Nedeljni ljubavni horoskop od 2. do 9. jula 2019. godine!

OVAN

Ovnovi u emotivnoj vezi mogu naići na neka ograničenja koje im budu nametale okolnosti, ali će strasti biti naglašene, kao i ljubomora i posesivnost. Slobodni pripadnici znaka mogu imati pogrešan pristup osobi koja im se dopada i tako smanjiti svoje šanse.

BIK

Bikovi ove nedelje sa partnerom mogu imati više trzavica, ali će i u emotivnom odosu strasti biti veoma naglašene. Ljubomora i posesivnost biće glavni izvor problema. Slobodni pripadnici znaka mogli bi naići na neke prepreke u svojim emotivnim planovima.

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje mogu biti otvoreniji za nova poznanstva, više druženja i novih kontakata moglo bi im u život doneti i osobu koj će ih emotivno privući. Zauzeti pripdanici znaka sa partnerom će imati pozitivan odnos sa više pažnje i razumevanja.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu imati neko uzbudljivo poznanstvo, neka osoba mogla bi ih veoma privući, pa će se neki ozbiljno zaljubiti. Strasti mogu biti jako naglašene, pa u emotivnim vezama može doći i do trzavica uzrokovanih ljubomorom.

LAV

Lavovi će ove nedelje težiti skladnim odnsima u vezi, ali nije isključeno da će ipak biti nekih trzavica, što može biti i zbog nerazumevanja sa partnerom. Moguće je uzbudljiv ljubavni susret, oni koji ne mogu da odole, mogli bi da završe u tajnoj vezi.

DEVICA

Device će ove nedelje osećati više razumevanja od strane partnera, ali oni sami mogu priželjkivati više uzbuđenja u svojoj vezi. Slobodni pripadnici znaka više novih poznanstava imaće ako budu putovanju. Neki susret može na njih ostaviti jak utisak.

PageBreak

Nedeljni ljubavni horoskop: sudar ljubomore, strasti i velikih očekivanja (do 9. jula 2019. godine)
Foto: Shutterstock nedeljni-ljubavni-horoskop-sudar-ljubomore-strasti-i-velikih-ocekivanja-do-9-jula-2019-godine4

VAGA

Vage će ove nedelje teže komunicirati sa partnerom i mogu delovati hladnije i distancirano, a neke bi mogle preispitivati svoje emotivne odnose. Slobodni pipadnici znaka mogli bi imati neki uzbudljiv susret koji ih neće ostaviti ravnoduišnima.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje mogu dožveti neki izuzetno uzbudljiv emotivni susret koji će razbuditi strasti u njima. Zauzeti pripadnici znaka osećaće intenzivne emocije i mogu biti posesivni i ljubomorni, te tako ni trzavice u odnosu sa partnerom nisu isključene.

STRELAC

Strelčevi će ove nedelje sa partnerom imati odnos sa više razumevanja, a međusobna komunikacija će se popraviti. Slobodni pripadnici znaka će imati više uzbuđenja na emotivnom planu, neki bi mogli da se upuste u strasnu ljubavnu avanturu.

JARAC

Jarčevi će ove nedelje osećati naglašenu strast, pa u odnosu sa partnerom mogu pokazivati ljubomoru i posesivnost. Ipak mnogi će biti u stanju da postignu kompromis. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i lakše će sklapati nova poznanstva.

VODOLIJA

Vodolije ove nedelje mogu delovati ogrančavajuće na partnerove želje, pa u ljubavnim vezama može doći do zahlađenja. Neki mogu preispitivati svoje emotivne odnose. Slobodni pripadnici znaka mogu imati neuspeh u ostvarivanju ljubavnih želja.

RIBE

Ribe ove nedelje mogu upoznati osobu koja u njima može probuditi uspavane strasti. Neki bi mogli prilično da se zaljube. Zauzeti pripadnici znaka biće pod uticaje partnera koji želi da unese više strasti u njihov odnos, čemu će teško moći da odole.

Izvor: Conoplja news