Horoskop za vikend od 27. do 30. oktobra 2019. godine!

U petak su Mesec u Devici i Mars u konjunkciji te su u opoziciji s Neptunom u Ribama. Moguće su iznenadne komplikacije, zato nemojte očekivati da će vam dan biti naročito produktivan, savetuje astrolog Gregory Scott. S ovakvim ćete se danom najbolje nositi ako se okrenete sebi i na neki način napravite pauzu jer ionako verovatno nećete uspeti obaviti sve što ste isplanirali ma koliko se trudili.

Mesec u subotu prepodne prelazi u Vagu i pridružuje se Suncu u tom znaku pa su vaš identitet i način na koji se osećate vrlo usklađeni i nema unutrašnjeg konflikta. Takođe, u subotu uveče je mlad – Mesec i Sunce su zajedno, poravnati, te Mesec puni baterije, povlačeći Sunčevuenergiju.

U ovom slučaju puni se energijom Vage, osnažujući vas i ohrabrujući da se povežete s drugima, stvarate prelepa dela s drugim ljudima, da date doprinos životima drugih i to učinite pozitivnim iskustvom. Subota je dobar dan kada se lako povezati s drugim ljudima, zato iskoristite to! Mlad Mesec je pravo vreme za sađenje semena namere da proširite svoj krug poznanstava, da stvari gledate nepristrano i fer, da budete svesni posledica svoga delovanja na druge i da budete obzirni, da povećate kvalitet svega u svom životu.

Planete ljubavi i sreće u harmoničnom su odnosu: Venera u Vagi u sekstilu je s Jupiterom u Strelcu, pa ovaj mlad Mesec omogućava i da odredite nameru da u svoj život unese više ravnoteže, ljubavi, prijateljstava i bilo koje vrste odnosa koje možete zamisliti. Zahvaljujući Vagi, ovaj će mlad Mesec u vaš život doneti i više lepote u svakom obliku.

U nedelju Mesec u Vagi dolazi u konjunkciji s Merkurom donoseći pojačana osećanja – sada obazrivo, uravnoteženo – i utiče na način na koji to izražavate – lepotom. To je potencirano time što je u Vagi i Venera, planeta koji vlada tim znakom. Nedelja je još jedan sjajandan za sve kreativne ljude, da nađu način da se izraze ili rade na svom remek-delu. Takođe, imaćete sposobnost da se izrazite artikulisano i na najbolji mogući način o onome što želite.

Nedelja je i sjajan dan za razgovor sa članovima porodice, i to o tajnama ili nekim teškim informacijama, koje su u prošlosti bile osetljive, kao i o zamršenim odnosima s nekim članovima porodice jer ovo je dobar dan za rešavanje bilo kakvih sukoba. To će omogućiti isceljenje i osloboditi vas velikog tereta. U nedelju možete poboljšati svoj život brinući se o sebi i dajući sebi prostora za odmor, dovoljno vremena da analizirate informacije i potom na temelju toga nešto preduzmete.

Izvor: Sensa.hr