Horoskop za vikend od 8. do 11. novembnra 2019. godine!

U petak, rano ujutru, Mesec ulazi u Ovna i stvari se zahuktavaju. Mesec je u konjunkciji s Chironom. Sunce u Škorpiji u pozitivnom je odnosu – sekstilu – sa Saturnom u Jarcu te u, takođe pozitivnom, trigonu s Neptunom u Ribama, što vam daje povezanost s duhovnim.

Ipak, u petak biste mogli osećati nemir, kao da vam nešto nedostaje, kao da je u vama neka praznina koju treba ispuniti. Krenete li u komunikaciji od tog osećaja manjkavosti, vrlo su verovatni nesporazumi, upozorava astrolog.

S tim nejasnim osećajem da nešto nije u redu ljudi se bore na različite načine, ali ono što je pritom najvažnije jeste da ne bežite od njih, nego se suočite s njima, najbolje putem meditacije. "Petak je divan dan za lični rast, postoji prilika da se zaista suočite sa svojim unutrašnjim demonima, osećajima koji vas podstiču na ispade", kaže Gregory Scott.

Merkur, koji je retrogradan u Škorpiji, u subotu je u sekstilu sa Plutonom, planetom smrti i ponovnog rođenja, u Jarcu. To danu daje potencijal promene vaših osećanja. Sa druge strane Mesec u Ovnu, koji zove na akciju, u trigonu je sa Venerom u Strelcu, jednako spremnom da pojuri u avanturu i potragu za ljubavlju. Tako je subota "još jedan fenomenalan dan za ljubav", ističe astrolog, donoseći priliku za "zaljubljivanje na istinski način srodnih duša".

Subota bi se moglo opisati rečima "ljubav sa dodatkom avanture". Ako ste na putu ili činite nešto novo i zabavno, velika je verovatnoća da ćete upoznati nekoga ili ponovo otkriti ljubav u postojećoj vezi. Osećate da je nešto u vazduhu – i to nešto je vrlo pozitivno pa možete očekivati dobru zabavu.

Mesec će većinu nedelje i dalje biti u Ovnu, pa tek posle 23 sata prelazi u znak Bika i dolazi u konjunkciju s Uranom. Stvari se u nedelju postupno usporavaju, sve ste opušteniji i osećate mir u sebi. Nedelja je dan za uživanje u zadovoljstvima koje pruža život i plodovima svog rada kao što su prijatan prostor i društvo, dobro jelo, cveće... savetuje G. Scott.

Ali moguće je i da ćete se naći u situaciji koji niste nimalo planirali – ali ona će se pokazati pozitivnom. Isto tako, ono što ste isplanirali, vrlo je verovatno da će se promeniti. Nemojte dopustiti da vas neočekivane promene uznemire – prihvatite ih i prilagodite se.

Izvor: Sensa.hr