Mlad Mesec u znaku Lava začaraće nas svojim magičnim sjajem 1. avgusta 2019. godine u 5 časova i 11 minuta, piše Lovesensa.

U avgustu imamo dva mlada Meseca, zato se ovaj mlad Mesec naziva i Crni Mesec, a drugi će se pojaviti 30. avgusta u 12 časova i 37 minuta.

Ovaj mlad Mesec donosi energiju obnavljanja i početak novog životnog ciklusa. Nakon lunarnog pomračenja koje je unelo pometnju u naš život, mlad Mesec vraća mir i stabilnost.

Vreme je za oporavak i novu energiju, pa će nam dolazak mladog Meseca pomoći da napravimo drugačije planove i nove životne poteze.

Očekuju nas neverovatne prilike i otvaraju se vrata raznih mogućnosti. Međutm, važno je da ne preterate i napravite drastične promene jer smo još uvek pod senkom retrogradnog Merkura.

Mlad Mesec donosi šansu da privučemo željene stvari od Univerzuma. Naša duša se oporavlja od eklipse i retrogradnog Merkura, pa je 1. avgust presudan za kreiranje novih želja.

Lunarno i solarnopomračenje otvorili su na duši neke stare rane, ponovo smo osetili bol iz prošlosti, ali sa mladim Mesecom dolazi do isceljenja. Međutim, ta bol donela je i neke važne lekcije i sada znamo kako da pristupimo procesu transformacije.

PageBreak

Horoskop za dolazak Crnog Meseca u znaku Lava: vreme je da životom zavlada vatreno srce (1. avgust 2019.)
Foto: Shutterstock horoskop-za-dolazak-crnog-meseca-u-znaku-lava-vreme-je-da-zivotom-zavlada-vatreno-srce-1-avgust-20192

Savršen je trenutak da tesirate svoje sposobnosti i prihvatite prilike koje život donosi. Važno je da budete strpljivi, opustite se, duboko dišete i dopustite da moćna energija Univerzuma ispuni vašu dušu.

S obzirom da je ovaj mlad Mesec u znaku Lava, imaćemo liderske sposobnosti, ali i veliku odgovornost za svaki potez koji napravimo. Ne obazirite se na stavove okruženja, jer Lavovska energija podstiče da sami donesete odluku u kojem smeru želite da ide vaša sudbina. Čak iako se plašite da ćete napraviti grešku, uradite onako kako vam intuicija šapuće.

Prihvatite svoju pravu prirodu, svoje talente i iskustva. Verujte intuiciji, svojim instiktima i uvek verujte u sebe. Ovo je savršen period da izbacite negativnu energiju iz svog bića. Iskoristite hrabrost Lava, "naoružajte" se dobrim vibracijama i odbacite negativnost.

Lav je vladar vatrenog srca, zato u ovom periodu srce ima prevlast nad hladnim umom. Doživećete uspeh samo ako stvarima pristupate iskrenog srca, punog vere i ljubavi.

Izvor: Lovesensa