Mesečni horoskop za septembar 2019. godine!

OVAN

U mesecu septembru, sve pripadnike ovog zemljanog znaka očekuju strasni susreti i velike svađe. Ukoliko ste u vezi ili braku, sa emotivnim partnerom odlično ćete se slagati. Međutim, biće dana kada ćete sumnjičavo posmatrati partnera i svaki njegov korak u vama će buditi mnoga pitanja i nesigurnosti. Ako smatrate da postoji nešto što vaša voljena osoba krije od vas, otvoreno je pitajte. Slobodni Ovnovi će upoznati osobu sa kojom će imati fenomenalan odnos.

Kada je u pitanju posao, svu energiju ćete usmeriti ka projektima koji su od velikog značaja, kako za vas, tako i za kompaniju u kojoj radite. Ukoliko ste koordinator ili vođa, potrudite se da sve prođe onako kako je isplanirano. Uključite sva čula kako biste na vreme reagovali.

Poprilično ste se umorili u prethodnom mesecu. Nekoliko slobodnih dana će prijati vašem zdravlju.

BIK

Zauzeti Bikovi će ovog meseca biti promenljivog raspoloženja što će se odraziti i na njihov ljubavni život. Emotivni partner, kao i svi u vašoj blizini će to primetiti. Odnos sa voljenom osobom će biti nestabilan i biće trenutaka kada nećete moći jedno bez drugog, ali i kada je jedna reč dovoljna da izazove svađu i neslaganje. Obratite pažnju na to šta izgovarate i na koji način komunicirate sa ljudima iz vaše okoline tokom meseca septembra, kako se kasnije ne biste kajali. Bikovi koji nisu u braku ili vezi ponovo će stupiti u kontakt sa bivšim partnerom, ali će njihova pažnja biti usmerena ka novim poznanstvima.

Svi pripadnici ovog znaka će u septembru posao obavljati na potpuno drugačiji način od uobičajenog. Izaći ćete iz svoje rutine, što za vas može da predstavlja veliki izazov, ali i veliku priliku da iskusite nešto novo. Bićete uplašeni na početku jer će vam sve biti nepoznato, i nećete biti sigurni da li ćete novim tehnikama uspešno obaviti vaš deo posla. Ne brinite, na kraju meseca će sve biti baš onako kako ste planirali.

Povedite računa o imunitetu. Hranite se kvalitetno i pijte dosta tečnosti.

BLIZANCI

Ukoliko ste zauzeti, u prvoj polovini meseca najviše pažnje ćete usmeriti ka članovima porodice. Provodićete mnogo vremena zajedno, više nego uobičajeno. Međutim, prijaće vam ušuškanost i ljubav koju ćete dati, ali i dobiti od svojih najbližih. Druga polovina meseca je isključivo rezervisana za voljenu osobu. Družićete se i sa prijateljima, i sa porodicom, međutim, sa emotivnim partnerom će vam u tom periodu biti najlepše. Slobodni pripadnici ovog znaka će upoznati novu osobu koja će im privući pažnju.

Na poslu vas u septembru očekuju novi, veliki i veoma zahtevni projekti. Naoružajte se strpljenjem, radom i znanjem, jer će vam i te kako trebati u narednom periodu. Ukoliko negde zapnete, nikako ne odustajte, već potražite pomoć.

Neka vam u septembru dobra ishrana i kvalitetan san budu prioriteti.

RAK

Rakovi koje su u braku ili vezi će u ovom periodu biti maksimalno fokusirani na rešavanje svih ljubavnih problema, kako bi u potpunosti uživali sa partnerom. Vaša veza nije turbulentna, ali postoje neke sitnice koje utiču na nju. Dugi razgovori, konstantna preispitivanja i nalaženje rešenja je ono što će vašu vezu znatno poboljšati i ojačati. Sve ovo ćete uraditi u dogovoru sa voljenom osobom i zajedničkim snagama ćete vezu podići na viši nivo. Slobodni Rakovi će ovog meseca dobiti poziv od osobe iz prošlosti koja će ih ponovo zainteresovati.

Navikli ste da na polju posla uglavnom sve funkcioniše u najboljem redu, međutim ovog meseca to neće biti slučaj. Gomila papira, ugovora, računa i dokumentacije vas čeka da se pozabavite njima što vam stvara pritisak i nervozu. Loša organizacija u prethodnom periodu je uticala na to da vam se obaveze nagomilaju, ali ne brinite, sve ćete do kraja septembra uspeti da rešite i dovedete na svoje mesto.

Pripazite na bolove u grlu.

PageBreak

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine: period uzbudljivih ljubavnih priča i predivnih avantura
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-septembar-2019-godine-period-uzbudljivih-ljubavnih-prica-i-predivnih-avantura

LAV

Ukoliko ste do sada imali dilemu ili nerazjašnjeno pitanje koje vas je nedeljama mučilo, u ovom mesecu ćete sve rešiti. Konačno ćete skupiti hrabrosti da otvoreno govorite o temama koje vas tište, i potpuno iskreno ćete pitati emotivnog partnera ono u šta ste sumnjali. Tada ćete shvatiti da ste sami sebi napravili dramu, jer ništa od onoga što ste zamislili u vašoj glavi nije istina. Slobodni pripadnici ovog znaka zaljubiće se do ušiju i ceo mesec će provesti na sedmom oblaku. Uživaćete maksimalno.

Na poslu neće biti velikih promena. Radićete kao i do sada, što vama potpuno odgovara. Niste trenutno raspoloženi za širenje svojih veština i znanja, te vam trenutni posao sasvim odgovara. Međutim, ne dozvolite da vas usporen tempo dovede do monotonije.

Proverite da li unosite dovoljno vitamina u svoj organizam, kao i tečnosti.

DEVICA

U devetom mesecu će kod Devica vladati dobro raspoloženje, čime će i svog emotivnog partnera oboriti s nogu. Bićete veoma harizmatični, kreativni, druželjubivi i pozitivni i kao takvi ćete uvek stvarati osmeh na licu vaše voljene osobe. Mnogo vremena ćete provoditi zajedno, uživaćete u svakom trenutku i to će vam neizmerno prijati. Međutim, postoji i jedan problem. Divnim raspoloženjem i fantastičnom harizmom ćete privući i druge osobe, što vašem partneru neće prijati. Slobodne Device će se okrenuti flertovanju i druženju.

Na poslovnom planu, septembar će biti veoma aktivan i turbulentan mesec. Imaćete mnogo posla, mnogo obaveza, sastanaka, neplaniranih poslovnih putovanja i neočekivanih poziva za saradnju. Nemojte da vas to uplaši. Potrudite se da se maksimalno skoncentrišete i da uložite veći trud nego do sada, i do kraja meseca ćete biti izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Mnogo ste napeti u poslednje vreme, potrudite se da više odmarate i da kvalitetnije spavate.

VAGA

Kada je u pitanju ljubav, deveti mesec svim pripadnicima ovog horoskopskog znaka donosi uzbudljive dane. Zauzete Vage će sa voljenom osobom putovati, istražiti nove predele i običaje. Svakodnevno ćete svog partnera nasmejati do suza, kao i on vas, što će vašu vezu samo ojačati. Ne obazirite se na loše i negativne komentare iz okoline, oni će uvek pričati. Držite se zajedno i uživajte što više. Ukoliko ste slobodni, ovaj mesec je idealan da konačno priđete osobi koju već dugo simpatišete. Ne postoji pravi trenutak, zato samo napred!

Sa kolegama nećete imati sjajnu komunikaciju narednih četiri nedelje. Iako na poslu dobro funkcionišete, vaša turbulentna situacija se oseti u vazduhu. Nemojte to da vas zabrinjava, vremenom će sve doći na svoje. Takođe, ukoliko planirate da pokrenete sopstveni biznis, dobro razmislite šta sve to donosi sa sobom.

Provodite što više vremena u prirodi i na čistom vazduhu.

PageBreak

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine: period uzbudljivih ljubavnih priča i predivnih avantura
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-septembar-2019-godine-period-uzbudljivih-ljubavnih-prica-i-predivnih-avantura9

ŠKORPIJA

Škorpije koje su u vezi ili braku će pokušati da sve neprijatnosti u partnerskom odnosu svedu na minimum. Potrudite se da rasprave, svađe, sukobe i tenziju što više izbegavate. U drugoj polovini meseca, vaša komunikacija će se znatno poboljšati, ali nemojte da vas to prevari, vaš odnos će i dalje ostati klimav. Više vremena provedite sa voljenom osobom i na taj način poboljšate vašu vezu ili brak. Slobodne Škorpije će u septembru imati novu šansu za ulazak u emotivnu vezu, međutim to se neće desiti jer sve što njih zanima jesu provod i druženje.

Posao će vam u septembru ići i bolje od planiranog. Veoma ste zadovoljni kako sve funkcioniše i ne planirate da u skorije vreme promenite posao. Međutim, razmišljate o napretku i većem položaju što je odlično, jer time pokazujete koliko ste ambiciozni, vredni i radni. Poslovni zadaci vam idu od ruke i želite da se još više edukujete u toj oblasti.

Uradite preventivne preglede i vodite računa o svom zdravlju.

STRELAC

Mesec septembar vam donosi veliko razočaranje - i to u prijatelje. Osobe koje ste do skoro smatrali bliskim, dovešće vas u nezgodnu situaciju. Tada ćete morati da birate između njih i drugih bitnih stvari u vašem životu, što svakako niste želeli. Međutim, vaš emotivni partner će vam u ovom trenutku biti velika podrška i vetar u leđa, zato ćete hrabro i bez dvoumljenja doneti odluku. Ukoliko niste u braku ili vezi, osoba iz prošlosti će zakucati na vaša vrata. Dobro razmislite da li želite sa njom ponovo da stupite u kontakt.

Puni ste kreativnih ideja i novih planova koje želite da realizujete. Svesni ste da je to za vas veliki zalogaj, zato prvo pronađite ljude koji će vam ponoći u tome. Ne napuštajte siguran posao dok vaš projekat ne stane na noge. Svaki korak i poduhvat detaljno razradite.

Čuvajte se infekcija i alergija.

JARAC

Mesec septembar će za vas i vašeg emotivnog partnera biti poprilično turbulentan. Iako ste se do sada odlično slagali i razgovorom dolazili do rešenja svakog problema, u ovom periodu neće biti takva situacija. Razmišljanje vaše voljene osobe će biti potpuno drugačije od vašeg što će izazvati nesuglasice i poneku burnu reakciju u vašem odnosu. Najbolje je da iako se nađete u situaciji da vam se mišljenja ne poklapaju, ne ulazite u dalju raspravu. Do kraja meseca će vas odnos biti kao i pre. Slobodne Jarčeve očekuju novi emotivni momenti, budite strpljivi ali i hrabri!

U devetom mesecu će većina pripadnika ovog znaka preispitivati svoje dosadašnje poduhvate i testirati svoje potencijale kako bi znali šta da planiraju za naredni period. Želite da budete još efikasniji i produktivnije, pa ćete se potruditi da nađete dodatan izvor prihoda kao i da steknete novo znanje i veštine. Krajem meseca možete da očekujete prijatne vesti zbog kojih ćete biti ponosni.

Ne dozvolite da vas stres savlada, odmorite kada osetite da vam snage ponestaje.

VODOLIJA

Planovi na ljubavnom polju će biti baš onakvi kakvim ste ih i zamislili. Ukoliko ste zauzeti, emotivni partner će biti uz vas, pružaće vam podršku, biti vaša desna ruka, ali i partner za šetnju, kao i drug za smeh i zabavu. I dalje će vam pokazivati zaljubljenost i to koliko je očaran vama. Potrudite se voljenu osobu udostojite istih, ili makar sličnih osećanja i emocija. Naravno, ako to zaista osećate i mislite. Slobodne Vodolije će uživati u provodu, druženju, flertovanju. Međutim, osoba iz vašeg okruženja će vam se kradom uvući pod kožu.

Finansije će vam ovaj mesec zaškripeti. Iako ste vodili računa gde, šta, kada i koliko trošite, nije uvek lako reći ne sitnicama i porocima koji su oko nas. Potrudite se da u septembru bolje rasporedite svoje prihode, ili da ih povećate dodatnim poslovnim aktivnostima.

Potrudite se da ne narušite svoje zdravlje. Za sada je sve u najboljem redu.

RIBE

Ukoliko imate bilo kakvih problema i nesuglasica sa voljenom osobom, prva polovina meseca je idealna da to rešite. Iako već neko vreme odlažete da sa emotivnim partnerom otvoreno porazgovarate o svim turbulencijama koje su zahvatile vaš ljubavni odnos, sada će sve izaći na videlo i nećete imati kud. Suočite se sa problemima koji vas koče kako biste u drugoj polovini meseca maksimalno uživali u vašoj vezi ili braku. Slobodne Ribe očekuje uzbudljiva ljubavna priča, nemojte da je propustite.

Potpuno ste nepripremljeni za sve što vas očekuje na poslu, i to će vas koštati kvalitetnog sna i slobodnog vremena. Sve obaveze dolaze odjednom, a vi niste sigurni da li ćete uspeti sve sami da završite. Potražite pomoć od kolega, ali budite svesni da ćete i vi morati da pružite svoj maksimum.

Zdravlje vam je na zavidnom nivou.

Izvor: Mogu ja to sama