Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - eklipsa u Jarcu utiče na našu sudbinu u narednih 6 meseci: saznajte šta nam svemir priprema u bliskoj budućnosti

Horoskop za lunarnu eklipsu u Jarcu - astro prognoza za narednih 6 meseci!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Na 24 stepenu znaka Jarca dočekala nas je eklipsa čiji će se uticaj osjetiti u narednih 6 meseci. U mesecima kada se eklipsa događa na nebu, istaknuti su dani dramatičnih preseka i događaja, ali svoj prvi učinak eklipsa pokazuje za mesec dana, kada se energije smire. Rak, Vaga i Ovan mogu očekivati značajnije promene.

“S toliko čežnje, zajedno smo pobednici. Neki kažu da smo izgubili kontrolu, neki kažu da smo grešnici, ali ne dozvoli im da nam unište naše predivne ritmove. Jer kada me otvoriš i kažeš da me voliš i kad me pogledaš u oči znam: ti si savršenstvo, moj jedini pravac. To je vatra na vatru.”

Horoskop za avgust i mlad Mesec u Lavu: očekuje nas mesec strasti i velikih preokreta

Možda smo došli do preseka naših života. Na stazama kojima ni ne znamo ime. Na prelomima koji su pogrešno srasli. Možda stojimo usred ničega čekajući da se nešto dogodi. Ili možda stojimo nadomak svega sto smo zasluženo stekli.

Tema ove eklipse su granice. Ona crta koju jesmo ili nismo spremni podvući. Onaj zarez u nama koji stavljamo svuda gde treba da stoji tačka. Onaj osećaj da smo pomerili svoje ciljeve i stigli na njih. Onaj trenutak u kojem jesmo ili nismo dozvolili da nešto prodre u nas i da nas obuzme.

Mesec u Jarcu je u zagrljaju Plutona. Ježiš se svaki put kad te dotakne misao. Ispod kože drhti ceo jedan svemir. Udaraš čežnje kao mramorni dodir. Gde smo to davno nekada ostavili sebe i sada se nalazimo. Pogledom u pogled. Šapatom koji nemo priča. Jezikom koji ispisuje sve što se nismo usudili. Dopuštanjem koje nas konačno ima. Obuzete. Neizbežno. Utrljali smo svoja buđenja kao so na ranu. I nije moglo biti gore i bolnije. I nije moglo proći, a prošlo je. Udahnuli smo se. Razasuti. U hiljadama otkucaja nečijih tuđih života koji su tako naši.

Mesec do Plutona zaziva transformacije. Promene. Snagu i moć. Pokretanje. Stvari koje ne idu u istom pravcu zapravo ni ne idu. Pred nama su meseci velikih odluka. Zaokreta. Rasta i raspadanja. Umrlih završetaka i nikad viđenijih početaka. Emotivne katarze. Sazrevanja. Potreba da se raste, jer padali smo i previše. Poneke priče su fatalne. Poneke sami učinimo takvima. Mnoge veze i odnosi će ili završiti svoje cikluse ili se povezati ozbiljnije. Zavisno od vaših puteva. Priče. Sudbina.

U trenutku eklipse na nebu se odvija i opozicija Venere iz Raka i Saturna iz Jarca. Slika prepreke. Zida. Granice. Daljine. Godina. Slika struganja sebe i klesanja. Nekih boli koje bole. Koje podsećaju. Koje venu i zatrpavaju. Nekih snaga u nama koje smo predali drugima u ruke. Nekih nas samih. Ogoljenih do kostiju i kože. Otvorenih do zadnjih atoma snage. Raspucalih u padanjima. Nekih nas lomljivih na komade koje smo uvek vešto sastavljali. Neki vi u pokušaju da se otvorite. Verujete. Da prihvatite. Da se otrgnete od prošlosti i strahova.

Jesmo li umorni jer smo predugo bili neumorni. Jesmo li se naučili odvojiti od onoga sto nije naše. Tuđih problema. Pokora. Prestupa. Reči. Želja. Postupaka. Granica. Tuđih promena. Puteva. Tuđih karmi. Naših predaka. Jesmo li spremni otpustiti svaki grč u telu koji govori da nismo voljeni ili ne znamo voleti?

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj