Mesečni horoskop za novembar 2019. godine!

Ovog meseca zvezde donose neočekivane preokrete u životu svih horoskopskih znakova. Vladavina Škorpije uzburkaće strasti u vezama, doneće boljitak na poslovnom planu. Saznajte šta su zvezde spremile za vas u mesecu novembru.

OVAN

U mesecu Novembru Ovnove očekuje buran period na polju ljubavi. Slobodni Ovnovi suočiće sa svojim strahovima i shvatiće zbog čega izbegavaju vezivanje i ulazak u ozbiljnu vezu. Prva nedelja novembra rezervisana je za prijatelje i porodicu, ali i za dobre provode i izlaske u kojima će slobodni Ovnovi imati prilku da promene svoje stavove i započnu zanimljivu komunikaciju sa osobom suprotnog pola. Zauzeti Ovnovi želeće da razbiju rutinu i da probaju nove stvari sa partnerom. Potrebno vam je više avantura i događaja, ne možete da prihavtite da vam dani liče jedan na drugi. Partner će podržati ideju i uživaćete u zajedničkim trenucima, najviše polovinom meseca.

Na poslovnom planu, Ovnove očekuju dobre vesti! Mnogi Ovnovi dobiće priliku da se pokažu u svom najboljem izdanju i da pokažu i saradnicima i kolegama koliko su njihove ideje inovativne. Pojaviće se nove poslovne prilike, koje deluju interesantno, ali novembar nije pravo vreme za krupnije odluke i za potpunu promenu posla. Dolaziće i do promene planova i biće vam potrebna podrška porodice i bliskih ljudi, jer su oni u ovom periodu vaš glas razuma. Sve zadatke i započete poslove rešićete na vreme i neće biti mnogo tenzije na poslu.

Zdravlje je promenljivo. Moguće su češće glavobolje i problemi sa kičmom.

BIK

Bikove u novembru očekuje period pun lepih događaja na ljubavnom planu. Zauzeti Bikovi posvetiće puno pažnje partneru i njegovim potrebama, i učiniće sve da partner bude zadovoljan. Sada je idealno vreme da izgladite odnose i da stavite tačku na stare rasprave koje se već mesecima kovitlaju u vazduhu. U novembru, strasti će se smiriti i neće biti više izliva besa. Primetićete gde ste grešili i partner će to veoma ceniti. Što se tiče slobodnih Bikova, oni maštaju o ljubavnoj priči koja će biti veća i romantičnija od svih ostalih, te otvaraju svoja vrata za potencijalnog partnera. Budite iskreni u svojim očekivanjima i željama, kako se kasnije ne biste razočarali.

Bikovi u novembru imaće prilike da zasijaju na poslovnom planu i da napreduju u svojim karijerima. Treba da obratite pažnju na odnose sa kolegama, jer svojim stavom, možete da stvorite tenziju na radnom mestu, a to vam u ovom trenutku nikako nije potrebno. Druga polovina meseca biće dobra za finansije, uspećete da stvorite novac na razne načine i konačno ćete uspeti da uštedite. Javljaju se dodatni prihodi iz neočekivanih izvora, i važno je da taj novac ne potrošite olako. Ako planirate da sarađujete sa nekim iz inostranstva, ili planirate da odete u inostranstvo da radite, novembar je pogodan za to.

Vaš imuni sistem je oslabio i moguće su prehlade i virusi. Pokušajte da ojačate imuno sistem na prirodan način.

BLIZANCI

Blizanci u novembru pokušaće da stvore harmoničan i romantičan odnos sa partnerom, ali to će trajati samo dok se ne pojavi sukob ili prepreka. Burno reagujete kada vam se nešto ne dopada i to dovodi do nerazumevanja od strane partnera. Probajte da mirnije razgovarate i da donosite odluke hladne glave. Izbegavajte rasprave oko sitnica. Slobodni Blizanci imaju prilikom da polovinom meseca upoznaju osobu koja je vredna pažnje i koja će se uspeti da ih zainteresuje. Biće mnogo izazova i ponuda, a na Blizancima je da odluče da li im je u ovom trenutku potrebna kratka avantura ili žele da započnu nešto ozbiljnije!

