Ovo će leto obeležiti pomračenja, "što znači da svi mi prolazimo kroz neke velike promene", kaže Christine Beswick. MladMesec u Raku i solarno pomračenje povezuju nas sa našim korenima, porodicom ili nasleđima u našim životima zbog kojih se osećamo povezani sa svetom.

Ali kao što tokom pomračenja Mesec zaklanja Sunce sa našeg vidika, tako su nam sad skrivene informacije – koje su nam potrebne za velike životne promene. "To je duhovni test: imati veru da će one doći. A kada dođu i naš je karmički put čist, pobeđujemo i doživljavamo neka od najradosnijih zbivanja u svojim životima." Sve će se otkriti kada za to bude vreme – za sada se pripremite da budete najbolji što možete, u čemu vam mogu pomoći ovi saveti po znakovima.

Ovan – promene u vlastitom domu

Budući da će pomračenja dotaknuti vašu četvrtu kuću korena i temelja, očekuje vas velika novost kada je reč o vašem domu ili pak velika promena vezana uz roditelje; te će promene trajati nekoliko meseci.

Bik – govorite svoju istinu

Sa pomračenjem u trećoj kući komunikacije, to je vaša supermoć ove nedelje pomoću koje možete lansirati novi početak epskih razmera.

Blizanci – pokažite novac

Vreme je za novčana pitanja vezana uz vašu porodicu. Sada morate igrati čisto jer nije vreme za igrice. Stvari se mogu činiti konfuzno, ali takve neće biti zauvek: dovedite ih u red i kada za to bude vreme, vaše će finansije dobiti podsticaj.

Rak – blistajte!

Ovo je vaše vreme da blistate: Mlad Mesec u Raku i solarno pomračenje u vašoj su prvoj kući. Moćni novi počeci povezani su sa vašim osećajem sebe i ko ste u svetu, pa bi vas mogli potpuno promeniti. Promena se neće dogoditi preko noći, ali s vremenom će se odvijati upravo onako kako želite.

PageBreak

Horoskop za velika pomračenja Sunca i Meseca: Ribe očekuje ljubav i užitak, a Rak će zablistati
Foto: Shutterstock horoskop-za-velika-pomracenja-sunca-i-meseca-ribe-ocekuje-ljubav-i-uzitak-a-rak-ce-zablistati5

Lav – karmičke promene

Prolazite kroz završetak u isto vreme dok zahtevate početak. Ovaj se tranzit događa u vašoj 12. kući karmičkih završetaka, a ta će velika promena uzburkati emocije. Svemir vam sada daje priliku za obnavljanje energije – iskoristite je za odmor i da razmislite o tome šta ćete biti inspirisani da učinite.

Devica – više se družite

Kod vas je u žarištu 11. kuća, povezana sa društvenim krugovima. Zato je vreme da izađete iz svoje školjke i povežete se sa drugima: tako sad sadite moćno seme novih početaka. Veliku promenu koja je na horizontu naći ćete u grupama. A sa kojim osobama se treba povezati, reći će vam vaše srce.

Vaga – vaša zvezda uzlazi

Ovo je sjajno vreme za vašu karijeru ili javni status: prolazite kroz potpunu transformaciju svog posla ili reputacije. Mlad mesec i pomračenje u vašoj 10. kući karijere i javnog imidža rade na velikoj promeni i na putu je informacija koja će sve otkriti – vaš je posao da se ponašate najbolje što možete.

Škorpija – mislite na velike ciljeve

Naglašena je deveta kuća inostranstva, edukacije i putovanja, a nešto sreće dodaje Jupiter koji pomalo škaklja tu kuću. Zadivljujući novi počeci pomoći će da proširite um i urežete te velike ciljeve.

PageBreak

Horoskop za velika pomračenja Sunca i Meseca: Ribe očekuje ljubav i užitak, a Rak će zablistati
Foto: Shutterstock horoskop-za-velika-pomracenja-sunca-i-meseca-ribe-ocekuje-ljubav-i-uzitak-a-rak-ce-zablistati4

Strelac – čeka vas transformacija

Pomračenje u osmoj kući transformacije znači da ćete proći svojevrsno ponovno rođenje u idućih nekoliko meseci. To se neće dogoditi preko noći, ali upravo tako mogla bi stići informacija koja vam je potrebna za ovu promenu. Seme se sadi sad, ali neće odmah uroditi plodom. Budući da je ovo i kuća zajedničkih resursa, ulogu bi mogao imati i novac. Ovo je takođe karmička kuća i možete očekivati da će na delu biti moćne tajne ili informacije ili pak deljenje koje će vam pomoći da u svom životu nešto postavite na pravi način.

Jarac – evolucija veze

Sada sadite seme vezano uz ljubav i partnerstva jer pomračenje je u vašoj sedmoj kući. Videćete veliku promenu – u nekim će slučajevima biti posredi završetak. Ali uz mlad Mesec tu je novi dan: ako ste solo vreme je da u ljubavi iskušate nešto novo. Nove će veze izdržati test vremena. Oni u vezi dosegnuće nov nivo i nešto zauvek ostaviti iza sebe. Ne očekujte da se to dogodi odmah, ali doneće dugoročne koristi.

Vodolija – svakodnevne stvari

Vas čekaju novi počeci na poslovnom planu, u vezi sa zdravljem ili svakodnevnom rutinom jer pomračenje se događa u vašoj šestoj kući. U svakom slučaju reč je o pozitivnim stvarima: moguće su neke dobre promene na poslu, poboljšanje zdravlja, kraj nekog poslovnog ili zdravstvenog problema... Na poslu možete zatražiti veće odgovornosti u stvarima za koje znate da ih dobro radite: uz energiju ovih pomračenja, rezultati će biti bolji nego u vašim najsmelijim snovima.

Ribe – ljubav i užitak

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u vašoj petoj kući donose uzbudljive mogućnosti, svejedno jeste li slobodni ili ste u vezi: prvi mogu učiniti velike korake, a drugi osvežiti vezu unošenjem više zabave. Moguće su sve vrste novih početaka u ljubavi kao i promene u vezi sa decom, bila ona vaša ili deca koja u vašem životu imaju važnost.

Izvor: Sensa.hr