Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološka prognoza za septembar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš broj

Mesečna numerologija - izračunajte broj svoje sudbine i saznajte šta vas sve očekuje u septembru 2019. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečna numerološka prognoza za septembar 2019. godine.

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Za vas bi ovo mogao biti mesec ljubavi i to sa nekim umetnikom ili sa nekom izuzetno atraktvnom osobom. Verovatno ćete ići na nečije venčanje ili ćete biti u prilici da idete na neke kućne proslave. Svi koji se bave umetnošću ili sportom kao rekracijom ili oni koji pokušavaju da započnu privatni biznis koji podrazumeva estetiku - butik, bavljenje nakitom, pravljenje nakita, dizajn, muzika, mogu očekivati veoma interesantan mesec. Početkom meseca bićete verovatno ushićeni a sredinom meseca energični i aktivni, dinamični i spremni da pokažete inicijativu. Ovaj period vam donosi mogućnost uvećanja finansija, manje ljubomorne scene, potrebu za izlascima i verovatno ćete imati potrebu za sadržajnijim društvenim životom.

DVOJKA

U ovom periodu bićete skloni uzbuđenjima, nervozni i ishitrenim odlukama, želećete promenu u životu po svaku cenu, niko neće moći da vas ubedi da grešite. Pazite da ne donesete odluku koja je protivna vašim interesima. Sa Devetkom možete naći zajednički jezik ako ste popustljvi ali vama treba neko ko će vas razumeti, možda neka druga Dvojka ili neka Šestica. Čeznete za poslom koji bi vam omogućavao da se istaknete i da u punom sjaju dođu do izražaja sve vaše sposobnosti. Vi ste spremni da vredno radite da biste došli do nekog ekstra novca, shvatate koliko je važna materijalna stabilnost a poslednjih deset dana postajete mnogo više okrenuti ka duhovnosti i spremni ste na mnoga praštanja i kompromise.

Povezane vesti

TROJKA

Bićete okupirani poslom koji vam može doneti dobru zaradu. Bilo čime da se bavite, možete naći način da zaradite u kratkom vremenskom roku a krajem perioda ćete biti mnogo skloniji da se bavite svojih duhovnim potrebama. Verujete da možete da se pozabavite sobom na nekom mnogo višem nivou. Trebalo bi da budete mnogo opušteniji i ne treba da se previše opterećujete nepotrebnim brigama. Ako želite da započnete nov posao, trebalo bi da se posvetite svojim ambicijama. Neka Četvorka ili Jedinica može vam biti od velike koristi. Ljubavni život bi mogao biti veoma aktivan ako budete spremni da započnte novu vezu, najverovatnije sa osobom koja je veoma aktivna i dinamična.

ČETVORKA

Kada je vaš broj pod uticajem neparnih brojeva, vi ste apsolutno neprepoznatljivi. Imate priliku da se sretnete sa nekim ko može da vam pomogne i sa kim imate priliku da se uključite u posao, najverovatnije sa strancima ili sa nekim ko vam je posebno veoma drag. Pokušajte da obnovite znanje stranog jezika ili bi trebalo da počnete da učite neki strani jezik. Osoba koja je nekada bila bliska sa vama uspostaviće sa vama dobru komunikaciju. Verovatno ćete krenuti u neki nov posao ili ćete razgovarati se nekim ko je iznad vas ili je aktivniji od vas i može da vam pomogne da se uključite u nove aktivnosti. Imate priliku da nađete honorarni posao ili ćete prihvatiti posao koji vam nudi neka bliska ženska osoba. Trebalo bi da promenite način ishrane.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj