Ljubavni horoskop od 1. do 30. juna 2019. godine!

OVAN

Nemojte srljati u nečiji zagrljaj samo zato što niste našli nikog boljeg. Zdravije je biti i sam, nego s nekim protiv volje. Šta god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor ipak deliti osmeh. Sve će kasnije doći na svoje mesto.

BIK

Mnogi će ovih dana biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je neptipično za njih, zanemariće realnost. Ali biće im lepo. Udvaraćete se osobi sa kojom radite, a sve bi to moglo biti na granici dobrog izbora. Bolje da se povučete.

BLIZANCI

Shvatićete da nemate gde i da treba prihvatiti stanje kakvo jeste. Biće to zrela odluka sa kojom se treba nositi. Oni koji još traže srodnu dušu, neka izađu bez obzira na sve. Bolje je da upoznajete nove ljude i razmenite ideje.

RAK

Moguće je druženje sa pomalo mističnim ljudima ili na neobičnom mestu. Biće vam zanimljivo. Naći ćete način da zadržite nečije poverenje, ali će vas to u isto vreme i obavezati. Računajte na to.

LAV

Povlačićete se u sebe i skrivati svoja osećanja, premda vam to neće doneti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. Uspeh će biti i samo izbegavanje svađe.

DEVICA

Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudićete se da budete pristojni i ljubaznim ponašanjem nadilazite prazninu u ljubavnom odnosu. Kada je već tako, najbolje je ne ulaziti u bespotrebne rasprave.

VAGA

Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će biti meta nečijih udvaranja, a to će im prijati i biće im zabavno. Moguće je da vam se iznenada javi neko sa posla i pozove vas u svojstvu privatnog lica.

PageBreak

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 30. juna 2019. godine: Bik će biti očaran i zaljubljen, a Lav skriva osećanja
Foto: Shutterstock kratak-ljubavni-horoskop-od-1-do-30-juna-2019-godine-bik-ce-biti-ocaran-i-zaljubljen-a-lav-skriva-osecanja4


ŠKORPIJA

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni seksualni zahtevi. Malo ko će moći da vam odoli. Biće strasti, erotike i zadovoljstva. Bićete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

STRELAC

Izazov društvenosti i zabavljanja biće preveliki da bi se fokusirali na tiho ljubovanje s partnerom. Trebaće vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi haos kada pokušate da izrazite ono što osećate.

JARAC

Osećaćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam pokazati način kako bolje izražavati emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

VODOLIJA

Vaši kontakti oživljavaju. Na žurkama na kojima ćete se zateći biće raznih mogućnosti, ali vi ćete se zabavljati odlično. Moguća su nova poznanstva. Ništa vas ne sprečava da budete ono što jeste.

RIBE

Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rešavaćete iskrenim zagrljajima bez reči. Oni u stabilnim vezama shvatiće da je najbolje jednostavno voleti bez previše reči. Samci neka naklonost pokažu delima.

Izvor: Ehoroskop