Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - danas počinje vladavina vatrene Škorpije: očekuje nas period strasti, velike moći i ljubavnih dilema (do 23. novembra 2019.)

Horoskop - saznajte na koje polje vašeg života će uticati vladavina misteriozne Škorpije!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Pre nego što u poslepodnevnim satima Sunce uđe u znak Škorpije, neko će vreme boraviti na poslednjem stepenu Vage, pa iskoristite jutarnje sate kako biste napravili kratku reviziju proteklih mesec dana

Treba li da zatvorite neko poglavlje života?

Da shvatite nešto?

Da kažete nekome ili nečemu ‘ne’?

Da proslavite svoj uspeh?

Da odlučite o budućnosti jedne saradnje ili odnosa?

Povezane vesti

O čemu god da je reč, dobro je napraviti kraću retrospektivu te teme, ako je potrebno doneti odluku ili je naprosto arhivirati u pretince vaše prošlosti.


I potom krećemo u razdoblje dominacije pomalo misterioznog, nekad i nedokučivog, ali emocionalno i energetski vrlo intenzivnog Škorpiona.

Ovo je neretko ono vreme u godini kada se češće možemo suočiti sa smrću. Pritom ne mislim nužno na fizički odlazak, već i na usmrćivanje i otpuštanje onih delova nas, odnosa, situacija, obrazaca ponašanja, uverenja koji nam ne samo da više ne služe, već nas zaustavljaju u daljem rastu i napredovanju.

Zato ako prepoznajete da postoji neko ili nešto u vašem životu što vam oduzima energiju za stvaranje, otpustite to. Možete izvesti i simbolični čin kidanja veza koji bi trebalo da sadrži svesnost o tome zašto to puštate i usmrćujete, obaviti opraštanje, osetiti zahvalnost i tako očistiti taj prostor za ulazak nove osobe, nove prilike koja će biti bolja za vas.

Nekad je dobro napisati pismo toj osobi, situaciji. Reći sve što niste mogli ili ne možete. Papir trpi sve, a i pisanje donosi olakšanje kad neizgovoreno izbacimo iz sebe.

Vreme preporoda

Ulazimo i vreme regeneracije i transformacije.

Suočite se s onim što vam više ne služi svrsi. Krenite dalje.

Odustanite od osoba ili situacija koje vam kradu energiju i oduzimaju ličnu moć.

Kontrola i grčevito držanje za ono što vas unazađuje, gura vas još dublje u ponor.

Pronađite snagu u sebi da preobrazite ono s čime niste zadovoljni.

Na svom životnomputu redovon prolazimo kroz cikluse smrti i ponovnog rođenja. Prekidamo odnos, napuštamo posao, odustajemo od nekih obrazaca ponašanja koji nam otežavaju život. I ako malo razmislite, setićete se da je svaki taj kraj koji je u sebi neretko nosio i specifičnu težinu jer nijedna separacija nije jednostavna, zapravo bio put prema oslobođenju, novom početku. I to ova škorpionska energija želi da shvatimo. Smrt nije kraj. Smrt je simbol novog životnog ciklusa, novog početka.

Strasti i nagoni

Tokom škorpionske dominacije češće se upuštamo u strastvene odnose, afere, padamo na šarm zauzetih ili oženjenih udvarača. Veze su intenzivne, sve se odvija između dvije krajnosti, kao da sredina ne postoji. Opsesivnost, kontrola, ljubomora, manipulacija – prepoznajte ove obrasce ponašanja, bilo da ih vi radite, bilo da su usmereni prema vama. Ako postoje u vašem životu, zašto su vam potrebni?

Ako ste u vezi ili braku, poradite na intimnosti, na kvalitetu seksualnog života. Osnažite slabe strane odnosa, osvestite one vrednosti koje vas drže zajedno.

Odustanite od onih odnosa u kojima gubite sebe, koji vas unesrećuju. Nemojte svoju moć davati drugima u ruke. Postanite svesni ko ste i koliko vredite.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj