Ljubavni horoskop za novembar 2019. godine!

Ovan

Novembar će biti veoma povoljan mesec za Ovna, posebno kada je reč o romantičnim vezama. Vaša komunikacija će se poboljšati, što će pomoći da se poboljša ne samo blagostanje, već i život uopšte. Zato morate više pažnje da posvetite partneru i postojećim razlikama između vas, jer u novembru imate priliku da ih uspešno rešite.

Očekuju vas važne promene, kao što je odluka o venčanju ili zajedničkom životu.

Ali sudbina će biti podrška ne samo onima koji su već u vezi. Usamljeni ljudi ovog meseca će takođe biti srećni. Dugo ste bili sami, ali sada će se to promeniti, jer će doći period šansi da sretnete nekoga novog, zanimljivog i pogodnog za ozbiljnu vezu. Ne dozvolite da vam predmet vaše simpatije preraste u opsesiju, jer će u protivnom svi planovi za idealnu ljubav nestati.

Bik

Novembar donosi emotivne probleme u život Bika. Da ne biste poremetili ravnotežu u odnosima sa partnerom i ne biste doveli do ozbiljnih sukoba, stalno treba da razmišljate o tome šta radite ili govorite.

Gotovo sve što će se dogoditi u novembru nerviraće vas, a svaka reč koju izgovorite biće shvaćena vrlo lično, što će izazvati mnoge svađe.

Pokušajte da zadržite smirenost i budite strpljivi u komunikaciji sa partnerom. Samo na taj način biće održavana ravnoteža između vas.Usamljeni Bikovi i dalje bezuspešno tragaju za pravom osobom.

Ne odustajte bez borbe, kontrolišite svoja osećanja i ne zaljubljujte se prebrzo. Ovog meseca očekuje vas puno flerta i komunikacije, što može dovesti do nove romantike.

Blizanci

Novembar će se malo promeniti u ličnom životu Blizanca. Sviđa vam se vaš partner, njegova pažnja i ljubaznost. Ali u vezi s njim još uvek postoji nešto što frustrira.

Činjenica je da nemate određeni stil ponašanja, i zato ponekad ne pokazujete poštovanje ličnog prostora i vremena. Ako otvoreno kažete šta vam smeta, veza će postati odnos iz snova.

Generalno, u novembru će sve biti u redu kako za one koji su već u vezi, tako i za usamljene Blizance. Očekuje vas dobra komunikacija, zanimljiv flert i otkrivanje novihh erotskih fantazija, tako da će predstojeći mesec biti prilično zanimljiv na polju ljubavi.

Rak

Novembar - veoma interesantno mesec za skoro sve predstavnike ovog znaka. Ispunjeni ste pozitivnom energijom koja u mnogo čemu utiče na vaš romantični život i odluke koje donosite.

Ako sada imate brzu vezu ili upoznajete nekoga sa kim ne želite ozbiljnu vezu, zapitajte se da li i on želi isto, kako biste zaštitili svoje srce.

Pozitivna energija u vama povećava vaše seksualne apetite. Sa usamljenim Rakima situacija je slična - oni žele više da komuniciraju i flertuju otvoreno, a da ne dožive snažne emocije.

Ovo je povoljan period za sve koji imaju dugu vezu, jer ćete u novembru biti još bliži sa partnerom.

PageBreak

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019. GODINE: Bika očekuju emotivni problemi, a Škorpije mesec pun ljubavi i divnih trenutaka
Foto: Shutterstock ljubavni-horoskop-za-novembar-2019-godine-bika-ocekuju-emotivni-problemi-a-skorpije-mesec-pun-ljubavi-i-divnih-trenutaka8

Lav

Očekuju vas mali problemi u komunikaciji s partnerom. Teško ćete razumeti postupke vaše srodne duše, što će dovesti do svađe i neslaganja. Treba imati strpljenja i razumevanja, smiriti strasti i ne praviti probleme bez razloga.

Ne biste trebalo da olako prihvatate tuđe savete, jer ponekad je dovoljno poslušati intuiciju da biste preduzeli pravi korak. Ovo se definitivno odnosi na pojedine Lavove. Ako vam unutrašnji instinkt govori da je došlo vreme za promene i nova dostignuća, poslušajte ga.

