Često se u životu dogodi da se ljudi raziđu jer smatraju da je to najbolje rešenje, ali vreme i ljubav ih kasnije mogu razuveriti, piše Lovesensa. Jesen će nekim znakovima pomoći da vrate izgubljenu ljubav i obnove stare emocije i strasti.

Astrolozi ističu da je sredina jeseni savršen pšeroiod za povratak ljubavi. Uticaj karme u ovom periodu je vrlo moćan, pa aće mnogi imati priliku da se promene i isprave stare greške.

Evo koje znakove Zodijaka očekuje povratak ljubavi:

Vodolija

Ako shvatate da je raskid sa partnerom bio greška, sada imate proiliku da to ispravite. Iako vam je teško da priznate svoje greške, sada morate preuzeti inicijativu. Potrudite se i očekuje vas lepa ljubavna budućnost. Zvezde vam daju priliku da ponovo u ljubavi pronađete sreću.

Škorpija i Ribe

Ova dva znaka imaju jednake šanse za obnavljanje stare ljubavi. OIntucija vam daje smernice kako da oživite strasti i ponovo se povežete. Očekuje vas neizvesnost, a.li pustite da se sve dogodi spontano.

Ovan

Oktobar vam donosi povratak stare ljubavi, ali ovoga puta sve će biti lepše, jednostavnije i iskrenije. ne plašite se da ponovo tokj osobi otvorite srce, jer sada će sve dobiti potpuno drugačiji scenario. Ponovo ćete izgraditi poverenje.

Jarac

Osoba iz prošlosti želi sa vama da obnovi vezu, ali vi i dalje niste sigurni. Da li u srcu još gajite osećanja? Da li ste sigurni da nećete ponoviti stare greške? Ne donosite ishitrene zaključke. Dobro razmislite i budite iskreni. Samo tako možeteostvariti pravu ljubav.

Izvor. Lovesensa