Duhovna, odnosno spiritualna životinja predstavlja ličnost i karakter određene osobe. Na primer, ako ste odani, energični i nestrpljivi, vaša spiritualna životnja može biti pas. Ako želite da saznate koja je vaša srodna životinja pročitajte nastavk teksta.

Ovan

Duhovna životinja Ovna je tigar. Kao i tigar, Ovnovi s brzi, oštri i žestoki. Oni imaju snažnu volju i ne dozvoljavaju drugima da ih sputavaju. Oni su uvek u potrazi za novim stvarima i sigurno će se uvek izvući iz nevolje.

Bik

Da li je slučajnost ili ne, prema svim osobinama Bikova duhovna životinja je upravo bik. Oni se nikad ne plaše da preuzmu inicijativu. Bik definitvno zna šta hoće i spreman je da to i ostvari. Kao i bikovi Bik je tvrdoglav i beskompromisan i najčešće dobije ono što želi.

Blizanci

Duhvna životinja Blizanca je lisica. Oni su veoma radoznali, zabavni i nežni. Blizanci kao i lisice mogu biti nemarni i energični. Takođe oni na površini mogu izgledati naivno ali ne dozvolite da vas izgled prevari oni su veoma lukavi.

Rak

Duhovna životinja Raka je oposum. Oposum kao i Rak može da se prilagodi raznim okruženjima. Rak je usamljen i tajanstven i jako drži do sebe. Kao i oposum Rak ima sklonost da izbegava ljude, ali isto tako je veoma naklonjen ljudima koje voli.

Lav

Nijedna životinja ne predstavlja tako dobro Lava kao paun. Lav voli da se pokaže. On brine o načinu oblačenja i kako se predstavlja drugim ljudima. Uvek se trudi da se pokaže u najpozitivnijem svetlu. Kao i paun, Lav voli pažnju i zna kako da je dobije.

Devica

Device su pametne. Oni su kao orangutani imaju sposobnost da razumeju i razmišljaju. Devica je veoma praktična i voli da rešava probleme. Uvek traga za novim alatima kako bi joj pomogli i uvek prvo razmišlja pre nego što dela.

PageBreak

Horoskop: saznajte koja ste duhovna životinja na osnovu vašeg znaka Zodijaka
Foto: Shutterstock horoskop-saznajte-koja-ste-duhovna-zivotinja-na-osnovu-vaseg-znaka-zodijaka6

Vaga

Najsličnja životinja Vagi je zec. Ona je ljubazna, umiljata i topla. Vaga mrzi da bude sama. Ona uživa da je okružena ljudima ali ne podnosi haotične situacije. Kada je u stresnoj situaciji ona će samo pobeći jer je izuzetno plašljiva.

Škorpija

Škorpije su najsličnije dabru. Škorpija je uvek u stanju da iskoristi svoje resurse. Aktivna je i mnogo radi i stalno traži nove projekte za rad. Iako je izvrsna i samodisciplinovana , ona može biti nepoverljiva i osvetoljubiva.

Strelac

Životinja koja najbolje opisuje Strelca je vidra. Kao i vidra Strelac je zabavan i pun entuzijazma. On voli da se igra i povezuje sa drugim ljudima. Voli da se zabavlja, ponekad joj možete lako odvući pažnju ali je i jako angažovana.

Jarac

Jarčeva spiritualna životinja je konj. Oboje su pouzdani, stabilni i konzistentni. Jarac voli da bude praktičn i utemeljen. Oni imaju dobru samokontrolu i veoma cene tradicionalne vrednosti.

Vodolija

Vodolija voli da se zabavlja kao delfin. Veoma je pametna i ima avanturistički duh. Voli da se igra i da joj vreme bude ispunjeno zanimljivim događajima. Veoma je duhovita i voli da se smeje zajedno sa drugim ljudima. Uvek radi nešto novo i ne voli dosadne situacije.

Riba

Ribe su vrlo slične morskim konjićima. One su osetljive i ljubazne. Morski konjići imaju jednog partnera za ceo život. To zvuči kao vrsta odnosa koju bi Riba smatrala idealnim. Ribe su intuitivne i emotivno svesne. Vole da budu u blizini porodice i prijatelja i izbegavaju opasnost kada je to moguće.

Izvor: Alpha Pisces