Na poslovnom polju, Blizance očekuju dani koji će biti ispunjeni novim idejama, ali ovaj mesec nije pogodan za započinjanje novih projekata i za prihvatanje obilnih zadataka. Ako nastavite istim tempom kao i prošlog meseca, uspećete da kvalitetno odradite sve što ste zacrtali, ali ako prihvatite jpš posla - biće vam teško da ostanete fokusirani i da sve uradite kako treba. Finansijska situacija biće zadovoljavajuća, ali biće i nepredviđenih troškova, koje treba pravilno da organizujete i rasporedite. Krajem meseca očekuju vas novčani dobici i bićete zadovoljni što ste konačno rešili sve novčane probleme koji su vas mučili.

Što se tiče zdravlja, očekuje vas mesec u kome ćete biti nervozniji nego inače. Stres će biti konstantno prisutan, pa bi bilo dobro da se više odmarate.

PageBreak

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine: Ovnove očekuju dobre vesti, a Lava ljubavni problemi
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-novembar-2019-godine-ovnove-ocekuju-dobre-vesti-a-lava-ljubavni-problemi7

RAK

Zauzeti Rakovi će ovog meseca ulaziti u konflikte sa partnerom sve do polovine meseca, a kasnije će se situacija normalizovati. Imate osećaj da ne razumete partnera i stalno ga krivite za rasprave, a izbegavate da uvidite gde vi grešite. Izbegavajte dublje svađe, kako ne bi došlo do zahlađenja odnosa. Romantični i strastveni momenti čekaju vas u trećoj nedelji novebra i ovaj period treba iskoristiti za poboljšanje odnosa. Dozvolite da vreme dovede stvari u red. Slobodni Rakovi su avanturističkog duha u ovom periodu i dopada im se sva ta pažnja koju imaju od suprotnog pola. Moguće je da će se traganje za partnerom nastaviti još malo, ali vi već znate ko vam je osvojio srce.

Ako planirate da pokrenete sopstveni biznis, za to treba sačekati kraj mesec, jer je to bolji period nego sam početak. Početak meseca doneće nesuglasice na radnom mestu, obratite pažnju da svojim izjava ne povredite kolege. Treba da razmislite pre nego što donesete važnu poslovnu odluku, jer svaka medalja ima dve strane. Rakovi sada imaju izraženu želju da se pokažu i da urade nešto neviđeno što će doprineti njihovom uspehu. Ne srljajte, ukoliko niste sigurni da bi ta odluka zaista mogla da promeni vaš status na poslu. Što se tiče finansija, trebalo bi bolje da organizujete novac, jer trošite više nego što je preporučljivo.

Potrebna vam je umerena fizička aktivnost. Hranite se zdravije i birajte lakšu hranu.

LAV

Lavovima koji su u vezi ili u braku nailazi period u kome imaju manjak strpljenja i razumevanja. Mnogi Lavovi koji nisu sigurni u svoju ljubav, rešiće da potraže novo rešenje. Polovina meseca doneće mir, pa će Lavovi jasno da vide gde greše i moraće da pristanu na kompromis. U novembru trebalo bi da izbegavate burne reakcije i produbljivanje započetih svađa. Tenzija je pojačana, ali ovde vi vodite glavnu reč kada su sukobi u pitanju. Potrebno je više tolerancije i ponovo će zavladati ljubavna bajka. Slobodni Lavovi ne pristaju na dosadne ponude i tragaju za nečim novim i neponovljivim. Očekuju vas zanimljive ponude i moguće je da ćete pristati na flert i avanturu. Trebalo bi da izbegavate partnere koji nisu slobodni.

