Mesečna numerološka prognoza za jun 2019. godine!

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamskibroj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ:

JEDINICA

Ekstrovertnost, potreba za putovanjima i potreba da privedete kraju neke važne poslove dolazi do punog izražaja, posebno pod uticajem jedne Trojke ili Osmice. Ipak, vama kao da je važnije da u svemu tome nađete načina i da uživate i primarna potreba vam je da vas posao maksimalno duhovno ispunjava. Ipak, ovo je mesec u kome treba da se što više bavite fizičkom aktivnošću da biste se rasteretili stresa. Možete očekivati uvećanje prihoda preko rada sa strancima ili ako ste mladi i polažete ispite, bićete zadovoljni postignutim rezultatima. Mesec je dobar i za ambiciozne đake. Mnogoborojni susreti u većem društvu mogu nagovestiti da ste na pragu ozbiljne veze. Ako ste slobodni, predstoji vam zaljubljivanje u neku podjednako dinamičnu ali i pomalo tajanstvenu osobu. I muški i ženski predstavnici ovog znaka biće veoma atraktivni, harizmatični i na meti mnogih što se udvaranja tiče. Opasnost preti od oštrih predmeta i sklonosti ka povredama.

DVOJKA

Ovo neće biti lak period za Dvojke koje su popustljive kako prema sebi tako i prema drugima. Od vas će se očekivati odlučnost i biće vam lakše ako ste muški predstavnik ovog broja i bavite se nekim egzaktnim poslom, posebno naukom, mašinstvom, informatikom. Žene će biti sklone strastvenim vezama, kontaktima sa Osmicama, Devetkama, Jedinicama, tražite ravnotežu u brojevima sa kojima nemaju mnogo dodirnih tačaka. Bićete neuobičajeno agresivni i često direktni i neprijatno iskreni. Pazite da ne napravite nepotrebne dugove i da svoje finansije držite pod kontrolom. Period je odličan za lenje dvojke, bar što se tiče fizičkih aktivnosti. Ako se naprotiv, bavite sportom, mogući su neočekivani uspesi.Na poslu nemojte biti previše zahtevni, možete biti suočeni sa velikom konkurencijom, koja neće baš imati mnogo obzira prema vama. Finansijska situacija se može značajno poboljšati preko igara na igru, putem finansijskih transakcija, nasledstva.

TROJKA

Vaša prava priroda dolazi do punog izražaja ako inače volite da se bavite biznisom. Nema Trojke koja to ne voli. Detinjasti deo vaše duše maštaće o velikom novcu i on je tu negde na dohvat ruke, moguće da se krije u nekom listiću lotoa ili binga. Ipak ovo je period u kome bi bilo mudro da budete oprezni u rukovanju sa novcem ali i sa stvarima od vrednosti da vas neko ne bi pokrao. Čak i vaš automobil može biti na meti pljačkaša. Naglašena je potreba da se borite za svoja prava i pravdu uopšte ali vam bavljenje politikom neće doneti mnogo sreće. Možete biti skloni povredama i čuvajte se osoba koje nose vatreno oružje. Žene Trojke mogu postati žrtva šarma nekog uniformisanog lica ili nekog lekara a muškarci koji nosi bilo koju vrstu uniforme mogu izgledati veoma seksepilno. Poslovi u sferi marketinga, medija i trgovine doneće vam lepu zaradu i neku vrstu popularnosti. Moguče da vaši šefovi razmišljaju o vašem unapređenju i zato ih nemojte iritirati nepotrebnim komentarima.

PageBreak


ČETVORKA

Vaš nervni sistem je kao zategnuta struna. Vi koji volite red, rad i disciplinu bićete izloženi iskušenjima svake vrste. Moraćete da budete spremni da se uklopite u prilično haotičnu atmosferu na poslu, da pristanete na neke kompromise koji vam neće izgledati baš sasvim zakonski u redu ali ako počnete da tragate za istinom, možete saznati mnogo toga što vam se neće svideti. Zbog toga bi bilo dobro da budete što prilagodljiviji i ako vam privremno ponude neki nov posao, prihvatite ga. Moguć je premeštaj na radno mesto preko koga ćete imati prilike da upoznate mnoge interesantne osobe, da idete na službeni put, ali i da doživite strastvenu romansu. Četvorka nudi uvek sigurnost i očekuje partnera koji će joj to pružiti ali ovog meseca možete imati osećaj da hodate po minskom polju a mine je postavila veoma šarmantna osoba kojoj malo ko može da odolit. Igre na sreću i kraća putovanja donose dobru zaradu i kada budete sumirali ovaj mesec shvatićete da je dobro da ponekada izađete iz klišea i da vredi reskirati.

PETICA

U ovom mesecu najbolje će proći oni koji se bave arhitekturom, građevinarstvom, trgovinom. Imate mogućnost da pregovarate, ugovarate i pravite velike poslove. Vaša potreba za dobrom komunikacijom neće doći do punog izražaja jer će u prvom planu biti autoritativna crta vašeg karaktera. Zbog toga možete biti skloni konfliktima, posebo sa osobama nižeg ranga i možete dati povoda nekiim pričama o vama bez realnog osnova. Čuvajte se onih koji vas ne vole a čuvajte one koje volite jer ih možete nehotice povrediti kako rečima tako i postupcima. Način komunikacije je od presudnog značaja.Previše parnih brojeva dominira vašim brojem ovog meseca zbog čega je potrebno da budete praktičniji što se zarade tiče, može se desiti da previdite neke veoma povoljne okolnosti za zaradu. U ljubavi ćete biti neodoljivi, spremni da rizikujete mnogo da biste bili sa osobom koja vam je draga. Nemojte se mnogo dvoumiti oko načina na koji rešavate porodične probleme.

