OVAN

Pred vama je generalno povoljan dan, pa možete da očekujete da ćte ostvariti svoje poslovne ideje. Veoma je važno da sa voljenom osobom ostvarite iskren odnos ako žlite da vaša veza napreduje. Bolovi u leđima su mogući.

BIK

Izbegavajte bilo kakvu vrstu rizika jer biste tokom dana mogli da budete skloni nekim manjim rizicima na poslu. Moguće je da postoje okolnosti koje vam se ne dopadaju a tiču se vaše veze partnerom. Mogući su problemi sa jetrom.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas nepovoljan period. Čuvajte se moguće štete. Može se reći da odnos sa voljenom osobom dolazi do problematične tačke tokom današnjeg dana. Mogući problemi sa varenjem.

RAK

Nije vam lako da pokažete sve svoje sposobnosti jer niste dobili podršku koju ste očekivali. Mogući su manji nesporazumi sa partnerom. Potrudite se da pokažete više fleksibilnosti u komunikaciji. Povedite računa o zglobovima.

LAV

Pred vama su otežavajuće okolnosti na poslovnom polju. Moguće je da ćete osetiti dozu neprijateljstva i rivalstva. Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama i to vam se ne dopada. Problemi sa kičmom.

DEVICA

Pred vama je povoljan dan za polje posla. Ako ste planirali neko kraće putovanje, isplatiće vam se. Emotivno ste sasvim sigurni u svoju odluku i znate sa kim želite da budete i do koga vam je stalo. Odlično se osećate.

PageBreak

Dnevni horoskop: Lava očekuju otežavajuće okolnosti, a Vodoliju divan ljubavni odnos (16. novembar 2019.)
Foto: Profimedia dnevni-horoskop-lava-ocekuju-otezavajuce-okolnosti-a-vodoliju-divan-ljubavni-odnos-16-novembar-20192

VAGA

Moguće su neke manje prepreke kada je u pitanju posao. Očekuje vas period u kojem će vam poslovna pozicija biti poljuljana. Vaša ljubomora bi mogla da donese izvesne konflikte između vas i partnera. Hronični problemi se vraćaju.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete imati kočnice na polju posla. Dosta toga se menja i niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Imate utisak da partner želi prviše promena i da vi niste sada spremni na to. Pazite na bešiku i bubrege.

STRELAC

Očekuje vas povoljan dan za rešavanje problema. Maksimalno se posvetite ostvarenju ciljeva. Imate dobar odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni očekuje vas prilika za novo značajnije poznanstvo. Zdravlje je odlično.

JARAC

Iako ste zabrinuti za svoje poslovne okolnosti, u poslednjem trenutku vam se ukazuje faktor sreće. Vraća vam se stara ljubav iako možda na tako nešto niste spremni. Nije vam lako da se suočite sa prošlošću. Pad imuniteta je moguć.

VODOLIJA

Očekuje vas veoma povoljan dan. Moguće je da ćete imati veću satisfakciju od obavljanja svog posla. Očekuje vas dobar odnos sa bračnim partnerom. Moguće je da planirate proširenje porodice. Dobrog ste zdravlja.

RIBE

Pred vama je naporan dan tokom kojeg će vam trebati dosta vremena da biste sve obaveze završili. Manji nesporazumi sa osobom koja vam se udvara vas dovode do neke neugodne situacije danas. Problemi sa probavom.

Izvor: Kurir