Retrogradni Neptun dolazi sa dozom karmičke reperkusije. Neptun nastoji aktivirati naše eskapističke tendencije. I tako, ako smo imali tešku prošlost, nekakva mučenja ili sramote, Neptun će nam doneti potrebu da pobegnemo od toga. To je neka vrsta ublaživača jer postoje određene duhovne boli koje se zaglavljuju u našoj DNA.

Dana 21. juna, Neptun se počinje kretati retrogradno na 18 ° 43. u Ribama. Kretaće se retrogradno do 27. novembra na 15 ° 55 ′ u Ribama.

Vaša razočaranja će biti na testu kada Jupiter bude činio kvadrat s Neptunom. Dogodiće se sekstil između Saturna i Neptuna koji donosi malo stvarnosti kako bi se sprečile zablude ili iracionalni snovi. To je možda stvar koju trebate postaviti na realan put.

Retrogradni Neptun je vrlo čest. Međutim, dolazi sa dozom karmičkereperkusije. Neptun nastoji aktivirati naše eskapističke tendencije. I tako, ako smo imali loš prošli život, pun mučenja i sramote, Neptun će nam doneti potrebu da pobegnemo od toga.

Međutim i ovaj je eskapizam jak. Zlouporaba moći podstaknuta retrogradnimPlutonom i malo krivice koju vam je doneo retrogradni Saturn pogoršava situaciju.

Retrogradni Neptun u tranzitu

Retrogradni Neptun u tranzitu obično traje oko 160 dana svake godine. Ipak, uticaj je u ovom slučaju mnogo manji u poređenju sa unutrašnjim planetima.

Retrogradni tranzit Neptuna može rezultirati internalizacijom teskobe dok se suprotstavljamo stvarnosti. Stvarnost je često razočaravajuća i učiniće da se osećate kao da su vam snovi upropašćeni.

Možda ste verovali u pravu ljubav, ali sada morate prihvatiti da je to fantazija. Što više bežite od istine, to će vas više šokirati kada vas sustigne. Samo retrogradno kretanje učiniće da shvatite svoju krivicu. To sve čini još bolnijim.

Možda će se dogoditi nešto što će podstaknuti neko staro bolno sjećanje. Neptun može napredovati tako što će napraviti žrtvu od vas, ali retrogradno kretanje čini da shvatite svoju grešku.

PageBreak

Horoskop - očekuje nas naplata karmičkih dugova: evo šta nam donosi retrogradni Neptun (do 27. novembra 2019.)
Foto: Shutterstock horoskop-ocekuje-nas-naplata-karmickih-dugova-evo-sta-nam-donosi-retrogradni-neptun-do-27-novembra-20193

Rizikovanje zarad sreće

Možete se osećati poniženo. Zbog internalizovanja tog straha, na kraju ćete se povući iz društva i postati usamljenik. Savetovanje i knjige samopomoći mogu biti od pomoći tokom ove faze.

Čak se i vaše fobije mogu ponovo pojaviti i postati moćnije. Ako se osećate bolesno – potražite drugo mišljenje. Postoje šanse za pogrešnu dijagnozu tokom tog razdoblja.

Saturn sekstil Neptun

Tokom ovog aspekta bićete puni samopouzdanja i vere u sebe. Idite pravim putem, budite mudri i nemojte koristiti prečice. Možda ćete se morati malo žrtvovati, ali to će vam pomoći na duge staze.

Razumete sva ograničenja koja imate – radite unutar njih. Budite razumni u načinu na koji pristupate stvarima u životu.

Jupiter kvadrat Neptun

Preispitivaćete sebe. Tokom ove faze nemojte biti previše optimistični. Isto tako, nemojte bežati od realnosti i upuštati se u poroke. Verujte svojim voljenima i njihovim savetima. Ipak, doza stvarnosti koju Saturn sekstil Neptun donosi oduze će malo iluzije koju Jupiter donosi. Verujte.

Nadajmo se da ćete uspjeti za vrijeme retrogradnog Neptuna izdržati bez da izgubite veru. Srećno.

Izvor: Atma