Vage

Novembar će biti odlučujući mesec za mnoge Vage. Imaćete hrabrosti da kažete partneru sve što vam smeta, a to će otvoriti vrata civilizovanog i efikasnog rešavanja problema. To je priprema za ozbiljnu diskusiju o budućnosti vašeg odnosa.

Vaga će konačno morati da reši sve njihove razlike. Isto se odnosi i na usamljene Vage, otvorene i željne iskrene komunikacije.

Generalno, novembar će biti veoma užurban, a za mesec dana vaš seksualni život će se poboljšati. Usamljene Vage verovatno će ostati same sve dok ne upoznaju osobu koja je idealna za njih.

Devica

Device u vezi u novembru suočiće se sa određenim emocionalnim problemima. Želećete samo da radite ono što volite i što vas čini srećnim. Ponekad, radi dobrobiti veze, treba da saslušate potrebe svog partnera i budete spremni na kompromise.

Vaša finansijska situacija će uticati i na vaš lični život: bićete nezadovoljni, šireći to nezadovoljstvo na sva područja vašeg života.

U novembru biste trebali više vremena provoditi sa voljenim osobama, porodicom i prijateljima.

Škorpija

Očekuje vas mesec pun ljubavi i divnih trenutaka. Škorpije koje su u vezi osetiće želju da se još više zbliže sa partnerom. Ovo je sjajan trenutak da zajedno krenete na kratko i romantično putovanje.

Poslednjih meseci ste malo vremena posvetili ličnom životu, ali još uvek imate šansu da sve popravite, vaši napori neće biti uzaludni. Novembar je definitivno mesec zabave, dobrog raspoloženja i aktivnog seksualnog života.

Ako govorimo o usamljenim predstavnicima ovog znaka Zodijaka, najbolji savet je da se opuste. Ne mora sve da bude savršeno, pa ni vaš partner. Možda ćete imati priliku da uđete u romantičnu vezu sa osobom koja ne ispunjava vaše kriterijume.

PageBreak

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019. GODINE: Bika očekuju emotivni problemi, a Škorpije mesec pun ljubavi i divnih trenutaka
Foto: Shutterstock ljubavni-horoskop-za-novembar-2019-godine-bika-ocekuju-emotivni-problemi-a-skorpije-mesec-pun-ljubavi-i-divnih-trenutaka

Strelac

Očekuje vas mesec ispunjen strašću. Spremni ste da uradite sve za partnera, a to će poboljšati kvalitet vašeg seksualnog života i pružiti neverovatno zadovoljstvo.

Veoma je važno da odnos proširite nekim zanimljivim intimnim novitetima koji će vas još više zbližiti.

Dobre vesti za one koji su već u braku: postoji velika šansa za proširenje porodicw.

Takođe, usamljene Strelčeve u novembru očekuje sjajno ljubavno raspoloženje.

Jarac

Za Jarčeve, novembar će biti prilično miran mesec. Osećate potrebu i želju da provodite vreme sa porodicom, prijateljima i partnerom. Ako ste u braku, provodićete puno vremena sa decom i partnerom, što će dodatno ojačati odnose.

Oni koji su na putu ka braku imaće ozbiljnu raspravu o budućnosti i narednim koracima. Plašite se da će vaš život postati jedna velika rutina.

Usamljeni predstavnici ovog znaka moguće je da će sresti zanimljivu osobu na putovanju. To neće biti samo prolazna avantura, već odnos koji može da se razvije u ozbiljnu vezu.

Vodolija

U novembru vas očekuje konflikt sa partnerom. Ne odustajte od svojih stavova, ali poštujte i partnerovo mišljanje. Ovakvi razgovori učiniće da se još bolje upoznate i učinite odnos stabilnijim. samo budite iskreni.

Usamljene Vodolije očekuje kratka veza puna strasti.

Riba

Zauzete Ribe očekuje težak mesec zbog konflikata sa partnerom i članovima porodice.

Smirite se, razmislite i pokušajte da shvatite šta radite pogrešno i u čemu je problem. Veoma je važno da razgovarate o problemima i priznate svoje greške. Samo tako ćete uspeti da vratite harmoniju u odnose.

Usamljene Ribe imaće priliku da promene svoj ljubavni život i završe sa pariodom usamljenosti.

Izvor: Lovesensa