ŠESTICA

Predstavnici vašeg broja mogu biti izloženi velikim izazovima od strane neparnih brojeva. Jedne Petice će pokušati da vam nametne svoje mišljenje, čak da bude i pomalo diktatorski nastrojena prama vama, doduše za vaše dobro dok će jedna Trojka takođe pokušati da vas nagovori da na nešto pristanete što je u obostranom interesu. Bićete sumnjičavi prema ponudama koje ćete dobijati sa više strana. Ako vam neko ponudi po vašem mišljenju sumnjivu finansijsku transakciju, dobro se raspitajte da li je to baš tako kako vam se čini da ne propusite dobar posao. Igre na sreću vam mogu doneti neočekivano veliki novac. Trebalo bi da pristupite renoviranju svog stambenog prostora ili da se ozbiljnije pozabavite svojom karijerom ali samo onim poslovima koji vas zaista interesuju, inače rutinski poslovi mogu vas psihički iscrpljiati. Mnogo će primetiti promenu na vama, možete posati neuobičajeno direktni i zahtevni. U ljubavi je moguća romansa sa Jedinicom, Peticom i Osmicom i to negde na putu.

PageBreak

Numerološka prognoza za jun 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš broj
Foto: Shutterstock numeroloska-prognoza-za-jun-2019-godine-ljubav-posao-i-novac-za-vas-broj4

SEDMICA

Prevelike ambicije vode vas u iscrpljivanje kako fizičko tako i psihičko. Većina Sedmica mnogo radi i okrenuta je više intelektualnom nego fizičkom radu zato smanjite fizičku aktivnost na minimum, posebno ako vaš posao podrazumeva putovanja. Imate jako osećanje obaveze prema saradnicima i moguće da ste deo tima koji biste najradije napustili ali osećate da to ne bi bilo fer prema kolegama a i ne odgovara vam finansijski. Uvereni ste da dobrom organizizacijom možete mnogo postići ali se na kraju mnogo toga što planirate svede na vašu popustljivost i na vašu isprljenost. Bilans ovog meseca ne mora biti pozitivan jer vam ni slava ni novac neće mnogo zančiti ako se ne budete osećali dobro i ako ne budete imali vremena za ljubav a to je ono što vam je najpotrebnije. Malo ko shvata Sedmicu jer je najtajanstveniji broj i najuspešnije skriva romantični deo svoje prirode. Ako joj dopustite da se ispolji, pred lepom ste ljubavnom pričom.

OSMICA

Ovo bi mogao biti sjajan mesec za finansije, razne vrste transakcija, nove poslove, igre na serću. Dobici vas vrebaju sa više strana. Ipak, da biste postigli sve što želite, morate se postaviti drugačije nego do sada. Pokažite želju za saradnjom, budite prilagodljiviji, ako ništa drugo iz taktičkih razloga. Vaš temperament će dominirai i na momente ćete izgledati kao neko ko ne ume dobro da se kontroliše. Mnogima će uspevati da vas lako isprovociraju. Period je odličan za osobe koje nose neku vrstu uniforme ali ne i za saradnju sa uniformisanim licima. Sa šefoma možete doći u sukob oko principijelnih pitanja. Bilo bi dobro da se posvetite stučnom usvaršavanju jer bi vam neka nova vrsta znanja, moguće iz informatike donela mogućnost napredovanja i novih poslova. U ljubavi ćete biti veoma autoritativni, prilično egoistični što može dovesti do raskida ili ozbiljnih rasprava. Bez obzira da li ste slobodni ili ne, bićete skloni paralelnim vezama i ljubavni život vam može biti koliko uzbudljiv toliko i stresan. Ne ulazite u vezu sa drugom Osmicom.

DEVETKA

Ukoliko želite da postignete cilj moraćete da budete uporni, direktni i veoma zahtevni. To se odnosi naročito na sferu poslovnih odnosa jer vaši saradnici sve više prepuštaju vama one poslove koji bi mogli sami da obave. Pokušajte da budete krajnje praktični jer vam se otvaraju neslućene mogućnosti kada je pitanju novac. Igrajte igre na sreću, potražite neka zaturena dokumenta o nečemu na šta polažete pravo, moguće neku nekretninu, regulišite sve što se tiče nasledstva, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Ma kog pola da ste, mnogo ćete se bolje snalaziti u društvu muškaraca ali vam oni, ukoliko ste i sami predstavnik jačeg pola biti i velika konkurencija u ljubavi. Možete doživeti veliki uspeh u sportu, u medicini, u bankarstvu. Spremni ste da se maksimalno fizički iscrpljujte da biste došli do cilja. Amibicija – to je prava reč za vas u ovom mesecu. Ostvarićete svoje ciljeve pre na poslu nego u ljubavi jer i pored harizmatičnosti, verovatno vam taktičnost neće biti jača strana.

Izvor: Conoplja news