Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEVICA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU

Veliki godišnji horoskop za Devicu - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2020. godini!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Godišnji horoskop za Devicu za 2020. godinu!

UVOD

Prema zvezdama za 2020. godinu, ovo je osnažujuća godina da otkrijete ko ste i to u vašim najdubljim oblastima. Moćićete investirati u posao i način rada u kome vam je najviše ugodno. Nove navike i rutine u oblasti zdravlja, koje uključuju fizičku kondiciju kao i način ishrane mogu učiniti da istražite radosti života oko vas.

Bićete zauzeti pomažući drugima da nauče koristite svoje živote na najbolji način i prihvatanju sopstvenog života, uključujući ograničenja kao i darove koje život nosi.

POSAO I KARIJERA

Promene koje ste napravili prošle godine na poslu uticaće i na ovu godinu. Vaš život će manje-više funkcionisati na isti način kao i prošle godine, ali sa nekoliko manjih promena. Verovatno ćete stvari jasnije videti i moći ćete se uopšte bolje fokusirati.

Vaše prirodne veštine verovatno će zasjati ove godine. Koristite ih kad god možete i bićete primećeni na poslu. Horoskop za 2020. takođe vam predlaže da takođe obratite pažnju na praćenje vašeg budžeta ove godine. Imaćete dovoljno novca da platite sve svoje troškove kao i da nešto uštedite za budućnost.

Vaša karijera bi mogla naglo da se promeni i mogli biste imati potpuno novi svet kada je posao u pitanju. Čak i ako ne promenite karijeru, promenićete način na koji ste radili svoj posao. Sve će doći sa bljeskom i neočekivanim rezultatima. Ali pripazite da ne dođe do pogrešne komunikacije u vašim profesionalnim odnosima kao i u vašim prisnijim vezama. U vazduhu se oseća uzbuđenje i očekivanje. Uživajte, jer to niste osetili neko vreme.

Nešto novo što bi moglo iskrsnuti i pojaviti se 2020. godine je promena vašeg uobičajenog pažljivog rukovanja finansijama, tako da ćete preuzimati više rizika. To je dobar trenutak u vašem životu za novac i resurse, za kupovinu i prodaju, imovinu i obaveze. Uživaćete u žetvi povećanog rizika koji preduzimate do rane jeseni kada ćete privlačiti novac. Moglo bi se pokazati da je to vreme privlačenja finansijskih sredstava izdaleka. Vreme testiranja dogodilo se kraje 2019. godine i vi sada želite da imate solidnu finansijsku situaciju i jak temelj ispod vas.

LJUBAV

Ako ste voleli svoj ljubavni život prošle godine, onda ste srećni. Ako vam stvari dobro idu, onda nema potrebe da menjate ono što radite. Ako ste pronašli nešto što vam odgovara, trebali biste dati sve od sebe da to očuvate. Ako niste voleli svoj ljubavni život prošle godine, ove godine morate neke stvari da promenite.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj