Mlad Mesec u avgustu desiće se čak dva puta: 1. i 30. avgusta. Tokom ovog perioda dolazi do obnavljanja ljudske energije, a savet astrologa je da se postave ciljevi i da se naprave planovi.

Predlog je da se napusti zona komfora, i da se sprovedu u delo dugo stvarani planovi, piše Stil.

Mlad Mesec pada prvog dana avgusta, što znači da je ovo najsrećniji dan u mesecu.

Mlad Mesec će doneti sreću u ovim aktivnostima: sportska takmičenja; kreativni konkursi; nove ideje i planovi; žurke; poslovni pregovori i nova dijeta.

Astrolozi savetuju da avgust 2019. godine posvetite radu na sebi. Na primer: promenite režim ishrane, upišite se u teretanu; upišite novi kurs itd.

1. avgust je dobar dan za promenu karijere. Ne plašite se promena i ozbiljnih razgovora.

Astro prognoza za horoskopske znake tokom mladog Meseca:

Ovan: Manje maštajte, a više ostvarujte snove. Obavezno podržite partnera tokom njegovih odluka.

Bik: Mlad Mesec vam donosi veliku sreću, a na vama je samo da pravilno rasporedite energiju i postićete sve što poželite!

Blizanci: Izuzetno povoljan period za Blizance. Ostvariće vam se sve što ste dugo maštali. Velika ljubav je pred vama.

Rak: Ovaj znak se može slobodno upustiti u veliki poduhvat. Ako ste nešto dugo planirali, sada je vreme da to ostvarite, jer su zvezde uz vas.

Lav: Astrolozi vas savetuju da preuzmete inicijativu, obratite pažnju na sebe i bićete nagrađeni. Slobodno krenite da ostvarujete svoje snove.

PageBreak

Horoskop - danas sudbinu kreira magija mladog Meseca: Biku donosi veliku sreću, a Škorpiju čeka težak i naporan dan
Foto: Shutterstock horoskop-danas-sudbinu-kreira-magija-mladog-meseca-biku-donosi-veliku-srecu-a-skorpiju-ceka-tezak-i-naporan-dan3

Devica: Vreme je za poslovni uspeh. Ovo je vaše vreme. Ako dobijete predlog za posao, znajte da je to nešto najbolje što vam se moglo desiti.

Vaga: Ovaj znak očekuje sasvim novi život. Astrolozi predlažu da se oslonite samo na sebe i sve će doći na svoje mesto.

Škorpija: Škorpiju čeka posebno naporan dan. Nemojte da se obeshrabrite, jer ćete biti nagrađeni za svoj trud.

Strelac: Oni Strelčevi koji se bave sportom osvojiće sve moguće medalje. Međutim, uspeh će vas čekati i na drugim poljima.

Jarac: Ako planirate da se preselite, onda to uradite ovaj dan. Ništa vam se loše neće desiti.

Vodolija: Mlad Mesec u avgustu će vam doneti samo nagrade i priznanja za vaš naporan rad.

Ribe: Ovaj Mesec će doneti veliku pažnju Ribama. Ovaj znak će definitivno biti u centru pažnje, zato dobro pazite šta radite.

Šta nas čeka do kraja avgusta?

Od 31. jula retrogradni Merkur će opadati i preći u direktrnu fazu. Niz neuspeha će se završiti, sukobi će se umanjiti, a unutrašnja stanja će se stabilizovati. Međutim, mora da prođe neko vreme. Prelazni period biće mlad Mesec i u tom periodu probajte da smanjite sve stresove i probleme. Mlad Mesec je vreme za oproštaj, izvinjenje i ličnu harmoniju.

Izvor: Stil