Ovo nije baš jednostavna nedelja, velika je opasnost od nerazumevanja, "šumova" u komunikaciji, pa čak i laganja, zato je potreban oprez, kaže astrolog Gregory Scott.

U petak je Merkur u Devici u kvadratu sa Jupiterom u Strelcu, dok je Venera, takođe u Devici, u trigonu sa Plutonom u Jarcu. Učenje ili dolaženje do neke nove informacije te delovanje na temelju nje promeniće vaše okolnosti, objašnjava astrolog. Sunce u Devici u trigonu je sa Saturnom u Jarcu.

Jeste li dovoljno istražili?

Na temelju svog identiteta ili učenja, sada možete doći u vrlo stabilnu situaciju. Mesec je u Strelcu i u konjunkciji sa Jupiterom, što podstiče na izlazak u svet, učenje, zabavu, istraživanje različitih svetova. Ali u petak biste mogli biti pomalo frustrirani jer, s jedne strane, imate osećaj da ste spremni krenuti u nešto, a s druge – da nigde ne idete kao da se točkovi vrte u prazno.

Zato budite sigurni da ste dovoljno istraživali i učili o onome na čemu radite jer postoji verovatnoća da su vam promakli neki važni detalji. Ako vam se čini da ne napredujete, petak je dan koji možete posvetiti dodatnom istraživanju i učenju – ili jednostavno nakratko zaboravite to i dan provedite zabavljajući se sa prijateljima.

Mesec u subotu prelazi u Jarca, donoseći energiju koja je usklađenija sa energijom cele nedelje. Merkur u Devici u opoziciji je s Neptunom u Ribama, dok je Mesec u kvadratu s Kironom u Ovnu, a u trigonu sa Uranom u Biku. Iako u subotu možete delovati i biti efikasni, čak i uprkos eventualnim izazovima na duhovnom nivou, osetljivosti, pa i povređenosti, mogući su problemi u komunikaciji.

Petak i subota su vaši dani

Dan zato nije povoljan ni za popravljanje odnosa sa nekim. Energija je previše haotična i poput balončića od sapunice, pa ne vidite jasno realnost, naročito svoje veze sa drugim ljudima. Zato je subota još jedan dan za koji je bolje da bude slobodan i posvećen laganoj zabavi, nego da svoje vreme uzalud trošite pokušavajući popraviti neke odnose.

"Učinite nešto u čemu uživate, nešto novo, nešto spontano. I, ponovno, dobro se brinite o sebi", savetuje G. Scott. Petak i subota su vaši dani – potapšajte sami sebe po ramenu i pohvalite za sve što ste učinili i podsetite da je nemoguće zadovoljiti sve ljude i postići to da se svima sviđate celo vreme.

PageBreak

Horoskop za vikend: saznajte kako će na vaš život uticati uzemljeni Mesec u Jarcu (do 9. septembra 2019.)
Foto: Shutterstock horoskop-za-vikend-saznajte-kako-ce-na-vas-zivot-uticati-uzemljeni-mesec-u-jarcu-do-9-septembra-2019

Uzemljena nedelja

U nedelju je Sunce u trigonu sa Saturnom, što donosi osećaj sigurnosti, ali i rigidnost u mišljenju i uverenost da smo u pravu. Merkur je pak u trigonu s Plutonom, omogućujući da se zamisli lako pretvaraju u praktične, "opipljive" stvari što menjaju naša svakodnevna iskustva. Mars, takođe u Devici, u trigonu je sa Saturnom, dajući snažan podsticaj i volju za delovanje i veliku ambicioznost.

"Uzemljeni" Mesec u Jarcu u konjunkciji je sa Saturnom i Plutonom. Osećaćete se potpuno prijatno da menjate okolnosti u svom životu nakon što ste ste prethodna dva dana dali vremena da dobro razmislite o stvarima i važnim detaljima.

Takođe, Mesec je u trigonu sa Suncem. U nedelju potpuno jasno razmišljate i stvari vidite onakve kakve jesu jer se razišla ružičasta magla prethodnih dana ove nedelje. Sada možete analizirati strukture svog života, sagledati jeste li zadovoljni i identifikovati probleme.

Tačno ćete znati kojim područjima života ste zadovoljni, a kojima niste

Nedelja će vam vrlo jasno i iskreno pokazati kojim ste područjima svog života zadovoljni, a kojima niste. A tada možete razmisliti o potezima koje ćete povući da to promenite. U nedelju ćete možda žudeti za promenom, među ostalim i za time da svoje korene pustite negde drugo. Ako je to slučaj sa vama, nedelja je povoljna za istraživanje i sužavanje izbora, čak i za izbor mesta na koje ćete se preseliti.

Nedelja je odličan dan za ličnu inventuru i preduzimanje praktičnih koraka u smeru promene kako biste svoj život učinili boljim. Ako nešto nije u redu u vašem životu, to ćete jasno videti i imati i energiju i volju da se pozabavite sa tim.

Izvor: Sensa.hr