Biće ovo aktivan poslovni mesec koji donosi uspehe za pripadnike ovog znaka. Imaćete potrebu za poslovnim promenama, ali najbolje bi bilo da se posavetujete o tome sa bliskim ljudima, jer je moguće da ne vidite sve detalje iz svog ugla. Novčana stabilnost vam je od izuzetne važnosti u ovom mesecu, i uspećete da odvojite novac za sve što ste planirali. Idealan je period da dobro razmislite o svom hobiju, jer vam on može doneti dodatne prihode, a uz to, uspećete i da sebe kreativno izrazite. Za to vam je potreban detaljan plan, ukoliko nameravate da se ozbiljno posvetite hobiju i sagledate ga iz poslvnog ugla.

Osećate se dobro, čuvajte se nesmotrenih povreda, posekotina.

DEVICA

Zauzete Device su ovog novembra fokusirane na dom, i na porodične odnose. Pokušaćete da izdvojite što više vremena za poboljšanje odnosa sa partnerom i vaš trud će se isplatiti. Partner će poštovati to što se trudite i to što ste konačno spustili loptu. Možete da se opustite i da uživate u sitnim zadovoljstvima i u lepim trenucima - novembar će biti pun romantičnih momenata koji su vam baš nedostajali. Slobodne Device imaju priliku da pronađu svoju srodnu dušu, jer je ovaj mesec prepun susreta, komunkacije i dobrog provoda. Budite iskreni na samom početku i nemojte da taktizirate, jer je vreme da otvoreno govorite o svojim željama i očekivanjima.

Device su vredne i motivisane da u ovom periodu urade sve ono što su dogo odlagale. Imaćete energije za poslovne izazove i treba iskoristiti početak meseca za stvaranje novih poslovnih planova. Imaćete priliku da se istaknete kao dobar i uporan radnik koji je u stanju da ispuni sve zacrtane ciljeve. Ovaj mesec sjajan je za postavljanje temelja za budućnost, tako da bi bilo dobro da sve potencijalne saradnike dobro saslušate i da im date šansu da ostanu u vašem životu. Finansijska situacija je stabilna i uspećete da održite balans. Konačno uspevate da postavite prioritete i to će vam dosta pomoći.

Više spavajte i čuvajte se prehlada.

PageBreak

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine: Ovnove očekuju dobre vesti, a Lava ljubavni problemi
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-novembar-2019-godine-ovnove-ocekuju-dobre-vesti-a-lava-ljubavni-problemi56

VAGA

Vage koje su u braku ili vezi nailaze na nesigurnost koja u njima tinja i to im otežava donošenje konkretnih odluka. Rešenje svih problema dolazi u drugoj polovini novembra, na scenu stupaju mirniji trenuci puni romantike i pažnje od strane partnera. To će doneti i razrešenje konflikta, jer ćete jasno sagledati situaciju koja je dovela do problema. Slobodne Vage jedva uspevaju da nađu malo vremena da posvete traženju novog partnera. Čini vam se da je prava ljubav daleko od vas i pomalo ste razočarani što ne nailazite na ono o čemu maštate. Krajem meseca dobićete zanimljivu ponudu za sastanak koja će vas uveriti u suprotno.

Okupirani ste poslom, toliko da teško pronalazite vreme za sebe. Prihvatate nove zadatke, smatrajući da su oni itekako važni za vašu budućnost. Nemojte da preterujete, jer ne možete sve da postignete. Dobar je period za realizovanje starih ideja. Možete da ih preoblikujete i da ih započnete u potpuno novom ruhu. Prijalo bi vam kraće putovanje, pa ako se ukaže prilika, obavezno idite, bez obzira da li je poslovno ili ne. Ako imate dobar plan za ulaganje novca, novembar je mesec za to! Morate da pazite kome verujete, kolege sa posla nekada mogu da se druže sa vama samo iz lične koristi, budite obazrivi i ne otrivajte svoje poslovne tajne.

