Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - stiže mračna karma, naplaćuju se dugovi iz prošlosti: evo kako će planete u narednim danima uticati na naš život

Horoskop otkriva kakve čežnje, teškoće i nemiri očekuju znakove Zodijaka u narednom periodu! Planete će probuditi uspavanu karmu...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop - Mesec je u Jarcu u zagrljaju Saturna i Plutona. Venera se u Biku odmiče od Urana. Mars u Raku ju podržava.

Stubovi hladnoće postaju uporišta. Od velikih reči, ostajemo goli. Naivni. Upražnjeni za trenutnu sreću koja to i nije. Ovih dana bitna su dela. Dodiri. Oslonac. Zagrljaj. Bitno je pokazati na ono na što dugo vremena ne želite uperiti prste. Bitno je osamiti sebe ako treba, a treba. Prestanak komunikacije nije uvek prestanak svega. Povlačenje nije uvek predaja. Tišina nije uvek znak da vas nema. Izolovanje nije uvek odbijanje.

Povezane vesti

Ponekad jedva vučemo svoje kosti. Sećanja. Ponekad smo vlastite barikade na magistralama. Ponekad smo magla koja se spusti na nas i ono disanje koje izostaje. Ponekad smo potrebni sami sebi više nego drugima. Ponekad zapeti sedimo u svojim grlima. Zapečaćeni. Ponekad smo okoreli. Izrdžimo neizdrživo. Ponekad smo usamljeni. Ponekad ubijamo samoće u sebi da bismo mogli biti dobro društvo.

Ovih dana moguće su reaktivacije starih drama. Strahova. Vraćanja u prošlost. Nove šanse za stare prilike. Ponovljene karmičke lekcije iznova. Moguće su sumnje. Osećaj distance. Tišina od voljenih. Moguća su preispitivanja. Želja za donošenjem zrelih odluka. Ozbiljnost. Melanholija. Vesti iz prošlosti. Vesti od bivših partnera. Starijih ljudi. Ili onih sa kojima su naše duše sklopile odavno sporazum. Da budemo tu kada zatreba.

Mnoge stvari u nasim životima zahtevaju definisanje. I granice. I odnosi. I mi sami. Možda nam postane jasno kuda ovo sve vodi. Možda dobijemo pitanja na čije odgovore smo čekali. Možda strpljen bude spašen. Možda naslonimo sebe konačno na nekoga i nešto. Možda damo značenje. Možda ga i dobijemo.

Venerin zagrljaj sa Uranom uzdrmao je mnoge odnose. Istresao temelje. Pustio svoje drvlje i kamenje. Raspukao šavove. Rastrgao rane koje su već zacelile. Poneke je rastavio. Poneke je sastavio. Nekima je dao iznenađenja umesto strahova. Užitke. Dobitke. Trenutke egzaltacije. Svakome prema onome što ga na putu očekuje. Svakome prem karmi. Ili njegovoj ili tuđoj.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj