Dnevni horoskop za 9- jul 2019. godine!

OVAN

Tražite način kako biste opravdali razloge zbog kojih se još uvek nalazite na mestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen, ali zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.

BIK

Oko vas se gomila haos, a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava u suštini otvara povoljne prilike, koje vi već uveliko slutite.

BLIZANCI

Stižu nepovoljne poslovne vesti od prijatelja ili dugogodišnjeg saradnika koji se nalazi u dalekom inostranstvu. Do kraja dana shvatićete da nije sve tako crno kako vam se na prvi pogled učinilo. U ljubavi očekujte prijatno iznenađenje.

RAK

Preterana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osećaju kao pritisak.

LAV

Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, nemojte da bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite.

DEVICA

Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov, ali držite sve u tajnosti, jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Tenzirani ste, potrebna vam je rekreacija, a uz to se pričuvajte fizičkih povreda.

PageBreak

Dnevni horoskop: prijatno ljubavno iznenađenje za Blizance, a Devicu očekuje rizična ljubavna avantura (9. jul 2019.)
Foto: Shutterstock dnevni-horoskop-prijatno-ljubavno-iznenadenje-za-blizance-a-devicu-ocekuje-rizicna-ljubavna-avantura-9-jul-2019

VAGA

Puni ste sebe, pa se s radošću pripremate sve planirane aktivnosti. Sklonost ljubavnim avanturama vas može uplesti u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbegnete skandale, savladajte sebe i ne podležite iskušenju.

ŠKORPIJA

Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati, pa će to doprineti tome da se osećate sigurnije, a samim tim i zadovoljno. Dan nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu.

STRELAC

Promene na poslu najavljuju novi početak. Za vas su vesti ohrabrujuće, jer se odnose na vašu materijalnu situaciju. Uticajna osoba donosi predlog koji se tiče vas. Ovo je siguran signal da se sve razvija onako kako ste želeli.

JARAC

Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje finansijski priliv koji će u potpunosti promeniti okolnosti u kojima delujete, a time odagnati i napetost koja vas muči.

VODOLIJA

Tranziti planeta vam donose šansu da ideje koje su do sada bile neshvaćene konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sleduje vam i zvanično upoznavanje sa uticajnom osobom koju znate iz viđenja.

RIBE

Idete glavom kroza zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

Izvor: Novosti