Svaka nova godina predstavlja nov životniciklus, a evo šta nam predviđa kratka astro prognoza za 2020. godinu, piše Stil/Lovesensa.

Prema kineskoj astrologiji, 2020. godinom vladaće Pacov, znak koji je simbol marljivosti, ambicioznosti i brzine. Astrolozi ističu da će 2020. godina doneti dugo očekivane i lepe promene u životu svakog od nas.

Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u 2020. godini!

OVAN - Vreme je za nove pobede!

U 2019. godini bili ste vrlo vredni. Sada vam se čini da niste postigli ništa značajno, ali 2020. godina je definitivno vaša godina sreće i prosperiteta. Sve najbolje je pred vama! Pacov, vladar 2020. godine, bodri one koji se oslanjaju samo na sebe i ne sumnjaju u svoj uspeh. Uspeh vam neće pasti sa neba, već imate apsolutnu zaslugu za sve što ćete dobiti. Očekuju vas nove pobede i imaćete veliki podsticaj za ostvarenje ambicija u 2020. godini.

BIK - Ostvarenje najlepšeg sna!

Bik teži realnosti i zato nikada ne pravi nerealne planove. Međutim, 2020. godina promeniće pogled na život i poverovaće da se snovi zaista ostvaruju. Element Zemlje upravlja 2020. godinom, a to znači da će Bik kao zemljani znak imati šansu za razvoj karijere i ostvarenje finansijskog blagostanja. Ovo je savršen period da rizikujete i prihvatite primamljivu poslovnu ponudu. U 2020. godini vas definitivno očekuje veliko samoostvarenje!

BLIZANCI - Osetite životnu radost!

Blizanci svaku promenu očekuju otvorenog srca i sa dozom optimizma, pa za njih svaka godina donosi nešto pozitivno. 2020. godina neće biti naročito neobična za Blizance. Iako nas očekuje moran period, Blizanci će ipak pronaći način da ispune svoj život avanturom i radošću. Očekuju vas nova otkrića, putovanja i lepa poznanstva.

RAK - Povratak lepe prošlosti!

Uspeh u 2020. godini očekuje one Rakove koji su spremni da rade na sebi i hrabro krenu ka zacrtanom cilju. Za Raka će naredna godina biti idealna za obnavljanje starih veza ili vraćanje onoga što ste izgubili u prošlosti. Ovo je savršen period za pomirenje sa članovima porodice, povratak u stari dom ili sprovođenje nedovršenih planova iz prošlosti. Osvrnite se i mislite na stvari koje vam najviše nedostaju. Potrudite se da ih vratite!

PageBreak

Kratak GODIŠNJI HOROSKOP za 2020. godinu: Biku se ostvaruje najlepši san, a Vagu očekuje ljubavna harmonija
Foto: Shutterstock kratak-godisnji-horoskop-za-2020-godinu-biku-se-ostvaruje-najlepsi-san-a-vagu-ocekuje-ljubavna-harmonija3

LAV - Nikada nemojte odustati!

Lavove očekuje teška, ali izuzetno važna godina. Ovo je period kada treba da pokažete upornost i krativne potencijale. U 2020. godini naučite nešto novo, isprobajte se u novoj profesiji ili promenite krug prijatelja. Očekuje vas nepredvidiv period velikih promena, a mnogi će promeniti i mesto stanovanja, možda čak zemlju boravka. Nema potrebe za strah, jer svaka promena biće početak pozitivnoih događaja u vašem životu.

DEVICA - Vreme je za porodične radosti!

Dugo ste čekali da vas život nagradi za vaš trud. Radujte se, jer 2020. godina biće izvor sreće za svaku Devicu, naročito kada je u pitanju privatan život. U prethodnim godinama stalno ste se trudili da uspostavite dobar odnos sa voljenom osobom, budete dobar roditelj ili rešite stambeno pitanje. 2020. godina donosi vam pravi porodični sklad i harmoniju. Sreća vas naročito očekuje ako planirate venčanje, stvaranje porodice ili sticanje porodičnog doma.

VAGA - Vreme je da osetite harmoniju!

Poslednjih godina vaš život je praktično jedna rutina sastavljena od posla, svakodnevnih briga i potpunog nedostatka romantike i uživanja. Konačno, 2020. godina donosi prelepe promene! Spremite se na potpunu promenu vašeg života, u kojoj ćete uživati. Konačno ćete moći da se opustite, osetite mir, uživate baš svakog dana i osetite istinsku harmoniju koju će vam obezbediti voljena osoba.

ŠKORPIJA - Sve se menja nabolje!

Da li vam život više nije zanimljiv kao što je nekada bio? Drugi vas nerviraju, a posao vam je postao naporan? Sa dolaskom 2020. sve će se promeniti! Sledeća godina je zapravo najbolje vreme da drastično promenite život. Ne obraćajte pažnju na usputne probleme - svi oni će biti prave sitnice u odnosu na dobitke koji vam slede. Škorpije su uvek išle protiv pravila, zato slobodno srušite stereotipe. Godina pred nama za vas će biti period "čistog vazduha" i izazova u kojima ćete apsolutno uživati.

PageBreak

Kratak GODIŠNJI HOROSKOP za 2020. godinu: Biku se ostvaruje najlepši san, a Vagu očekuje ljubavna harmonija
Foto: Shutterstock kratak-godisnji-horoskop-za-2020-godinu-biku-se-ostvaruje-najlepsi-san-a-vagu-ocekuje-ljubavna-harmonija5

STRELAC - Sudbinski susret je pred vama!

Dok drugi čekaju da im se sreća dogodi i odmaraju od posla, vi uživate! Ali, svesni ste da je za istinsku harmoniju potrebno još nekoliko sitnica. U 2020. godini pronaći ćete to što vam nedostaje! Pred vama je i sudbinski susret, koji će doneti nešto na šta ste dugo čekali, možda čak i celog života. Sve će se drastično promeniti, ali u vašu korist i sreću. Zbog tog susreta verovatno ćete doneti i odluku da se preselite na neko dinamičnije mesto.

JARAC - Pronađite vreme za sebe!

Brinete o drugima toliko godina, trošite vreme i energiju kako vaši voljeni ne bi morali ništa da rade, a potpuno ste zaboravili na sebe. Godina pred nama doneće vam priliku da konačno obratite pažnju na svoje potrebe. O čemu sanjate? Šta vas čini srećnim? U 2020. godini imaćete mnogo šansi da ostvarite svaki svoj san. Razmislite šta je vaša velika želja i već prvog dana naredne godine načinite prvi korak ka njenom ostvarenju!

VODOLIJA - Koncentrišite se na ono najvažnije!

Za pripadnike znaka Vodolije 2020. biće veoma teška i napeta godina. Neće biti mnogo novca niti uzbudljivih događanja. Ipak, imaćete priliku da postignete cilj kojem ste stremili više od godinu dana. Ovaj period će biti na svaki način dobar za taj cilj, samo morate da se koncentrišete na ono što je najvažnije. Budite hrabri, pobedite strah, budite slobodni. Ostanite svoji i sve će na kraju doći na svoje mesto!

RIBE - Ostanite pozitivni!

Za vas će naredna godina biti sve, samo ne dosadna! Oslobodićete sve svoje unutrašnje potencijalne, a do izražaja će doći i vaše želje i dugogodišnje težnje. Ove godine ćete sigurno pronaći i novi, zanimljiv hobi ili se vratiti starom za koji ranije niste imali vremena. U vašem životu će se pojaviti i jedna osoba izrazito sportske građe i na neki način će vam promeniti život. Nabolje, naravno. Pomoći će vam da shvatite kako da uživate u životu. Za vas je najvažnije da budete pozitivni i bez straha pogledate budućnosti u oči.

Izvor: Lovesensa/Stil