Delomična pomračenjeMeseca 16. jula 2019. godine ima veliku moć transformacije i jedan je od najvažnijih astroloških događaja ove godine. Evo šta donosi vašem znaku...

Ovan

Vreme je da oprostite sebi i opustite se. Forsiranje da se nešto dogodi sad je kontraproduktivno, dopustite da vam čuda dođu bez borbe.

Bik

Ovo je vreme za planiranje i slušanje intuicije, ali nemojte činiti nikakve nagle poteze. Za najbolje rezultate, pustite da energija teče.

Blizanci

Dobro je vreme da budete kreativni. Energije su svuda, ali vi odlično uspevate u haosu, zato budite svoji i kreirajte svoju stvarnost.

Rak

Opustite se, stvari se ne raspadaju, nego sastavljaju. Budite strpljivi, sve će se posložiti u vašu korist.

Lav

Mnogi će sada tražiti vaše vođstvo. Za vaše je isceljenje najbolje da se usredsredite na ljubav, a ne bol.

Devica

Ovo je za vas sezona promene pa bi se mogla činiti haotičnom – što i jeste, ali učiniće vas boljom osobom. Zato se opustite i ne opirite preokretu.

PageBreak

Kratak horoskop za pomračenje Meseca u Jarcu: saznajte kakva čuda očekuju vaš znak Zodijaka (16. jul 2019.)
Foto: Shutterstock kratak-horoskop-za-pomracenje-meseca-u-jarcu-saznajte-kakva-cuda-ocekuju-vas-znak-zodijaka-16-jul-20193

Vaga

Dobro je vreme da odbacite ono što više ne radi za vas i zamenite onim što vas isceljuje i čini boljim iznutra i spolja.

Škorpija

Sada biste se mogli osećati naročito osetljivo. Da biste prebrodili ovo vreme pomoći će vam usredsređivanje na ljubav i potpuno blokiranje negativne energije.

Strelac

Nemojte stajati mirno kako biste izbegli da vas potpuno obuzmu osećanja drugih ljudi. Sledite svoje srce, upustite se u rizik i dobro se zabavite.

Jarac

Ovo je sezona gradnje novih mostova i prelaženja preko starih. Usredsredite se na pravu ljubav i ljubav prema sebi kako biste privukli i te kako zaslužena čuda.

Vodolija

Svemir vas sad navodi da pogledate unutar sebe i evoluirate – nemojte se opirati tome, sledite znakove i otpustite potrebu da kontrolišete situacije.

Ribe

Veme je da nadvladate svoje strahove i volite sebe. Ovaj period izgleda burno i haotično, a ljubav prema sebi biće svetlo što će vas voditi prema čudima koja tražite.

Izvor: Sensa.hr