog segmenta koja će ih veoma zainteresovati. Međutim, bićete skeptični i nećete dopustiti lako da vam se uvuče pod kožu.

Posao: Navikli ste da na polju posla uglavnom sve funkcioniše u najboljem redu, međutim ovog meseca to neće biti slučaj. Gomila papira, ugovora, računa i dokumentacije vas čeka da se pozabavite njima što vam stvara pritisak i nervozu. Loša organizacija u prethodnom periodu je uticala na to da vam se obaveze nagomilaju, ali ne brinite, sve će te do kraja maja uspeti da rešite i dovedete na svoje mesto.

Zdravlje: Problemi sa nesanicom. Potrudite se da se što više opustite u toku dana.

ŠKORPIJA

Ljubav: Škorpije koje su u braku ili vezi u petom mesecu očekuje mnogo velikih i krucijalnih promena. Imaćete nesuglasice sa voljenom osobom, ali će sve to biti posledica nerazumevanja i loše komunikacije. Vi ćete imati utisak kao da vaš partner sve radi protiv vaše volje i to vas dovodi do ludila. Vaša tvrdoglavost je ta koja izaziva tenziju, ali krivicu prebacujete na emotivnog partnera. Ako njega pitate, vi ste ti koji pokrećete raspravu. Smirite strasti i porazgovarajte o svemu. Slobodne Škorpije će u maju biti statični i bezvoljni, ali će zahvaljujući prijateljima češće izlaziti.

Posao: U maju će većina pripadnika ovog znaka preispitivati svoje dosadašnje poduhvate i testirati svoje potencijale kako bi znali šta da planiraju za naredni period. Želite da budete još efikasniji i produktivnije, pa ćete se potruditi da nađete dodatan izvor prihoda kao i da steknete novo znanje i veštine. Krajem meseca možete da očekujete prijatne vesti zbog kojih ćete biti ponosni.

Zdravlje: Zdravstveno stanje vam je mnogo bolje, ali su moguće glavobolje.

STRELAC

Ljubav: U petom mesecu će kod Strelčeva vladati dobro raspoloženje, čime će i svog emotivnog partnera oboriti s nogu. Bićete veoma harizmatični, kreativni, druželjubivi i pozitivni i kao takvi ćete uvek stvarati osmeh na licu vaše voljene osobe. Mnogo vremena ćete provoditi zajedno, uživaćete u svakom trenutku i to će vam neizmerno prijati. Međutim, postoji i jedan problem. Divnim raspoloženjem i fantastičnom harizmom ćete privući i druge osobe, što vašem partneru neće prijati. Slobodni Strelčevi će se okrenuti flertovanju i upoznavanju novih osoba.

Posao: Period koji sledi će za vas biti veoma produktivan. Bićete okrenuti radu, sticanju novog znanja i iskustva i radu na novim projektima. Međutim, to će vas izmoriti ali nećete osećati da ste pružili svoj pun potencijal. Moguće je da ćete slobodno vreme posvetiti volontiranju i pomaganju drugima u oblasti kojima vladate.

Zdravlje: Prekontrolišite šećer i krvnu sliku.

PageBreak

Mesečni horoskop za maj 2019. godine: predivna ljubav za Ovna, a Lavu se otvaraju velika vrata uspeha
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-maj-2019-godine-predivna-ljubav-za-ovna-a-lavu-se-otvaraju-velika-vrata-uspeha4

JARAC

Ljubav: Odnos Jarčeva sa voljenom osobom je u ovom periodu savršen i neverovatan. Izgledate zaljubljeno do ušiju, srećno i ispunjeno, a upravo tako se i osećate. Uživate u svakom trenutku koji provedete sa partnerom i ne skidate osmeh sa lica. Zadovoljni ste kako vaša veza ili brak napreduju i ulažete sve kapacitete da tako i ostane. Zračite pozitivnom energijom koja je veoma zarazna pa i drugi primećuju koliko vam je lepo. Dugo ste sanjali o ovakvoj vezi i sada je konačno živite. Jarčevi koji nisu u braku ili vezi će u svoj život privući nove veoma zanimljive ljude.

Posao: U poslednjih nekoliko meseci na poslovnom planu vam se ništa značajno ne menja. Obavljate svoj posao onako kako najbolje znate, rešavate zadatke probleme i pitanja i tako u krug. Međutim, mesec maj će vas izbaciti iz rutine i naterati vas da izađete iz zone komfora. Nailazićete na izazove koje niste očekivali i to će vas prodrmati.

Zdravlje: Osećate se malaksalo i tromo. Proverite da li su vam analize krvi u redu.

VODOLIJA

Ljubav: Vodolije koje su zauzete će imati veoma čudan odnos sa voljenom osobom. Vaše ponašanje prema partneru i konstantne provokacije bi mogle biti okidač za ozbiljne rasprave i svađe, te nemojte previše da potencirate ka tome. Iako je vaša voljena osoba veoma tolerantna i to vam ne uzima za zlo, možda i njemu dođe "žuta minuta" što bi se moglo loše završiti. Slobodni pripadnici ovog znaka u mesecu maju neće imati velike preokrete na polju ljubavi.

Posao: Posao će vam u maju ići i bolje od planiranog. Veoma ste zadovoljni kako sve funkcioniše i ne planirate da u skorije vreme promenite posao. Međutim, razmišljate o napretku i većem položaju što je odlično, jer time pokazujete koliko ste ambiciozni, vredni i radni. Poslovni zadaci vam idu od ruke i želite da se još više edukujete u toj oblasti.

Zdravlje: Problemi sa disajnim putevima.

RIBE

Ljubav: Ribe koje su u vezi ili braku će pokušati da sve neprijatnosti u partnerskom odnosu svedu na minimum. Potrudite se da rasprave, svađe, sukobe i tenziju što više izbegavate. U drugoj polovini meseca, vaša komunikacija će se znatno poboljšati, ali nemojte da vas to prevari, vaš odnos će i dalje ostati klimav. Više vremena provedete sa voljenom osobom i na taj način poboljšate vašu vezu ili brak. Slobodne Ribe će u maju imati novu šansu za ulazak u emotivnu vezu, međutim to se neće desiti jer sve što njih zanima jesu provod i druženje.

Posao: U ovom periodu na poslovnom planu vas očekuju mnoge situacije koje će vas izbaciti iz takta i na koje ćete burno reagovati. Znate da ste u pravu i slepo se držite toga. Vaša tvrdoglavost stupa na snagu i ne želite da popustite drugima. Potrudite se da ne ulazite u konflikte sa kolegama i nadređenima, jer će to uticati na vaše poslovne zadatke, obim samog posla i na planirano unapređenje.

Zdravlje: Problemi sa alergijom.

Izvor: Mogu ja to sama