Horoskop za vikend od 5. do 8. jula 2019. godine!

Krajem nedelje neće biti drugih planetarnih aspekata, osim aspekata koje će Mesec obrazovati.

U četvrtak i petak Meseć će se naći u znaku Lava, pa ćemo svu pažnju usmeriti ka sebi i svojim potrebama. Naglašena je kreativnost, zabava, rekreacija i želja za samopromovisanjem.

Dok u četvrtak možemo biti pod tenzijom, ukoliko ne budemo imali vremena da radimo stvari koje volimo, petak je dan kada ćemo u velikom stilu želeti da slavimo život, uživamo i iz tog osećaja lakoće stvorimo veliku viziju.

Možete planirati odlazak na odmor, razmišljati na koji način želite da se opustite i kako da sebi priuštite nezaboravni provod.

U subotu, Mesec ulazi u znak Device u kojem će boraviti do kraja nedelje.

Budući da će u subotu Mesec napraviti sekstil sa Venerom i trigon sa Uranom, biće nam potrebno da se osetimo slobodno, srećno i iskoračimo van zonekomfora.

Mesec u Devici često voli da drži stvari pod kontrolom, pa će zato najbolji put do oslobađanja biti onaj koji će vam doneti određena znanja, uvide i prihvatanje svoje nežne strane.

Nedelja je dan za odmor, kako tela tako i duha. Može nam prijati zdrava i lagana ishrana, detoksikacija, kao i nega i briga svog tela. Izađite iz mentalnog i više osećajte

"Ništa ne leči dušu bolje od čula, kao što našim čulima samo duša može pomoći."

Izvor: Profesionalna astrologija