Jesen je definitivno najromantičnije doba godine, jer upravo u jesenjim mesecima više nego ikad želimo ljubav, sklad, brigu i toplinu, piše Lovesensa.

Mnogi maštaju kako hladne jesenjevečeri provode u društvu partnera, u toplom zagrljaju, uživajući u mirisima jeseni. Često toliko želimo ljubav da zaboravljamo da obratimo pažnju na znakove koje nam Univerzum svakodnevno šalje.

Univerzum ukazuje na to da sve ima svoje vreme i da će se srodna duša pojaviti u pravom trenutku. Prava ljubav sreće se samo jednom u životu. neki imaju sreće da je upoznaju u mladosti, dok neki prave bezbroj gršaka, pa tek onda sreću osobu koja zna kako da im zaleči emotivnerane i pokaže šta je istinska ljubav i sreća.

Period od 20. do 31. oktobra biće vrlo važan kada je u pitanju ljubavni život nekih znakova Zodijaka.

Strelac

Astrolozi ističu a u ovim danima osobe rođene u znaku Strelca imaju veliku šansu da upoznaju svoju pravu sudbinu. Vaša srodna duša pojaviće se iznenada i potpuno će vam preokrenuti život. Lako ćete zaboraviti na prethodne odnose i razočaranja iz prošlosti. Važno je otpustiti negativna osećanja i teške uspomene. Postoji velika mogućnost da se prava ljubav ušunja u vaš život. Pristupite ovom odnosu otvorenog srca, budite iskreni i uživajte u ljubavi bez straha.

PageBreak

Horoskop od 20. do 31. oktobra 2019. godine: ova 3 znaka očekuje magija prave LJUBAVI
Foto: Shutterstock horoskop-od-20-do-31-oktobra-2019-godine-ova-3-znaka-ocekuje-magija-prave-ljubavi4

Vodolija

Vodolije su živele za sebe, radile za sebe i težile ka velikim ciljevima, ali zbog toga polje ljubavi ostalo je pusto i za mnoge od njih. Ali, sada susret sa jednom osobom menja celu ljubavnu sudbinu rođenih u znaku Vodolije. Moguće da ćete krajem meseca upoznati zanimljivu osobu koja ima slična interesovanja kao vi, lako vas osvaja i zavodi. Vreme je da započnete novu vezu i prepustite se novim strastima. Ovaj odnos može da bude jako lep i harmoničan ako se dovoljno potrudite.

Ribe

Drage Ribe, zvezde su za vas pripremile nestvarno iznenađenje. Napokon ćete preuzeti inicijativu u svom ljubavnom životu. Očekuje vas ljubav na prvi pogled. Imate neverovatnu harizmu i u očima potencijalnog partnera primetićete koliko mu se zaista dopadate. Dozvolite mu da vas upozna, pokažite svoje simpatije i iskre ljubavi polako će početi da se javljaju. Ovo je odnos koji će biti prepun strasti, emocija, uzbuđenja. Uživajte, budite srećni i voljeni - vi to i zaslužujete!

Izvor: Lovesensa