Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološka prognoza za oktobar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš broj

Mesečna numerologija - izračunajte svoj broj i saznajte kakva vas sudbina očekuje do kraja oktobra 2019. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološkeprognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ:

JEDINICA

Imate potrebu za novim poslovima maštate da počnete nešto iz početka ali moraćete prvo da završite započete poslove. Podstaknuta je želja za putovanjima. Ipak, ovog meseca bi bilo dobro da sebe podvrgnete disciplini, što se predstavnicima vašeg broja nikako ne dopada. Posle mnogobrojnog maštanja, priča i pravljenja planova, moraćete da pristanete na nešto što vam možda ne odgovara. Nemojte kriviti članove svoje porodice za obaveze koje morate da ispunite i dogovore koje morate da ispoštujete. Oni s pravom očekuju od vas da nešto učinite za njih. Društveni život može biti bogatiji, naročito ako budete negde putovali, predstoje nova poznanstva. Za ljubav ovo nije baš sjajan mesec jer ste nepostojani. Moguća je unosna trgovina nekretninama.

Povezane vesti

DVOJKA

Vaš broj koji simbolizuje novac, emocije, poznanstva, susrete, ljubav i nestalnost ovog će meseca postati odgovorniji. Trebalo bi da se više družite sa ženama, ma kog pola da ste i da vi budete inicijator ili organzator susreta ili nekih akcija, posebno ako ste žena. Rad u velikim firmama donosi dobit u svakom pogledu. Pitanje novca i finansija može biti u prvom drugom planu, a duhovni život i filozofska pitanja u drugom. Ako ste umetnik, ovo je jedan od vrlo plodnih perioda. Bićete sposobni da unovčite svoja znanja i talente. Što se ljubavi tiče, moguća je lepa, romantična veza sa nekim ko vam je po mnogo čemu sličan.

TROJKA

Nestalni ste a ovog meseca možete biti preveliki idealista. Na vas je lako uticati, posebno bi to mogla da učini neka druga Trojka ili neka Jedinica. Pokazujete inicijativu da se sredi situacija u vašoj porodici, ali malo ko na vas obraća pažnju. Nemojte uznemirenost lečiti alkoholom, ili poveravanjem bilo kome. Pazite, ljudi mogu pričati o vama da ste neozbiljni i neodgovorni i to će vas naterati da se često dokazujete pogrešnim načinima, možda upuštanjem u rasprave. Za ljubav ovo može biti stresan mesec jer ako ste u dugoj vezi ili braku, partner očekuje postojanost a ako ste od nedavno u vezi možete ostaviti utisak osobe kojoj je više stalo do slobode nego do ljubavi.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj