Pun Mesec suprotno od Venere čini ovu mesečevu fazu izazovnom. Mars dodaje dozu ljutnje, dok Pluton daje punom Mesecu mračniju temu koja uključuje kontrolu i neravnotežu karmičke prirode. Svaka tenzija u vezi ima potencijal da izađe spolja, povećavajući nivo stresa i uzrokujući dramu!

Pun Mesec u četvrtak, 15. avgusta, 2019. gpodine, na 22° Vodolije suprotno je od Venere. Dok vaša potreba za ljubavlju i pažnjom jača, svaka tenzija koja postoji u vezi moguće je da se pogorša, povećavajući nivo stresa i uzrokujući dramu.

Pun Mesec u avgustu 2019. takođe donosi potencijal za ljutnju, ljubomoru, maltretiranje i impulsivne postupke. Moguće da već osećate stres, teskobu i neočekivane promene u ljubavnom životu od mladog Meseca iz 31. jula. Ovo podcrtava potrebu za strpljenjem, razumevanjem i bezuslovnom ljubavi kroz sledeće dve nedelje.

Sunce nasuprot Mesecu dovodi vaš dom, porodicu i intimne veze u oštriji fokus sledeće dve nedelje dok traje ova faza Meseca. Suprotne snage poput posla naspram doma ili onoga što treba naspram onoga šta želite, stvaraju unutrašnje napetosti i spoljne pritiske. To može dovesti do konflikta i kriza koji vam iscrpljuju energiju.

Mesečeve kvalitete emocija i instinkta dosežu svoj vrhunac za vreme punog Meseca. Zato iskoristite svoju povećanu emocionalnu snagu i intuiciju da prebrodite sve izazove u vezi. Podsvesna svest dopušta celoviti i uravnoteženi pogled na vaše lične veze. Jasno ćete videti svaku dinamiku veze ili negativnaosećanja koja uzrokuju disharmoniju.

Na pun Mesec 15. avgusta u Vodoliji na 22°24′ najviše utiče Venera, planeta ljubavi. Pun Mesec suprotno od Venere je za samo 0°20′ orba, što je vrlo jako. Iako Venera ima mekan, ljubavni uticaj, suprotna pozicija čini ovu Mesečevufazu izazovnom.

Mars dodaje dozu ljutnje ljubavnoj priči, dok Pluton daje punom Mesecu mračniju temu koja uključuje kontrolu i neravnotežu karmičke prirode. Pun Mesec je na nesrećnom mestu na nebu za fiksne zvezde. Ipak, jači uticaj dolazi od destruktivnijih zvezda koje se pridružuju Suncu, Veneri i Marsu.

Pun Mesec nasuprot Veneri

Sunce u konjukciji sa Venerom fokusira pažnju na vaš ljubavni život, kreativnost i finansije. Sam po sebi, ovo je miran, harmoničan, pažljiv i društveni uticaj, dobar znak za prijateljstvo i romansu. Ali polaritet stvoren od strane punog Meseca može doneti napetost u vezu i finansijske pritiske.

Mesec suprotno od Venere pojačava potrebu za ljubavlju i pažnjom bez obzira na posledice. Ako ste sami, možete doći u iskušenje da spustite svoje standarde samo da biste izbegli usamljenost. Mogu vam promaknuti manjkavosti u karakteru kod potencijalnih partnera koji su drugima vidljivi i jasni. Moguće je da se ne budete dobro nosili sa time da ne dobijete pravu ljubav zauzvrat.

Ako imate partnera, tenzije se mogu podignuti zbog različitih raspoloženja ili potreba. U vezi koja je u nevoljama ovo može povećati rizik konflikta i kriza. Ali u zdravoj vezi, moguće da će ovaj pun Mjesec obelodaniti bilo koje napetosti u vezi koje ključaju ispod površine tako se one mogu uspešno razrešiti.

Ako vaše emocionalne potrebe nisu ispunjene kroz ljudski kontakt, postoji potencijal da napravite zamenu kroz slatku hranu, terapiju preteranom kupovinom ili upotrebom supstanci poput droga i alkohola. To može biti dobro za ublažavanje potreba, ali problematično za vaš novčanik, struk i emocionalno blagostanje. Možda će vam trebati neko vreme da budete sami kako biste radili na vašoj ljubavi prema sebi i prihvatanju samog sebe.

PageBreak

Horoskop - danas će nas začarati magija punog Meseca: najveće promene očekujte u ljubavi i finansijama
Foto: Shutterstock horoskop-danas-ce-nas-zacarati-magija-punog-meseca-najvece-promene-ocekujte-u-ljubavi-i-finansijama3

Mars i Pluton

Mesec nasuprot Marsu vas može učiniti razdražljivim i kratkog fitilja. Bes i sklonost da delujete bez razmišljanja povećava rizik da se sitne provokacije i iritantnosti pretvore u rasprave ili svađe. Intimne veze mogu patiti zbog impulsivnih reakcija i agresivnih instinkta.

