Budući da je to orijentir, energijaBika nastoji da bude utemeljena i spora. Pošto ovim znakom vlada Venera, Bik voli iskustva kao što su dobra hrana i opuštanje. Ali Bik nije samo tu da nam pomogne da osvežimo naša čula, već je tu da nam pomogne da isplaniramo našu budućnost.

Kratak ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019. godine: Lav će uživati u romantičnoj harmoniji, a Vaga pravi važan korak u ljubavi

Energija Ovna nam je pomogla da krenemo dalje, a energija Bika će nam pomoći da nastavimo projekte i držimo ih se. Svaki zodijački znak će se osećati drugačije pod uticajem Bika. Neki će imati mnogo uspeha, a neki će se suočiti sa nekoliko prepreka.

Pa, pogledajte kako izgleda ova sezona za vaš horoskopski znak.

Ovan
Nemojte preterati s luksuzom. Novac može biti problem u sezoni Bika, pa pokušajte da se spasite. Napravite sve što je u vašoj moći da donesete mudre odluke o trošenju. Ušteda će vam sada pomoći da se osećate slobodnije tokom leta. Izbegavajte iskušenje da kupite nešto, tako da kasnije možete profitirati.

Bik
Ovo je vaša sezona i imaćete puno energije da iskoristite što je više moguće. Samo dobre stvari vas čekaju ovog meseca. Uživajte u suncu i uživajte u prolećnim zabavama. Pevajte na kiši i pripremite se za mirisni maj.

Horoskop od 15. maja do 8. juna 2019. godine: najlepše ljubavi nastaju dok traje magija Venere u Biku

Blizanci
I dalje tragate za svojim duhovnim razvojem, a ove sezone ćete živeti u svojoj glavi zbog svoje intelektualne prirode. Međutim, pokušajte da iskoristite energiju Bika da napravite planove. Joga i meditacija mogu vam pomoći da shvatite da li idete u pravom smeru. Usredsredite se na svoj um, telo i duh.

Rak
Ovaj prošli period vam je bio težak, ali sada će se i sunce zagrijati za vas. Možete izaći iz vaše ljuske i dozvoliti da vam se pojavi socijalna strana. Zabavite se s prijateljima i provedite vreme s voljenima. Prihvatite sve pozive i bićete iznenađeni mogućnostima koje će vam biti pružene.

Lav
Verujte u sebe i ne zaboravite da šta god da se desi, nećete izgubiti ništa. Pripremite se za pažnju i pohvalu i upijte slatke vibracijeproleća.

Devica
Ove godine imate mnogo ličnih promena i tražite neku mentalnu stimulaciju da vam pokaže put. Ova potraga će izazvati promenu u vama, a ovog meseca ćete se posvetiti filozofiji i hraniti svoj intelekt. Pročitajte knjigu, idite na zanimljivo predavanje ili nazovite prijatelja da razgovarate.

Vaga
Ove sezone ćete se osećati zaista magično. Prihvatite svoju duhovnu energiju i ne razmišljajte previše o tome. Razmislite o tome da promenite svoje jutarnje navike i radite na duhovnosti.

Škorpija
Vaše veze će biti vaš prioritet, ali budite oprezni. Vaš fokus je na odnosu sa partnerom, ali ako mu date sve, ostaćete prazni. Pokušajte pronaći neki balans. Morate da dobijete onoliko koliko dajete, bez obzira šta osećate prema toj osobi.

Strelac
Energija Bika će učiniti da se osećate utemeljeno, zato koristite ovaj period. Bićete motivisani da počnete vežbati, pa počnite odmah. Zabavite se i uključite se u društvene aktivnosti.

Horoskop za vikend: kakvo nam zadovoljstvo donosi Mesec u znaku Device

Jarac
Ove sezone očekujte senzualne vibracije. Ostavite racionalnost sa strane i samo ih prihvatite. Ljubav je na vašoj strani ovog meseca jer ćete osetiti da ste u kontaktu sa svojim osećanjima. Pokažite svoju mekanu stranu i prepustite se ranjivosti.

Vodolija
Sezona Bikova je za odmor i boravak u vašem domu. Ovog meseca možete osetiti veću potrebu da ostanete kod kuće. Najbolje je provesti slobodno vreme u odmoru i opuštanju. Opustite se i budite kul. Svakome je potrebna pauza.

Ribe
Ovaj period će biti pun energije. Susreti i povezivanje sa voljenim osobama će biti zaista uzbudljivo u sezoni Bika. Menjanjem rutine i izlaskom iz kuće osećate da ste obnovljeni i spremni za predstojeću sezonu.

Izvor: Ženski magazin