Ojačajte imunitet i pokušajte da se izborite sa negativnim navikama.

ŠKORPIJA

Škorpije, srećan rođendan! Ovog meseca zauzete Škorpije imaju priliku da provedu lepe momente sa svojim prijateljima, porodicom i partnerom i da stave tačku na odnose koji im ne odgovaraju. Stabilne emocije i sigurnost su ono što će obeležiti novembar, ali biće dana kada ćete osetiti da nešto ne štima i da vas niko ne razume. To je samo prolazna faza koja će se potpuno umiriti krajem meseca. Tražićete podršku od partnera za važne odluke. Slobodne Škorpije nisu spremne za vezivanje i odgovara im udvaranje i flert, ali ne i više od toga, jer sloboda ima i svojih prednosti.

Novembar je idealan period za nove poslovne poduhvate. Sve vam ide od ruke, a to će se i odraziti na poslovnom planu. Motivisani ste da donosete važne odluke, ali morate da pazite da ne oštetite ljude u svojoj okolini. U potrazi ste za dobrim ulaganje, pa će ključan biti savet od velike pomoći. Savet će vam dati saradnik iz prošlosti. U ovom mesecu uspećete da nadoknadite sve propuštene prilike i vrata će vam se sama otvarati za nove poslove. Trebalo bi da iskoriste novembar za odluke, jer vas tek krajem meseca očekuje tempo gde ćete samo razmišljati o poslu i raditi na projektima.

Zdravlje je dobro, mogući su manji problemi sa kičmom. Pazite kako vozite.

STRELAC

Strelčeve u novembru očekuju naglašena osećanja, kako dobra, tako i loša. Bićete osetljiviji, pa su moguće i suze bez ikakvog razloga. Obratite pažnju na svoje emocije, kako ne biste ulazile u dodatne rasprave sa partnerom koji ne može da razume zbog čega se tako osećate. Zauzeti Strelčevi pokazaće svoju ljubomoru i slabosti, ali krajem meseca, sve se vraća u normalu. Pokušajte da se kontrolišete, jer ćete samo ravilnom i iskrenom komunikacijom rešiti sve probleme koji su nastali u međuvremenu. Slobodni Strelčevi spremni su za novu romansu. Uživajte u udvaranju i pažnji koju imate od suprotnog pola.

Na poslovnom planu, Strelčeve očekuje aktivan mesec u kome će doći i do nagrađivanja i poboljšanja statusa. Imate problem sa pronalaženjem fokusa, jer radite mnogo stvari odjednom. Bitno je da se fokusirate na ono što najbolje radite i date sve od sebe da u tome i uspete. Neke poslove ćete morati da pauzirate, i ne treba da imate grižu savesti zbog toga. Odnosi sa kolegama su odlični ovog meseca i shvatićete zbog čega je važan timski rad i timski duh. U redu je da tražite pomoć kada ne stignete da obavite sve na vreme, ne možete ni sve sami.

Počnite da se hranite zdravije.

PageBreak

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine: Ovnove očekuju dobre vesti, a Lava ljubavni problemi
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-novembar-2019-godine-ovnove-ocekuju-dobre-vesti-a-lava-ljubavni-problemi

JARAC

Jarčevi su nezadovoljni jer duboko u sebi znaju da su neke stvari propustili i da nisu iskoristili šanse koje su im se nudile na ljubavnom planu. Nezadovoljstvo će biti vidljivo, ali polovinom meseca, Jarčevi će pokušati da obrate pažnju na svog partnera i da ga iznenade romantičnim gestovima. Ovo će biti pravi potez, jer će se zbog toga osećati mnogo bolje i ispunjenije. Slobodni Jarčevi očekuju od potencijalnih partnera da budu oni pravi, ali sada nije idealan period za ulaženje u ozbiljne veze. Prijaće vam druženje sa novim osobama i iskoristite ovaj period za uživanje i izlaske.