Kanalisanje vaše energije prema marljivom radu i takmičenju pomaže da izbgnemo neprijateljstva. Možete trčati za svojim strastvenim željama, ali ćete imati veće šanse za uspeh ako idete na kompromis i uzmete u obzir potrebe drugih.

Quincunx (150 stepeni) Sunca i Plutona može uzrokovati mini krizu ili pretnju koja predstavlja tačku preokreta u vašem životu. Pritisak može narasti do visokog nivoa i uzrokovati neurotično, opsesivno ili destruktivno ponašanje. Događaj ili osoba može inicirati ovo stanje tako što će vam oduzeti vašu snagu.

U vezama, možete reagovati pokušavajući da kontrolišete i manipulišete drugu osobu što će rezultirati konfliktima i povređenim egom. Ovo je evolucijski proces sa karmičkim uzrocima i implikacijama. Potreban je kompromis budući da nema odgovora tipa da i ne, samo sivih zona.

Quincunx Venere i Plutona donosi komplikacije i nerazumevanje u vašim prijateljstvima i ljubavnom životu poput opsesija, posesivnosti, ljubomore ili prevare. Možete se uplesti sa nekim ko je težak za kompromis, ali od koga je teško otići.

Zbog karmičkih razloga, neko može doći u vaš život, izazvati dramu i otići. Privlače li vas neki ljudi samo da biste ispunili neke skrivene emocionalne potrebe? Možete takođe formirati veze sa ljudima koji će vas pokušavaju kontrolisati, uzurpirati vašu privatnost i oduzeti vam slobodu.


Zvezde punog Meseca

Mesec u konjukciji sa fiksnom zvezdom Nashira "srećnom", donosi dobre vesti, život pun promena i slučajeve prebrođivanja zla koji se pretvaraju u uspeh. Donosi integritet, pravdu, znanje, popularnost u društvu i politički uspeh.

Sunce i Venera u konjukciji sa fiksnom zvezdom Ras Elased Borealis donosi odvažnu, bombastičnu, bezdušnu, grubu i destruktivnu prirodu, ali i priznanje u umetnosti i moć izražavanja.

Mars u konjukciji sa fiksnom zvezdom Alphard donosi nevolju i skandal kroz ljubavne afere, vezivanje za venčanu osobu i opasnost od ozbiljnih nezgoda.

PageBreak

Horoskop - danas će nas začarati magija punog Meseca: najveće promene očekujte u ljubavi i finansijama
Foto: Shutterstock horoskop-danas-ce-nas-zacarati-magija-punog-meseca-najvece-promene-ocekujte-u-ljubavi-i-finansijama4

Pun Mesec Uran

Uran je stacioniran retrogradno 11. avgusta, samo četiri dana pre punog Meseca i još je na istom stepenu. Interesantno, tačno je u konjukciji sa asteroidom Afrodita koja predstavlja grčku boginju ljubavi, lepote, užitka, strasti i seksa.

Kada tome pridodamo ljubav koju je stvorila Venera u opoziciji sa punim Mesecom, to ukazuje na uzbuđenje i iznenadne promene u vašem ljubavnom životu koju su uzrokovale potrebe za stimulacijom. Nepredvidivo ponašanje uzrokovano dosadom sa partnerom moglo bi ugroziti lepu vezu.

Turbulentna romansa ili afera je moguća kroz slučajni susret ili Internet spoj. Uzbuđenje će se takođe moći naći u investiranju ili kupovini. Ipak, impulsivnost može doneti finansijske gubitke, ne samo dobitke.

Konačno, Uran u konjukciji ss fiksnom zvezdom Hamal donosi jaku strast, ljubavne probleme, osetljivost, saosećajnu prirodu na koju se lako utiče i naviku vezanu za piće ili druge štetne navike.


Horoskop za Jupiter u direktnom hodu: od danas sve kreće na bolje, a najviše sreće imaju ova 4 znaka

Pun mesec 15. avgusta koji je nasuprot Veneri donosi vam ljubavni život i finansije u fokus sedeće dve nedelje. Dok je vaša potreba za ljubavlju i pažnjom jaka, tolika da će razlike između vas i vaših voljenih stvoriti napetosti i neslaganje.

Teški aspekti Marsa i Plutona donose ljutnju, ljubomoru, uplašenost i impulsivne reakcije. Izazovne fiksne zvezde sa Suncem, Venerom i Marsom donose potencijal za surovost, bezdušnost, afere i skandale. Zato su potrebni strpljivost, razumevanje i bezuslovna ljubav da prevaziđu "zle uticaje" sa kojima se suočavaju ljubavnici na koje utiču zvezde, kako bi došli do dobre sudbine, sreće i uspeha koja se nalazi u zvezdi Nashira.

Izvor: Atma