Horoskop za vikend od 11. do 14. oktobra 2019. godine!

Naredni dani donose veliku priliku za rešavanje stvari koje vas opterećuju i sprovođenje promena koje će pratiti sreća i pozitivan rezultat

U petak Mesec u Ribama intenzivira emocije. U kvadratu je sa Jupiterom u Strelcu, što naglašava želju za prepuštanjem osećanjima u samoći umesto za tumaranjem spoljnim svetom. Mesec je i u sekstilu sa Plutonom u Jarcu, što podstiče na potrebu da osećamo promene koje stvaramo u svom životu. Kako je petak 11. dan u novembru, a 11 je broj služenja, astrolog Gregory Scott ističe kako je to pravi dan da služimo, i to sebi, te dodaje:

"Mantra bi trebala biti: "Želim li da se stvari menjaju, mogu ih menjati. Imam li problem koji me preplavljuje, rešenja i odgovore mogu čuti putem meditacije.'" Ali kvadrat Meseca i Jupitera čini nas sklonima da mislimo da zbog svoje želje da se stvari menjaju moramo pobeći i potražiti mesto "gde je trava zelenija".

Takođe, mogli bismo imati zadivljujuće ideje te ih izraziti pisanjem ili bilo kojim drugim oblikom umetnosti. "Iskoristite svoju energiju da stvarate ovde i sad umesto da bežite i protraćite svoju energiju."

Petak će biti izazovan dan: pokazaće vam emocionalne stvari za koje možda niste spremni – zbog čega biste mogli osetiti poriv za izbegavanjem i begom, čime ćete propustiti priliku da ih razrešite i oslobodite se tog tereta. Ipak, nemojte zbog toga sebe kriviti i osuđivati, ponekad za nešto jednostavno još nismo spremni, ističe astrolog.

PageBreak

Horoskop za vikend: evo kakvu nam sreću donosi Mesec u nedelju (do 14. oktobra 2019.)
Foto: Shutterstock horoskop-za-vikend-evo-kakvu-nam-srecu-donosi-mesec-u-nedelju-do-14-oktobra-20194

Mesec u subotu ulazi u Ovna menjajući potpuno ozračje u vrlo energično. Mars u Vagi u inkonjunkciji je s Uranom u Biku – budući da je u Vagi fleksibilan, Marsu ne smeta malo haosa što ga unosi Uran, naročito kada je posredi društveni život ili način na koji stvari izgledaju. Ali sa Marsom je u opoziciji i Mesec, koji sad nije nimalo spreman na kompromise, pa je u subotu moguće podosta haosa.

Svako kao da će imati različit pojam o tome šta treba učiniti i na koji način treba pristupiti problemu. Zato vam je potrebno rešenje kakav problem, u subotu je najbolje da to učinite sami. Takođe, u subotu ćete se osećati rastrzani između želje da činite ono od čega se osećate živima i ispunjavanja svojih dužnosti, a postoji mogućnost i da vaši intenzivni osećaji izazovu haos u vašem društvu, naročito zbog velike verovatnosti pogrešnog razumevanja u komunikaciji.

Uprkos svemu tome, treba da uživate i dan provesti kao da ste na proslavi, na praznicima, smatra astrolog, jer svaki dan je naš rođendan.

Nedelju obeležava pun Mesec u Ovnu, koji je u trigonu s Jupiterom u Strelcu, a kvadratu s Plutonom u Jarcu. "Nedelja će vas galvanizirati na akciju", kaže G. Scott. Usmeriće vas na budućnost, na kretanje prema ostvarenju nečega i pobedi.

Sprovođenje promena biće uspešno i propraćeno srećom i imaće vrlo pozitivan rezultat. Osećate li se izgubljeno – bilo poslovno ili intelektualno, bilo duhovno ili emocionalno – u nedelju imate veliku priliku da pronađete svoj put.

Izvor: Sensa.hr