Što se tiče posla, Jarčevi će ovog meseca uživati u uspesima za koje su se mesecima trudili i borili. Konačno ste stali na svoje noge i sledi vam stabilan period u kome imate prihode na koje ste dugo čekali. Prijaće vam finansijska stabilnost, ali pokušajte da uštedite novac koji će dolaziti iz neočekivanih izvora. Neke kolege biće ljubomorne na vaš uspeh, pa obratite pažnju da vam neko ne namesti poslovni kiks. Poslovne planove i tajne zadržite za sebe, jer i sami znate koliko se teško dolazi do velikog uspeha. Krajem meseca imaćete više posla nego što očekujete, pa se početkom meseca dobro odmorite i napunite baterije.

Zdravlje nije stabilno i ne biste trebali da izbegavate posetu lekaru ako se ne osećate dobro.

VODOLIJA

Zauzete Vodolije imaju potrebu da provode više vremena sa partnerom, i u tome će uspeti tek polovinom meseca. Sada je pravo vreme da se malo odmorite od posla i da uživate u romantičnim i malim zadovoljstvima. Na početku meseca bićete suočeni sa prolaznim svađama, jer ste već duže vreme pod stresom. Pokušajte da ne iskaljujete bes na druge ljude. Umesto toga, možete da počnete da trenirate. Slobodne Vodolije biće razočarane jer novi partneri ne ispunjavaju sve njihove potrebe i želje. Bitno je da budete iskreni pre ulaska u ozbiljniju vezu. Izbegavajte partnere koji odbijaju da pokazuju emocije, kako ne biste bili povređeni.

Na poslovnom planu očekuju vas izazovi i promene. Imate previše posla i osećate tenziju koja će krajati do kraja meseca. Od nekih projekata morate da odustanete, jer nemoguće je da postignete sve što ste sebi zadali. Ako započinjete novi poslovni poduhvat, u novembru će on biti izuzetno važan za dalji tok karijere. Podršku dobijate sa mnogih stvara i treba da prihvatite pomoć koja vam se nudi. Imajte na umu da je važno da istrajete u svojim idejama i da razmišljate dugoročno. Nemojte odustajati čim se jave manje prepreke, jer veliki uspeh tek sledi!

Pazite šta jedete, jer je moguće nagomilavanje kilograma. Unosite više tečnosti.

RIBE

Zauzete Ribe suočene su sa svojim tajnama i strahovima i biće im teško da objasne partneru kako se osećaju i zbog čega je to tako. U vama tinjaju neizrečene reči i nemate snage da ponovo započinjete rasprave. Najbolje bi bilo da svoju nesigurnost razrešite sami sa sobom, pa tek onda da mirnim tonom pričate sa vašim partnerom. Krajem meseca, situacija će biti bolje i bićete opušteniji. Nekad je potrebno samo vreme i strpljenje, da se sve vrati u normalu. Slobodne Ribe nisu u najboljoj poziciji za započinjanje novih ljubavnih veza, ali ima dosta prostora za neobavezan flert i za zanimljive, inspirativne sastanke.

Ribe će se na poslovnom planom susresti sa promenama. Ako planirate da promenite posao, sada je pravo vreme za to. Čekaju vas radni zadaci koji će biti potvrda vašeg kvalitetnog poslovanja. Sada nije dobar period da gradite sopstveni biznis, treba još malo vremena da se formiraju vaše ideje i planovi. Promene mogu da budu burne, ali do kraja meseca sve će se definisati kao povoljno za vas i vaše finansije. Imaćete nepredviđene troškove, pazite se i gubitka novca. Sigurnije je da novac držite u banci. Odnosi sa kolegama su dobri i možete da očekujete dodatnu pomoć.

Pod stresom ste i prijalo bi vam da počnete da se bavite sportom.

Izvor: Mogu ja to sama