Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LAV - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU

Veliki godišnji horoskop za Lava - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2020. godini!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Godišnji horoskop za Lava za 2020. godinu!

Život će biti pun okreta i zaokreta u 2020. godini. Lavovi će biti ispunjeni vitalnošću i energičnošću da ove godine ostvare svoje snove. Ali takođe će biti razboriti i znaće kada treba povući crtu. Bićete otvoreni za isprobavanje nove hrane, nove vežbe za vašu kondiciju i nove veze. Promena posla ili novi posao mogu vas dosta zanimati.

Sveukupno, 2020. će biti lepa godina za Lavove. Kako zvezde predviđaju, ova 2020. godina biće godina unutrašnjeg znanja i učenja za Lavove. Većina vaših spoljašnjih radnji biće usmerena na obaveze i posvećivanje odgovornosti samom sebi kao i kroz zadovoljenje vaših najdubljih potreba.

Vaša partnerstva su i dalje živahna i energična tokom godine i pružaju vam neverovatne mogućnosti za napredak i rast. Veći deo ovog područja je prilično izvan vaše kontrole, ali svemir vam obećava kosmičku magiju na najbolje ako se krećete kroz granice vašeg ega i nesigurnosti da biste prihvatili ono što je takvo kakvo je, a ne ono što vi mislite da bi trebalo da bude.

POSAO I KARIJERA

Zvezde vam za 2020. godinu predviđaju da ćete ove godine na poslu biti koncentrisaniji nego ikad do sad. Iako ćete se možda morati baviti većinom dosadnih kancelarijskih stvari, većim delom, vaš posao bi vam trebao biti lak. Međutim, verovatno ćete imati i više posla. Pokušajte da se sprijateljite sa svojim kolegama i nadređenima. Ovo može stvoriti stabilnost u vašem poslu i čak vam pomoći da se istaknete. Pazite da ne napravite suprotno i stvorite sukob na vašem radnom mestu. To neće biti dobro. Lavovi će ove godine osetiti sklonost da štede svoj novac, radije nego da ga troše. Zbog toga ćete se više usredsrediti na svoj budžet i brinućete se o njemu bolje nego što ste to radili proteklih godina. Iskoristite priliku da zaradite više novca, investirajući u 2020. godini.

2020. dolazi s obrtima i zaokretima kao i bilo koje druge godine, ali to ne znači da će vam biti teško. Većim delom godine verovatno će vam biti lako i ugodno. Iskoristite mogućnosti koje će vam poboljšati život, a propustite one loše. Ove godine susrešćete se sa izazovima u oblastima upravljanja, koordinacije, usmeravanja i saradnje. To je vreme testiranja. Verovatno nećete videti neko napredovanje u karijeri 2020. godine, ali ovaj put izgradnja solidnih temelja koju preduzmete ove godine isplatiće vam se izuzetno sredinom 2021. godine.

Bićete odgovorni i imaćete osećaj odgovornosti za rad i saradnju sa kolegama na poslu. Kasnije u godini, verovatno ćete privući, lično i profesionalno, one koji će biti u vašem životu da vam pomognu u dugoročnim ciljevima. Imate sukobljene potrebe u 2020. godini. Vaša prirodna potreba za razmetanjem i preterivanjem biće suzdržana vašim osećajem odgovornosti. Osećaj odgovornosti narašće do sredine leta, ali nemojte biti samopouzdani.

Ovo je vreme da svoje finansije dovedete u red. O tome zavisi vaša dugoročna budućnost. Vaš fokus biće na kući, zemljištu, vašim korenima, proširenju porodice ove godine. Ako se budete razmetali ove godine, onda će najbolje mesto za to biti obnova ili uređenje vašeg doma. Ova godina je takođe vreme da investirate u svoju dugoročnu budućnost. Loše rukovanje novcem u prošlosti može se i sad desiti i to morate rešiti ove godine.

LJUBAV

Za lavove je 2020. godina promena kada su u pitanju odnosi, bili oni romantični ili ne. Mogu postojati neki problemi u vašem romantičnom životu, ako niste sa pravom osobom ili čak ako ste vi ta pogrešna osoba. Kada se to dogodi, možete učiniti dve stvari: pokušajte da rešite stvari ili da ih odbacite. Ove godine ćete verovatno želeti da znate više o vašem partneru, što bi moglo učiniti da stvari budu više uzbudljive ili grozne, u zavisnosti od toga šta saznate o njima.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj