OVAN

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Uranom na početku avgusta dovešće do iznenadnih neslaganja sa voljenom osobom i emotivnog udaljavanja. Vaši nedostaci i negativne osobine će dolaziti do pojačanog izražaja. Ovo će biti prolazno, jer će 8. Avgusta Venera praviti trigon sa Jupiterom, pa ćete uspeti da se uskladite sa partnerom. Pružaćete iskrenu ljubav i pažnju.

Konjunkcija Venere sa Suncem 14. avgusta unosi u vašu emotivnu vezu više zabave i zadovoljstva, što će doprineti jačoj bliskosti sa voljenom osobom. U trećoj dekadi avgusta Venera će praviti trigon sa Marsom. Pojačaće se strasti između vas i partnera i imaćete više prilika za skladne intimne zajedničke trenutke. Uživaćete u zajedničkom vremenu i aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Kvadrat Venere sa Uranom na početku avgusta učiniće da se predomislite u pogledu osobe sa kojom ste želeli da uđete u emotivnu vezu. Neočekivano će vas privući neko drugi. Trigon Venere sa Jupiterom doneće vam još jednog kandidata i bićete u prilici da birate s kim ćete pokušati da se emotivno zbližite. Odlučićete se za osobu koja je vedrog i optimističkog duha, uvek spremna na zabavu. U drugoj polovini avgusta bićete intimni, a moguć je i ulazak u vezu punu uzbuđenja.

Starije Ovnove će pratiti srećne okolnosti koje će im omogućiti da osvoje osobu koju će doživeti kao srodnu dušu, a koju će upoznati na jednoj zabavi. Mada su šanse da to bude avantura veće, mogućnosti da ipak imate ozbiljnu vezu postoje.

BIK

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Uranom doneće vam neočekivane nesuglasice oko kućnih i porodičnih obaveza. Bićete usmereni na sebe i partner će vas kritikovati da ste sebični. Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom i da razgovarate o zajedničkim planovima kako biste uspeli da prevaziđete neslaganja. Potrebno vam je i više zabave.

Sredinom avgusta će Venera praviti konjunkciju sa Suncem. Započećete nešto novi i uneti više sklada u vašu emotivnu vezu. Bićete bliski sa voljenom osobom. Provodićete više vremena zajedno i nastojaćete da se više posvetite porodici i da ulepšate zajednički dom. Krajem meseca ćete imati ideje o zajedničkim aktivnostima sa kojima će se vaš partner složiti.

Ako ste slobodni:

Uživaćete u letnjem vremenu i prilikama za nova poznanstva. Češće ćete izlaziti sa prijateljima i obilazićete mesta za zabavu gde možete upoznati osobu sa kojom ćete naći zajednička interesovanja. Bićete u početku zainteresovani za avanturu ali ćete ubrzo zaključiti da je vaša nova simpatija osoba sa kojom možete imati i ozbiljnu vezu jer će vam otvoreno naglasiti da je ne zanima samo avantura. Do kraja meseca ćete ući u skladnu vezu koja će da traje.

Stariji Bikovi će upoznati osobu koja poseduje kvalitete ličnosti koji kod njih igraju važnu ulogu pri izboru potencijalnog partnera za vezu. Počećete da se viđate. Uložićete dosta truda kako bi vas druga osoba procenila kao dobru priliku.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Sunce i Venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i braka. Ovo će doprineti značajnom poboljšanju i napretku vaše emotivne veze. Komunikacija sa voljenom osobom će se odvijati mnogo bolje u odnosu na duži period. Jedno drugom ćete poveriti mnogo toga što ste ranije prećutali i ostvarićete bliskost.

Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta i omogućiće vam da prevaziđete nesporazume koje ste imali od ranije. Vaš partner će biti otvoreniji prema vama i uspećete da se složite oko većine ideja koje budete imali o zajedničkom vremenu i aktivnostima. Pokazaćete inicijativu za više zabave i razonode. Otići ćete na vikend putovanje i dobro se provesti.
Ako ste slobodni:

Delovaćete vrlo privlačno brojnim osobama tokom avgusta, a i vas će privući nekolicina osoba koje ćete upoznati na zabavama i putovanjima. Ovaj mesec vam je posebno povoljan da uđete u emotivnu vezu koja će biti skladna, sa osobom koja će vam u gotovo svemu odgovarati. Spontano ćete početi da se viđate i izlazite sa osobom koja će se vrlo brzo pokazati kao vaša srodna duša. Oboje ćete biti ispunjeni emocijama i iznenađeni koliko se dobro slažete.

Stariji Blizanci će već u prvoj polovini avgusta posvetiti pažnju nekome ko je duže vreme u njihovoj blizini i pokazuje im naklonost. To ćete učiniti iz radoznalosti. Ubrzo ćete shvatiti da ste stvoreni jedno za drugo i započećete ozbiljnu vezu.

PageBreak

Mesečni ljubavni horoskop za avgust 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srca
Foto: Shutterstock mesecni-ljubavni-horoskop-za-avgust-2019-godine-astro-prognoza-za-slobodna-i-zauzeta-srca4

RAK

Ako ste u vezi:

Očekuju vas stabilni odnosi sa voljenom osobom. Posvetićete se svemu što ste u ranijem periodu zapostavili u vašoj vezi. Najviše vremena i pažnje ćete usmeriti na ranije započete i zapostavljene zajedničke ciljeve. Osim poboljšanje vašeg odnosa u celini i kupovine novih stvari za domaćinstvo, obići ćete bar jedno mesto na koje ste planirali da putujete.

Druga polovina avgusta vam donosi poboljšanu komunikaciju i mnogo razgovora o svemu što ste oduvek želeli da pričate sa vašim partnerom. On će biti spreman da vas sasluša i da vam poveri nešto što i sam već duže vreme želi da podeli sa vama. Prijaće vam povremeni izleti po okolini jer ćete kvalitetno iskoristiti zajedničko vreme. Imaćete više zabave.

Ako ste slobodni:

Postoji neko u koga ste duže vreme zaljubljeni i sa kim ste već bili na neki način bliski, možda i u vezi, a koga niste videli dugo vremena. Doći će do susreta i buđenja emocija. Počećete da se viđate i da vodite duge razgovore o onome šta vam se dešavalo u proteklom periodu, od kada ste se razišli. Otvorićete se jedno prema drugom i to će vas zbližiti. Poželećete da opet pokušate i ući ćete u vezu. Mada postoje šanse da ovog puta bude uspešno, ipak budite realni i ne idealizujte situaciju.

Nešto stariji Rakovi će uživati u samoći i neće imati nameru da ulaze u bliske emotivne kontakte. Susret sa jednom osobom će vas navesti da preispitate svoju odluku. Počećete da se viđate i da vrlo kvalitetno provodite zajedničke trenutke.

LAV

Ako ste u vezi:

Sunce i Venera u prvoj polovini avgusta prave trigon sa Jupiterom, što će vam doneti više zabave i izlazaka sa voljenom osobom. Uspećete da nadoknadite zajedničke trenutke i aktivnosti koje ste odlagali ili u vezi kojih niste uspevali da se uskladite. Osećaćete pojačanu potrebu za razgovorima sa partnerom, poverićete mu svoje brige i pokazati inicijativu.

Sredinom avgusta ćete, zahvaljujući konjunkciji Venere sa Suncem, uspeti da se u dovoljnoj meri uskladite sa voljenom osobom da biste mogli da prevaziđete lične suprotnosti koje su ometale sklad u vašoj vezi. U drugoj polovini avgusta ćete voditi razgovore o zajedničkim ulaganjima. Bićete prijatno iznenađeni koliko vaš partner ume da ceni vaše osobine.

Ako ste slobodni:

Umećete da istaknete svoju spoljašnjost i lične kvalitete. Privući ćete nekolicinu udvarača na koje nećete ostati ravnodušni ali ćete se odlučiti da priđete osobi koju ćete spontano upoznati na jednoj zabavi. U početku će vaša simpatija ravnodušno reagovati na vaše pokušaje da joj se približite ali će u drugoj polovini avgusta postati prijemčiva. Počećete da se viđate, zabavljate i uživate u zajedničkim trenucima. Do kraja meseca ćete ući u skladnu emotivnu vezu koja će trajati.

Nešto stariji Lavovi će dati sve od sebe da zainteresuju osobu koja im se duže vreme dopada da se bliže upoznaju. Važno je da pokažete svoju inteligenciju i osećaj za sklad i kulturu. Pružiće vam se prilika da uđete u dinamičnu vezu.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Sunce i venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće vam sklad u porodičnim odnosima. Više vremena ćete provoditi u svom domu i posvetićete svoje vreme i pažnju voljenoj osobi i članovima uže porodice. U dogovoru sa partnerom ulepšaćete vaš zajednički dom kupovinom nečeg novog.

Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta i bićete u mogućnosti da nadoknadite zajedničko vreme sa partnerom kojeg ste imali manje nego što ste želeli u prethodnom periodu. Merkur će u trećoj dekadi meseca praviti trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da poverite partneru mnogo toga o čemu ste ranije ćutali. To će poboljšati vašu komunikaciju i bliskost.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom se povremeno viđate priznaće vam da je zaljubljena u vas ali će problem predstavljati činjenica da nije slobodna, tj. da je u vezi ili braku, što nema snage da promeni. Predložiće vam da pokušate tajnu vezu. U početku ćete biti nesigurni da li da pristanete, jer ćete imati utisak da to neće funkcionisati. Nakon nekoliko intimnih susreta, shvatićete da ste postali previše bliski i da se dobro slažete, pa ćete ući u tajnu vezu. Nećete imati velika očekivanja i bićete ispunjeni.

Nešto starije Device će se zaljubiti u osobu sa kojom su pre toga bili u površnom prijateljskom odnosu. Otkrićete da se i vi dopadate vašoj simpatiji. Nakon samo jednog razgovora na tu temu ćete preći granice prijateljstva i postati intimni.

PageBreak

Mesečni ljubavni horoskop za avgust 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srca
Foto: Shutterstock mesecni-ljubavni-horoskop-za-avgust-2019-godine-astro-prognoza-za-slobodna-i-zauzeta-srca5

VAGA

Ako ste u vezi:

Prva polovina avgusta vam donosi više izlazaka, zabave i druženja sa zajedničkim prijateljima. Prijaće vam da sa voljenom osobom organizujete vikend putovanja ili da odete zajedno na odmor, ukoliko još niste. Potrebno vam je više zajedničkih aktivnosti za koje ćete imati inicijativu i predloge koje će vaš partner prihvatiti sa zadovoljstvom.

Druga polovina avgusta doneće vam više zajedničkih intimnih trenutaka. Naći ćete način da više vremena provodite nasamo sa partnerom i u tu svrhu ćete otići bar na jedno zajedničko putovanje na mesto koje duže vreme želite da posetite i gde ćete biti samo vas dvoje. Jedno drugom ćete posvetiti svu pažnju i vreme, što će vas ispuniti zadovoljstvom i srećom.

Ako ste slobodni:

Preko jednog prijatelja upoznaćete osobu koja dolazi iz daleka i koja će vam se svideti na prvi pogled. Počećete da se viđate i zajedno da izlazite. Između vas dvoje će doći do buđenja emocija i već od sredine meseca ćete ući u intimne odnose i bićete zaljubljeni jedno u drugo. Jedinu smetnju će predstavljati to što ne živite u istom mestu, ali ćete osmisliti kako biste mogli to da rešite i da se bar za početak češće viđate. Očekuju vas velike promene i početak ozbiljne veze.

Starije Vage će upoznati osobu sa kojom će pronaći dosta zajedničkog i koja će im se dopasti. Kako će simpatije biti obostrane, očekuje vas dosta zajedničke zabave, razgovora i postepenog zbližavanja. Ući ćete u vezu do kraja meseca.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Skladni aspekti Sunca i Venere sa Jupiterom vam u prvoj polovini avgusta donose ostvarenje zajedničkih ciljeva u koje ste vaš partner i vi ulagali dosta vremena i sredstava. To će vas oboje činiti radosnim i uneće više sklada u vašu vezu. Jedno drugom ćete pružati iskrene emocije i podršku u svemu. Vaš odnos će napredovati više nego što ste mogli da očekujete. Druga polovina avgusta vam je pogodna za zajedničko putovanje, druženje sa prijateljima, izlaske na mesta koja oboje volite da posećujete i za više zabave i razonode. Konjunkcija Venere sa Marsom doneće vam više uzbuđenja, strasti i dinamike, što će i vama i vašem partneru prijati. To će doprineti učvršćivanju i stabilizaciji sklada između vas dvoje.

Ako ste slobodni:

Kroz poslovne ili društvene aktivnosti upoznaćete nekoga ko će vam se na prvi pogled dopasti ali vam neće biti lako da ostvarite privatni kontakt. Moraćete da se potrudite da otkrijete šta vašu simpatiju interesuje i koje bi vam bile zajedničke teme i interesovanja. Kada uspete da to saznate, između vas će doći do zbližavanja i buđenja strasti, što će se dogoditi spontano i bićete prijatno iznenađeni. U trećoj dekadi avgusta ćete postati intimni i ući ćete u vezu koja će biti skladna. Stariji Škorpioni će već u prvoj dekadi avgusta, zahvaljujući srećnim okolnostima i uz malo ličnog šarma, uspeti da se dopadnu osobi u koju su duže vreme zaljubljeni. Ući ćete u vezu koja će biti sve bolja i bolja iz dana u dan.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće direktno 1. avgusta. Biće vam lakše da se dogovarate sa partnerom i uspećete da rešite većinu nesporazuma koji su ometali vašu vezu u proteklom periodu. U drugoj dekadi avgusta bi vam prijalo da sa partnerom otputujete u inostranstvo na zajednički odmor. Uživaćete u zajedničkom vremenu i provodu.

Kvadrat Merkura sa Uranom sredinom avgusta izazvaće neočekivane i prolazne nesporazume. Iskrsnuće vam neočekivane obaveze koje će poremetiti nešto što ste planirali sa voljenom osobom. Treća dekada avgusta omogućiće vam ostvarenje jednog važnog zajedničkog cilja. Poboljšaćete komunikaciju sa partnerom i imaćete više zabave i radosti u vezi.

Ako ste slobodni:

Novo poznanstvo može da vam se dogodi na putovanju, odmoru ili ćete upoznati osobu koja iz inostranstva dolazi u vaše mesto gde ima neke rođake. Između vas dvoje će doći do obostrane simpatije i vrlo brzo ćete započeti kontakt, izlaske, viđanja. Probudiće se strasti i već u drugoj polovini avgusta ćete biti u intimnim odnosima. Nakon toga će doći i do buđenja emocija. Mogućnost da uđete u vezu je realna, bez obzira na daljine koje vas razdvajaju. To ćete rešavati kasnije.

Nešto stariji Strelci će biti privučeni osobom koja ima slična interesovanja i koja je na visokom intelektualnom nivou. Uspećete da joj se dopadnete i započećete da razmenjujete iskustva i interesovanja. Ući ćete u vezu do kraja meseca.

PageBreak

Mesečni ljubavni horoskop za avgust 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srca
Foto: Shutterstock mesecni-ljubavni-horoskop-za-avgust-2019-godine-astro-prognoza-za-slobodna-i-zauzeta-srca4

JARAC

Ako ste u vezi:

Unećete nove aktivnosti u vaš odnos sa voljenom osobom. Oko svega ćete uspeti da se dogovorite i bićete otvoreni na predloge vašeg partnera o zajedničkom vremenu, a i vi ćete pokazati više inicijative. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan ranije planirani zajednički cilj koji će i vama i vašem partneru mnogo značiti i uneće više radosti u vašu vezu.

Druga polovina avgusta vam je povoljna za razonodu, vikend putovanja, kao i za nalaženje raznih načina da uživate u zajedničkom vremenu. Vaši razgovori će biti otvoreniji i počećete da pokazujete više interesovanja za nešto što ranije niste primećivali u vašem odnosu. To će vašem partneru uliti više poverenja u vas. Dobijaćete više topline i podrške u vezi.

Ako ste slobodni:

Preko aktivnosti u društvenim organizacijama upoznaćete osobu koja će sa vama deliti veći broj zajedničkih interesovanja i koja će vam u početku biti prijatan sagovornik za razne teme. Počećete da se viđate privatno, da izlazite i da se zbližavate. Simpatije će biti obostrane ali ćete oboje biti u izvesnoj meri suzdržani u pokazivanju otvorenog interesovanja za vezu. U trećoj dekadi avgusta ćete spontano započeti emotivnu vezu, koja ima velike šanse da bude skladna i duga.

Nešto stariji Jarčevi će dobijati pažnju od osobe kojoj se dopadaju ali će imati utisak da ne zaslužuju toliko pažnje. Opustite se i prepustite se osećanjima i trenutku. Šansa da uđete u skladnu vezu vam kuca na vrata. Iskoristite je.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Sunce i Venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom i uneće veliku sreću i sklad u vaše odnose sa voljenom osobom. Imaćete veliki broj društvenih aktivnosti u kojima ćete oboje učestvovati i što će vam omogućiti da se viđate kako sa zajedničkim prijateljima, tako i da stičete nova iskustva. Više nego obično ćete izlaziti u restorane.

Konjunkcija Venere sa Suncem uneće nove momente u vašu emotivnu vezu. Osećaćete se posebnim jer će vas voljena osoba obasipati pažnjom. Jedno drugom ćete poklanjati iskrena osećanja i ispunjavaćete jedno drugom želje. Neka sitnica od strane voljene osobe ispuniće vas srećom. Potrudićete se da zajedničkim akcijama uvećate kućni budžet i uspećete.

Ako ste slobodni:

Uživaćete u putovanjima sa prijateljima i dobro ćete se provoditi. Na jednom putovanju ćete preko bliskog prijatelja upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti, a privlačnost će biti obostrana. U početku ćete biti otvoreni na prolaznu avanturu i ući ćete u intimne odnose. Već u drugoj polovini avgusta će i vama i vašoj novoj simpatiji biti jasno da se neće sve završiti na avanturi jer ćete otkriti da ste odličan par i da vam je ovo šansa za ozbiljnu vezu.

Nešto starije Vodolije će sredinom avgusta ući u slobodnu vezu sa osobom sa kojom su pre toga imali površne prijateljske odnose. Oboje ćete shvatiti da ne želite da budete samo poznanici u prolazu, već da želite više od toga.

RIBE

Ako ste u vezi:

Očekuje vas bolja komunikacija i ostvarenje napretka u odnosima sa partnerom već od početka avgusta jer će Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuti direktno. Uspećete da se usaglasite oko nekih dogovora koje ste imali od ranije u vezi zajedničkih planova i ciljeva. Pokazaćete više inicijative oko zajedničkog vremena, što će vašem partneru prijati.

Sredinom avgusta će Merkur praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do iznenadnih nesporazuma sa voljenom osobom. Oboje ćete biti napeti, svako zbog svojih obaveza na poslu i to će se negativno odraziti na vašu vezu. Uspećete vrlo brzo to da rešite. Počećete više da izlazite sa partnerom na mesta koja oboje volite da posećujete, kao što su bioskopi i restorani.

Ako ste slobodni:

Odlučili ste da se na vraćate u bivše veze, mada vas je neko iz prošlosti pokušavao da nagovori da pokušate ponovo. Ne želite da ponavljate stare greške. Jedno novo poznanstvo će vam delovati kao pogodna prilika za ulazak u novu vezu ali ćete u početku biti na oprezu, upravo zbog ranijih loših iskustava. Kada se nakon nekog vremena viđanja, izlazaka i bližeg upoznavanje uverite da možete pokloniti poverenje novoj simpatiji, očekuje vas skladna veza koja će vam doneti sklad.

Nešto starije Ribe će početi da izlaze sa osobom koju su još ranije upoznali kroz poslovne aktivnosti. Bili ste nesigurni da li se toj osobi dopadate, a ona vam je već nekoliko puta direktno pokazala naklonost. Odlučićete da iskoristite šansu.

Izvor: Mesečni horoskop