Nedeljni horoskop od 6. do 12. maja 2019: Jarčevi, Rakovi i Strelčevi biće najsrećnije ruke tokom druge majske sedmice. Kakve novosti očekuju svaki horoskopski znak na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Svojim šarmom i smislom za humor uspećete da savladate distancu u emotivnim odnosima koja će se topiti iz dana u dan. Voljena osoba će vas svde više podržavati, a ni vi joj nećete ostati dužni. Biće vam zaista drago što je tako.

KARIJERA: Malo više truda pokazaćete u poslovima gde se treba pokazati kreativnost ili tamo gde postoji publika. To vas motiviše. U delatnostima iz senke, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svesni da se i tim putem može stići visoko.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu.

BIK

LJUBAV: Pred vama su dani bogati izlascima i zabavama. Mnogi će poboljšati svoj društveni život, sretati zanimljiva lica, a biće i onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas.

KARIJERA: Novi saradnici u poslu koji radite pojaviće se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako da se najbolje prilagode poslu. Bićete puni dobrih saveta i još boljih namera. Neki će dominirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte svakodnevno.

BLIZANCI

LJUBAV: Budite blagi s voljenom osobom i ne uzimajte okolnosti koje vam ne idu uvek na ruku previše ozbiljno. Dani su takvi da bi trebalo da se prilagođavate. Oni koji to učine bolje i prihvate poneki kompromis uživaće u većem međusobnom poverenju.

KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a uz to idu i napori. Ovih dana osetićete da vam ponekad nedostaje energije za sve što treba da odradite. Zato je važno da se još bolje organizujete kako bi bili efikasniji. Ekonomišite sa snagama.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite ranije na počinak.

RAK

LJUBAV: Diskrecija i intimnost biće vaša glavna obeležja i kriterijumi kojim ćete se rukovoditi u emotivnom životu ovih dana. Možda ćete voljenoj osobi čak ići i na živce, jer kad ona poželi da izađe, vi biste najradije ostali kod kuće. Budite malo otvoreniji za društvo.

KARIJERA: Izgledaće kao da svi nešto razvlače, ali vi nećete čekati ništa. Jednostavno ćete znati da se kockice slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo samokontrole. Prilike su tu.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na svoj omiljeni sport.

PageBreak

Horoskop za sledeću nedelju: Bika očekuju ani puni zabave, a Devicu ljubavna iskušenja
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-bika-ocekuju-ani-puni-zabave-a-devicu-ljubavna-iskusenja

LAV

LJUBAV: Pred vama su dani u kojim će biti šarenih ljubavnih iskustava. Oni koji su još sami neka se doteraju i izađu među ljude, ali neka njihovi kriterijumi budu realni. Oni u vezama biće sasvim zadovoljni ako prihvate voljenu osobu takvu kakva jeste.

KARIJERA: Volite kreativan ili umetnički rad, ali ovih dana cenite pre svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutovati sa kolegama. Svoje poslovne interese usmerivaćete prema spomenutom kriterijumu.

ZDRAVLJE&SAVET: Razgibajte svoje zglobove. Prošetajte.

DEVICA

LJUBAV: Svako malo dolazićete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade s mladima dobiće lepu priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i počeće da grade kule u vazduhu. Mogućnost je tu, ali treba biti realan. Ostanite na zemlji, jer slava je prolazna.

ZDRAVLJE&SAVET: Biće nemirnih snova.

VAGA

LJUBAV: Vaši emotivni odnosi biće dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. I to je nešto.

KARIJERA: Uzećete stvari u svoje ruke, daćete sve od sebe i napraviće veliki korak napred. Oni koji rade sa vama ceniće vaš trud. Neki će možda već sad dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigli.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na svakodnevne kratke pauze.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže da bude sa nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali.

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za finansije ili nove sisteme koji bi mogli da poboljšaju prihode u onom što radite. Izgradićete nove planove u tom smislu. Borićete se za podršku drugih da ih sprovedete u delo ili da ih barem pokrenete.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu svakog dana.

PageBreak

Horoskop za sledeću nedelju: Bika očekuju ani puni zabave, a Devicu ljubavna iskušenja
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-bika-ocekuju-ani-puni-zabave-a-devicu-ljubavna-iskusenja5

STRELAC

LJUBAV: Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete, doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući u svoj svet.

KARIJERA: Vaši nadređeni ovih bi dana mogli da odigraju ulogu u vašoj karijeri. Verovatno će odlučivati o nečemu što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige i nervoze.

JARAC

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju.Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lakše će je sresti na neobičnim mestima ili onim povezanim s umetnošću.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve ćete više želeti da odete na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Treba izdržati.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte koncentraciju.

VODOLIJA

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi da ispunite svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi deo nedelje donosi uživanje na diskretniji način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.

KARIJERA: Verovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete s voljom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezniji sa svojim šefovima.

RIBE

LJUBAV: Lep razvoj ljubavnih događaja ohrabriće vas da organizujete zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da biste zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne žurite.

Izvor: Ehoroskop