VladavinaŠkorpije počela je 23. oktobra i traje sve do 23. novembra, a evo kojoi znakovi Zodijaka očekuje rizičan period, piše Lovesensa.

Škorpija voli tajne i uvek ostaje dosledna sebi. Mnogi je smatraju za hladnu i rezervisanu, a baš zato će neki znakovi Zodijaka imati probleme u odnosima tokom njene vladavine.

U ovom periodu otkriva se tamna strana i razgovara se o tabu temama. Ipak, koliko god nevolja donese, vladavina Škorpije za neke znakove biće neverovatno iskustvo koje će im značiti na putu transformacije i u budućim rizičnim situacijama.

Evo koji znakovi će imati najviše nevolja tokom sezone Škorpije:

Ovan - pojačane strasti

Tamne senke dolaze u veš život kroz vatreni temperament i pojačanu strast. Snažne emocije dovešće vas često u neprijatne situacije. Sunce je u vašoj osmoj kući, odnosno kući transformacije i intimnosti, pa vas očekuju nagle životne promene koje ćete morati da prihvatite. Ipak, u svakoj tami nazire se svetlo, pa će vam ovaj period doneti divne stvari na putu samoostvarenja. Preispitajte svoja osećanja, bolje upoznajte sebe i lakše ćete se prepustiti vrtoglavoj lavini promena.

Strelac - negativna karma

Strelčevi su deca Jupitera i za njih nije tipično da budu tajanstveni. Ipak, vladavina Škorpije upliće ih u mrežu tajni i skrivanja. Sunce se nalazi u vašoj 12. kući koja se odnosi na kralj, početak, spiritualnost i karmu. Nešto što ste sakrili u prošlosti, sada dolazi na naplatu. Očekuje vas mistuičan niz događaja koji možete povezati sa karmičkim dugovima. Meditirajte, boravite u prirodi i lepo spavajte kako bi se ovaj period što "bezbolnije" završio.

Lav - pomešana osećanja

Očekuju vas neprijatna osećanja, melanholija i preispitivanje ličnosti. Sunce se nalazi u vašoj 4. kući koja se odnosi na dom, porodicu i emotivne rane. Neke senke upliću se u vaše odnose, osećanja vas zbunjuju, a vi samo želite utočište i sigurnost. Nemojte previše analizirati buduće događaje i pustite da vas život vodi u pravom smeru.

Izvor: Lovesensa