Merkur je ušao u znak Raka 4. juna 2019. godine i u njemu će biti sve do 27. juna, piše Lovesensa.

Rak je najemotivnioji znak Zodijaka, pa će ovaj tranzit naročito uticati na naš ljubavni život. Merkur upravlja komunikacijama i logikom, ali u znaku Raka postaje "mekši", pa ćemo mnoge odluke donositi pomoću intuicije.

Srušiće se neke granice, izaći ćemo iz zamka ledenih osećanja i bićemo spremni za nove romantične šanse.

Merkur je planeta logike i on je u pravoj prirodi u znaku Device, ali kada uđe u znak Raka njegov uticaj počinje da se menja.

Tokom vladavine ovog tranzita želećete da pokažete svoje emocije, znaćete šta želite od ljubavi, a Merkur će biti tu da vam pokaže kada ste na pravom putu.

Ako se u vama često bore um i srce, onda će vam ovaj period doneti olakšanje. Dok je Merkur u znaku Raka, uspećete da uspostavite balans između racionalnih misli i nežnih osećanja. Zato ćete u ovom periodu doneti mnoge dobre odluke po pitanju ljubavi.

Merkur u Raku stvara most između emotivnog i mentalnog i napokon će mnogi uspeti da razumeju svoja osećanja.

PageBreak

Horoskop - Merkur u Raku potpuno će promeniti vaš ljubavni život: ostvariće se najlepši romantični snovi
Foto: Shutterstock horoskop-merkur-u-raku-ce-potpuno-promeniti-vas-ljubavni-zivot-ostvarice-se-najlepsi-romanticni-snovi2

Ljubav probija svaki štit

Nakon što se otkriju određene istine i tajne, mnogim znakovima dogodiće se početak nove ljubavne romanse. Osećanja će postati otvorena i znaćete kome želite da poklonite srce.

Merkur u Raku ne kreira prolazne ljubavi i letnje šeme. Njegov uticaj se odražava na iskrene, prave romantične odnose, na konekciju sa prijateljima, porodicom, na nova, pročišćena osećanja.

Iako će mnogi pokušati da negiraju osećanja, Jupiter u Strelcu pokazaće horizonte novih ljubavnih mogućnosti, a retrogradni Neptun će razbiti iluzije i otkriće im pravi put.

Zbog iskustva iz prošlosti sagradili ste oko svog srca veliki zid, udaljili se od ljubavi i na taj način sprečili da vas neko ponovo povredi. Sada se ovaj zid ruši, nestaje.

Vreme je da oprostite ljudima koji su vas na neki način povredili. Vreme je da oprostite sebi. Sada je trenutak kada se osećanja ljubavi ponovo javljaju u vašem srcu.

Merkur u Raku vraća nam stara osećanja sreće i ljubavi. Odbacujemo strah i spremni smo da živimo život kakav zaista želimo.

Horoskop otkriva kakve nas životne promene očekuju do kraja juna: svaki znak će naučiti važnu lekciju

Izvor: Lovesensa