Nedeljna tarot prognoza od 10. do 17. juna 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Kula i karta Vitez pehara, piše Lovesensa.

Kako mladMesec počinje da raste i da se širi, tako i njegova magija utiče na našu vibraciju. Krajem nedelje bićemo mnogo jači i stabilniji.

Tarot karta Kula je jedna vrlo moćna karta koja nas podstiče da se fokusiramo na istinu. Ona izbacuje sve iluzije, laži i obmane iz našeg života i ostavlja prostor za shvatanje i prihvatanje prave istine o sebi.

U narednim danima treba da odgovorite na sledeća tri pitanja:

1. Kako podnosite kada vas neko povredi?

2. Da li se zbog nekih svojih postupaka osećate loše?

3. Postoje li u vašem životu osobe koje često ugrožavaju vaše raspoloženje?

Korov laži, neprijatnih osećanja i lažnih prijateljstava sada lakše možete da iščupate. Tako ćete osloboditi mesto za rast predivnih osećanja i ličnih potencijala.

Ukoliko ne prekinete neke toksične odnose ili se ne potrudite da izbrišete neprijatna osećanja, moguće je da će se vremenom situacija samo pogoršati. Zaglavićete se u krugu zamki i laži, a odatle je izlaz teško pronaći.

Vreme je da iskreno priznate kako zaista sebe vidite i otkrijete koje laži već godinama sebi govorite zarad utehe.

Vitez pehara donosi fokusiranost i strast. Ova karta nas podstiče da odluke kreiramo srcem, ali da ne bežimo previše od realnosti.

U prethodnom periodu imali ste uspone i padove, ali sada ste napokon blizu uspeha.

Imaćete dovoljno samopouzdanja i verovaćete da sve ambicije možemo lako da pretvorimo u realnost. Snovi su napokon počeli da se ostavruju!

Usredsredite se na ono što vas ispunjava. Trudite se snažno za svaki san, svaki cilj. Uskoro ćete postati ono što ste sanjali ako dovoljno verujete i radite na tome.

Mantra za ovu nedelju: Otpuštam sve neistine o sebi i ispunjavam svoj svet energijom ljubavi. Pretvaram snove u stvarnost.

Izvor: Lovesensa